Звездни Компромати- Май'25

• 271 063
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 720
Аз за Бекъм съм чела такива неща в британската мама🤣
Щом Харпърчето и училище смени по този повод....

# 721
Ми майтап да има понякога ,що. То тялото отказва, но душата мечтае , ако не друго. Ама аз си представям, че сме си върнали годините назад с някое десетилетие. Сега няма  и мечта.

# 722
  • Glasgow
Някоя майка май беше закачал, не помня вече Simple Smile

# 723
Някоя майка май беше закачал, не помня вече Simple Smile
Учителка сякаш

# 724
  • София
В последния му филм - Завръщането с Жулиет Бинош, може да му се насладите на цялата анатомия и то не само да се мерне гол в тъмнина, а на слънце и кадърът е поне 5 секунди. За Ралф, Рейф Файнс пиша.

# 725

Тита какво е сторила на лицето си, прилича на 45+
Скрит текст:
Галена от Венеция:
Скрит текст:
Софка с 4-ти концерт в Арена Армеец:
Скрит текст:

Oh Галена ми идва твърде too much - като зейнат с тия отворени усти....еми не ми е естетично.

# 726
По-добре направо клипче, една от най-добрите кино целувки за мен. Рейф Файнс и Анджела Басет, Странни дни, 1995. Малко след първата минута. Отлична работа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 727
  • Glasgow
Бяхме обсебени от този филм на младини, на мен с Джулиет Луис в него по ми пасваше

# 728
В тази връзка се сетих за интересен факт. Ако сте гледали Pam&Tommy, там има една много смешна сцена, в която Тommy (Себастиан Стан) разговаря с пениса си. Разбира се, пенисът е анимиран и "раздвижен" допълнително, но забавното е, че са направили няколко отливки на истинския пенис на Себастиан Стан, за да не се чувства некомфортно, че "общува" с чужд орган, и да е по-автентично всичко Smiley Така че реално хем не е гол пред камерата, хем това е копие на реалната му анатомия.

# 729
Помня при Белия лотос 1 и после 3 като даваха сцените по организъм на Мосбахер и после на Ратлиф и синът ми се обсажда отегчен “ама той е изкуствен” и приятелката ми “Ее. Как изкуствен бе… съсипаха я тая държава!”

# 730
При мен си излязоха съвсем нецензурни, малееее. Simple Smile

Иначе фб ми предложи това:
Скрит текст:

Скрит текст:
Кичка Бодурова, за хората - като мен - които не успяват да я разпознаят.

# 731
Петъчна радост.Чак сега открих чара на този момък -Травис Фимел. Simple Smile
Скрит текст:
,,,,,,

# 732
  • София
Е как, любимият ми викинг Рагнар! Heartpulse

# 733
  • София
Марта Вачкова и Владо Пенев - добре изглеждат и двамата, чак ми е странно как Марта ми е най-симпатична след 60-те си години.
Скрит текст:

# 734
Да, Марта стана рязко по-симпатична около 60, след като поспихна дъщерният й апломб и най-сетне се показа реален човек отвътре.

Общи условия

Активация на акаунт