Звездни Компромати- Май'25

• 271 063
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 675
Николета беше много красива преди, имаше някакви корекции, но сполучливи. На живо нежна като порцеланова кукличка.
Тук направо вече ми е неузнаваема, доста е прекалила с някакви подобрения, които не са подобрили нищо.

# 676
И на нея са и казали, че само леко ще я лифтират и са я натъпкали подули като поничка. Чак се е изкривила.

# 677
Това предаване на Николета звучи като най-скучното риалити евър. Кой го интересува как богати хора, със съмнителен произход на парите си, ще си направят новия дом с помощта на дизайнер. Да покажат снимки преди и след,  и стига толкова.

# 678
Според мен Гушеров и Мария са заедно пак, почти всичко си харесват из игГ преди не беше така

# 679
  • Glasgow
Баш такъв разорен да си го вземе пак не вярвам. Аз залагам, че е с Миро пак

# 680
За мен е невъзможно да е с Хриси, той е безпаричен.

# 681
Понеже бяха писали статия, че е дебел и непривлекателен, Гущеров си беше пуснал тази снимка преди няколко дни
Скрит текст:

# 682
За мен е невъзможно да е с Хриси, той е безпаричен.

Ама тя е парична, може да са се обърнали ролите.

Избраха нов папа, да е честит и дълголетен!.

# 683
  • софия
Новият папа е американец, но живее в Перу - кардинал Превост. Лъв ХIV е папското му име.

# 684
И е млад, няма 70г още. Искаше ми се да е италианец ама....
Много е развълнуван, което не знам  дали е ок. Аз още скърбя за Франциск. Дано този е добър човек, като него

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 20:27 от Г-жа Рамацоти

# 685
И е млад, няма 70г още. Искаше ми се да е италианец ама....
Много е развълнуван, което не знам  дали е ок. Аз още скърбя за Франциск. Дано този е добър човек, като него

Новият папа има италиански и френски корени.

# 686
Понеже бяха писали статия, че е дебел и непривлекателен, Гущеров си беше пуснал тази снимка преди няколко дни
Скрит текст:

И яко ги опровергал.

# 687
На Палуна с перлената пандела не му отивал обикновения биг брадър… really?? Като вървеше сеира преди няколко месеца, направо за Съдебен спор си бяха 😄

Скрит текст:

# 688

Тита какво е сторила на лицето си, прилича на 45+
Скрит текст:
Галена от Венеция:
Скрит текст:
Софка с 4-ти концерт в Арена Армеец:
Скрит текст:

# 689
Тита е копи-пейст с дъщерята на Искра Радева.

Общи условия

Активация на акаунт