Звездни Компромати- Май'25

• 271 122
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 645
Аз също мисля, че Николета има(ше) комплекс на темата за детето, то и затова се беше покрила, докато си ги направят нещата. Тя хич не обича да не й се получава и много държи всичко да й е най-най и все обяснява как няма ни един проблем на света.

# 646
Kylie Jenner и Timothee Chalamet направили дебют на червения килим като двойка на наградите 70th David di Donatello
Скрит текст:

# 647
Хич не ми се връзват като двойка Grinning
Тя изглежда доста по-възрастна от него, а той като сукалче
Kylie Jenner и Timothee Chalamet направили дебют на червения килим като двойка на наградите 70th David di Donatello
Скрит текст:

# 648
За мен е странно как човек преминал през трудност със забременяване и раждане и вече на 37 години не е по-смирен и земен, а ми изглежда все такава надувка и повърхностна. Аз съм на същата възраст като нея и също майка и най-малкото майчинството те променя.

# 649
Човек се ражда кифла и кифла си остава!
Сега е кифла с възможности,още по-лошо и нелепо

# 650
Бабата на Филип Буков ми отвя главата направо.
Браво, браво!
Имаме нужда от повече такива примери, отколкото напъните на бобимихайловата родА.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 10:25 от TuЛи

# 651
  • Glasgow
Благо Джизъса участвал в благотворителна инициатива в Пловдив, даряват компютри на училища. Ще имат някаква кауза всеки месец и ще помогнат на ученици в неравностойно положение за абитуриентските балове.
https://www.24plovdiv.bg/novini/article/20451594?fbclid=IwY2xjaw … eKIBKduHklcdZvNYQ

Ако не е някаква схема за пране на пари е много готино.

# 652
Благо и да участва в нещо смислено малко ме съмнява....да отива на процедурите си за разкрасяване и да не се занимава с благотворителна дейност че някак си не му отива

# 653
Слиза от ламборгини за половин милион и подава компютърче

Благо си е Благо... нелеп...

# 654
Откъде има пари Благо за Ламбо, не ги ли изхарчи вече?

# 655
Тъкмо видях предишната възлюбена на Благо - Златка в мола. Беше красива, но прекалено гримирана(стоеше неестествено тъмна в лице предполагам от прекалено тъмен дон дьо тен) и е прекалила с филъра в устните и са толкова издадени точно като патешки. Ако е без тях и по-естествена би била красива.

# 656
  • Countryside
Относно Николета, толкова си може. Да се радва на децата си и на Никито, достатъчно се чекна в медийното пространство, време е да си даде почивка, а и на нас от нея.

# 657
В реклмата днес на предаването с Николета, загатнаха, че губи бебе... Наистина не ми се иска да привлича аудитория с такава тематика. Да, вероятно ще ми стане кофти, но далеч няма да ми стане по-чистоплътна, умна или достойна.

# 658
А какви са тези 300 рокли?

# 659
За Бригадата не кандидатстват ли самите семейства в нужда?
Ако е така,те доброволно си показват лицата, техните и тези на децата си,както и бедността,в която живеят.
Не разбирам и защо лицата на деца със здравословни проблеми трябва да се крият..

Общи условия

Активация на акаунт