Звездни Компромати- Май'25

• 271 101
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 660
Само тя е губила бебе....с това парадира да стане интересна и канена по медиите

# 661
Няма да се смири Николета , просто е била ниско в тревата докато е имала проблем.
Сега вече лети нависоко и се прави на важна, модна икона.
А всеки нейн набор от Пловдив знае от къде е тръгнала и колко е "работилаа" (предлагала сексуални услуги) и за без пари, за да стигне до "хайлайфа" и да се намърда в него.

# 662
Аз не смятам, че парадира с това.

# 663
Точно пък Николетата мълча до последно въпреки, че всички които обичаме клюките ни беше ясно, че има някакъв проблем. Не виждам да е парадирала. Сега довечера какво ще покаже, няма как да знаем. На мен ми една от многото, не виждам нещо по-различно от стандартните бръмчалки. Мога да я похваля за гримовете, от 20 молива за вежди, нейния ми заспа, а червилото с кокос е един път.

# 664
Да доста е постигнала

# 665
Не я смятам за толкова постигнала или успешна и самочувствието й е без покритие. Една Мария Бакалова е къде по-успешна, но се държи на ниво и няма такова надменно поведение. Кристина Милева и тя е толкова красива и успешна, но въобще не се чува с изцепки или да се превъзнася като Николета. Тръгнала по студията с очила, с цепка до гъза и с пискливия си ужасен глас да се прави на голямата работа и си мисли, че всички й завиждат.

# 666
  • Berlin
Толкова са ми несъвместими Кайли и Шаламе, ама кой знае, може да е и истинска любоФ! Ще видим колко ще издържат.

# 667
Мария с нов мъж, собственик на агенция за имоти , затова наскоро беше пуснала нова къща в строеж
Скрит текст:
[spoiler/]

# 668
Хаха приятели са.

# 669
Той изглежда като неин син. Hushed

# 670
Друг приятел с # 👄 kiss не съм я видяла да качва

# 671
И с един Мартин качваше доста сторита такива ,те са си приятели.

# 672
Този на Мария ми прилича на гей приятелче.
Мен ме втрещи Ники като разправяше как се решили на дете при Гала. Тя му казала: какво правим, толкова години и нямаме дете, ставаме за смях пред хората. След 15ти минута е, някак несериозно звучи.

# 673
И на мен ми направи впечатление. Той й казал: Точно ти, ако не ми родиш дете.
Странно ми звучи на мен.

# 674
Николета е на лайв
Е има нещо на едната буза, малко мигрирало
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт