Звездни Компромати- Май'25

• 271 204
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 585
И аз гледах интервюто на Драго Чая, което беше с много недомлъвки. Той никога не е говорил открито за сексуалността си, но от интервюто се подразбира, че родителите му не са го приемали, защото не е бил такъв, какъвто те очаквали. Вероятно има предвид сексуалната си ориентация. После пък се вайкаше, че пропуснал ученическата си любов, която можела да го направи баща...  Но и аз останах с впечатление, че досегашните му партньори са били много по-млади от него, което си е класика в повечето хомосексуални връзки при мъже - младичките гей момчета търсят sugar daddy да ги обгрижва, а романтичните daddy-та като Чая да се лъжат, че са обичани от агнешкото.

# 586
Едва ли се е лъгал толкова. Каза, че иска някой да го обича. Младите лъвчета са с него заради пътя който може да им отвори. За пари- не виждам да е толкоз богат.

# 587
Как да не обичал чалга Драго, като всичките му приятелки са от фолка - Лия, Глория, Емилия, Еми Стамболова Мис Бони, на най-добрата му приятелка Вълканова съпругът й Мути е бивш чалга певец. Не само слуша, ами и по едно време искаше да е като тях. В това интервю при Мон Дьо за пореден път се превземаше, все едно е някаква пропъдена от замъка си кралица. Явно е в реда на нещата, все пак е седнал на раздумка с "Монди".

Емилия при Гала през 2004-та.
Скрит текст:

# 588
Мен при интервюто на Драго Чая ме потресе като каза, че плащал за любов. Не знам какво имаше предвид, но го разбрах като да е ползвал услугите на ескорт жиголо.

Иначе редовно го засичах пред БНТ на Сан Стефано там има една бизнес сграда, в която има магазин Билла, ДМ и отпред има два ресторанта. Редовно се въртеше там. Носеше видимо женски дрехи - клин с дълга жилетка почти като рокля. Всичко това на фона на много дебело тяло. Грозна гледка. За сексуалната му ориентация едва ли някой се съмнява каква е.

# 589
Някои лъвчета не са за пари, но за изгодата - да има къде да живеят без да плащат квартира, да има кой да носи храна, да купува дрешки, а те свободни и безгрижни да се развяват по заведенията.

# 590
Нищо по-различно от златотърсачките. Има и мъже, които търсят на хляба мекото, в подобни връзки с жени.

# 591
Много хора си плащат за компания. Като нямаш друго… И Лили Иванова (която изпъди Драго) цял живот си плаща да има живинка около нея.

Ама като нямаш ни талант, ни мила същност, ни пари…

# 592
  • Berlin
Защо имам някакъв спомен, че и преди е отслабвал така с много Драго Драганов. Явно си е върнал сваленото и сега пак. Не съм го виждала как е бил преди сегашното ми отслабване, както казвате, явно е било драстично.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 14:48 от abs

# 593
Защо имам някакъв спомен, че и преди е отслабвал така с много Драго Драганов. Явно си е върнал сваленото и сега пак. Не съм го виждала как е бил преди сегашното му отслабване, както казвате, явно е било драстично.
Ето така.

# 594
Като цяло Драго реве от това, което и сам прави. Реве от паразити около него, а самият той все се прикрепя към някой, който има пари и слава. Така беше приятелството му с Лили Иванова, така сега се е закачил и за Марина Вълканова. Няма да се учудя и ако тя е финансирала операцията в Турция, че на няколко пъти Дражко като я споменаваше мед му капеше от устата.
В периода, в който водеше чалга концертите на Планета беше безработен и забравен, не знам как успя отново да се върне на хранилка в БНТ и с какво превъзхожда млади и свежи лица, че пък и да си надвие на масрафа да гощава приятели, а после направо с покривката да изхвърля посудата... Бохем човекът.

# 595
Ето го Драго с Ивана от преди близо 20 години.
Голям смях беше за дето не можа да отвори шампанското, даже Албена Вулева го бъзикаше в Сигнално жълто.
Много е лицемерен. Тогава яко им лижеше г*за на Пайнера.

# 596
Винаги е бил лицемер. Ще свърши като Евгени Лорда, ама без пари.

# 597
Че кой ще плати да спи с Иво Димчев при положение, че е ХИВ-позитивен. Това вече граничи с лудост.

# 598
Винаги е бил лицемер. Ще свърши като Евгени Лорда, ама без пари.

Единствено се почудих как мъж на 50+ без деца едно апартаментче не е закупил, живее в имота на баба си. Тъжно. Явно и по млади мъже се профукват пари.

# 599
И според мен не е много богат Чая.
В БНТ заплатите са доста по-ниски отколкото в частните телевизии. Имах познат оператор там, който преди 10 години беше на минимална заплата.

Общи условия

Активация на акаунт