Звездни Компромати- Май'25

• 271 246
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Филтри и удължаване.
Беше пуснала наскоро клип от поредната операция и по съвсем друг начин изглеждаше в лице и тяло.

# 556
Тя нали си призна, че е на оземпик? Нищо чудно да е отслабнала.  А ако не си беше монтирана тая брадичка и патенти джуки, можеше да мине и за приятна.

# 557
Met gala - малко по-разчупени снимки, по-папарашки, от друг ъгъл
Скрит текст:

# 558
Тя нали си призна, че е на оземпик? Нищо чудно да е отслабнала.  А ако не си беше монтирана тая брадичка и патенти джуки, можеше да мине и за приятна.

Нали диета си има нейна се върти, как така оземпик.....

# 559
Е беше писала, че е диабетик от години и видиш ли досега се дърпала за инжекции, но вече ги ползва. Нещо от този сорт сякаш беше.

# 560
Памела счупи стереотипа и това ми харесва. Много ясно, че може да сложи малко грим, но явно не иска и не й пречи какво пишат за нея. Всички очакваха да стане като медената питка в лицето, но според мен си е много добре така натурална. Веждите, където са оскубани, няма да пораснат, ако ги нарисува, ще си развали посланието. Живи и здрави!

# 561
Мадона колкото и стилно да се облече, като захапе тия пури и започне да прави характерните си физиономии, много опошлява.
Докога смята да го поддържа този хъшлашки и "бунтарски" вид, не знам, но определено не и отива вече.
Провокация, провокация, ама от един момент нататък - гротеска.
Скрит текст:

# 562
На мен също ми харесва, че Памела счупи стереотипа. Това, че хората й се дразнят, че не слага грим (вместо покровителствено да я одобряват как “много си е добре за годините”) доказва, че успява.

# 563
Е беше писала, че е диабетик от години и видиш ли досега се дърпала за инжекции, но вече ги ползва. Нещо от този сорт сякаш беше.

Не е на оземпик, а на едно друго американско.
Мунджаро май беше.

# 564
  • Sofia
Драго чая…,уж не понасяше чалгата 😀
Скрит текст:

# 565
Драго е голям лицемер, не че нещо 😁

# 566
Мадона колкото и стилно да се облече, като захапе тия пури и започне да прави характерните си физиономии, много опошлява.
Докога смята да го поддържа този хъшлашки и "бунтарски" вид, не знам, но определено не и отива вече.
Провокация, провокация, ама от един момент нататък - гротеска.
Скрит текст:

Поне вече не претендира да изглежда като 15 годишна...

# 567
Драго чая…,уж не понасяше чалгата 😀
Скрит текст:
Едно време Драго водеше турнетата на Пайнер и пееше с Ивана на сцената, но го изхвърлиха като куче и го смениха с друг водещ и вече не слушал чалга .. глупости.

# 568
  • София
Кара Делевин
Скрит текст:
Със сестра си Попи
Скрит текст:
Том Крус
Скрит текст:
Риана по гол корем.
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст: