Звездни Компромати- Май'25

• 274 138
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Viena
Доста понагласено ми е, сякаш очаквах малко по-естествено да протичат нещата. Алекс ми е много странен тип, Гери още повече. Много лицемерие, много нещо. Това риалити ли е, предаване ли е, не знам, не е само за Николета и Николай. Появява се Божинов, има лични истории и на дизайнера, на бившата му жена. Всички са бели и добри. Много "мажат" .
Децата обаче са супер,на всички!😊

# 1 006
Гледах Радина Червенова при Мондьо и съм възхитена от финеса, класата и обаянието на тази жена. Останах с впечатление, че са заедно с Коко.

# 1 007
И аз останах с впечатлението, че Радина и Коко са отново заедно.

Относно госпожата от ДЮбай- колкото повече я коментирате, толкова повече я “валидирате”. 🫩
Аз лично разбрах за съществуването ѝ от тази тема и само като видя името някъде, прескачам поста. Така и не разбрах с какво е интересна или известна и защо и тя не е кенсълната.

# 1 008
  • София
Ретро снимка от 1993г. - Къци, Гала, жената на Вергов и Ива.

# 1 009
Много ми харесва Ирина Ялъмова, и като млада, и сега. Алена има хубави черти, но върви малко грубовата, може би в резултат на "мъжките" и хобита и занимания. Ако "поомекне" малко, и се държи по-женствено, ще е много впечатляваща.

Скрит текст:

Като цяло това е проблем на много хубави момичета у нас - и сред публичните личности, и в нормалния живот. Груб говор, грубо поведение, насечени движения, едно такова хъшлашко излъчване - убива всяка женственост. Хайде, за плеймейтките и фолк певиците е донякъде разбираемо - такава им е средата, мутренска, това се котира, така оцеляват. Но в млади момичета, моделки и актриси, като го видя това поведение, много ми е грозно.

# 1 010
Водещата по БНТ Симона Кръстева(най-вдясно) и тя като Цвети е отдолу до горе с Шанел.
Едва ли ги плаща със заплата от тв.

# 1 011
  • Пловдив
Кадри от представянето на Новата Мисия с Том...
Скрит текст:

# 1 012
Не знам защо се охарчват за Шанел, като баба ми плете отлични жилетчици в същия ужасно розов цвят 😂

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 09:54 от Beauty queen

# 1 013
На мен ми е интересно какво ще стане с Янева, ако това финансиране някой ден спре.
Не пее, не моделства, поне да беше инфлуенсър. Не виждам нищо да рекламира, явно просто си качва снимчици да покаже колко е страхотна.

# 1 014
Не бой се, ще продаде шанелите и пак ще е по-добре от хората работили цял живот, за да я финансират? Щото парите са изработени от нас, нали?

# 1 015
Със сигурност има заделено за черни дни, не се тревожете Simple Smile

# 1 016
  • Пловдив
И родителите и не са от бедните.

# 1 017
И родителите и не са от бедните.

Факт, ама това чанте не го е намерила под елхата от мама и тате…

# 1 018
Кои са родителите ?

# 1 019
  • Glasgow
Музиканти от пловдивско. Музикант и певица по точно

Общи условия

Активация на акаунт