Звездни Компромати- Май'25

• 274 039
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Glasgow
Хубава е 👑

# 1 231
Хубаво момиче е Марая.

Първоначално помислих, че е седнала на някакъв радиатор, но после видях, че е някаква фешън табуретка.

# 1 232
Иван и Андрей с половинки с номинация за 'Мъж на годината"
Скрит текст:

https://www.instagram.com/p/DJsHH8ntbY6/?img_index=1

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 16:41 от SHE_IS

# 1 233
Сестрата на Ники Михайлов изключително много му прилича, според мен.
За майката сякаш съм чела/чувала някакви слухове, нещо около развода с Боби май беше, смътен спомен е.

Няма спомен да са ѝ пускали снимки по медиите да се види как изглежда и дали приличат на нея децата ѝ.

Ирина не е добре на тази снимка. Дали заради тоалетчето, или заради съпоставката с Толева, но изглежда все едно са придърпали чистачката леля Пенка по работна манта да се снима с останалите трима.

# 1 234
Кой от 4-мата е мъжът с наградата?

# 1 235
Двама тийнове с чичо и с леля ...

# 1 236
Кой от 4-мата е мъжът с наградата?
Може би 2-мата (или пък 4-мата) заедно правят "Мъж на годината"?!  Добре че са си все едни и същи дружки в тесния кръг на "елита", че да си раздават гръмки награди и да се радват. Grinning

# 1 237
  • Пловдив
Толева кво ги показва все тия колчета? Ако сложи панталон и равни обувки няма ли да е по-добре до Андрей?

# 1 238
  • Наблизо
Толева кво ги показва все тия колчета? Ако сложи панталон и равни обувки няма ли да е по-добре до Андрей?
Тя изглежда е горда,че прилича на изгладнял тийнейджър.

# 1 239
Естествено, че така се харесва Толева.

Иван и Ирина са ми по-хармонична двойка (чисто визуално) от другите двама. И няма как да избегнем сравненията, като са решили да живеят в комплект.

# 1 240
Ванката и Стрина са много смешни в клипчето Simple Smile. Ванката като малко дете не може да се сдържи 2-3минути за снимка да не целуне леля си, тя пък с някаква досада приема целувките Satisfied. Андрей и Толева ми изглеждат по-балансирани като двойка.

# 1 241
Мисля, че Иван е преживял някаква криза подобно на алкохолната и Стрина пак го е спасявала от самия него. Той в такива моменти започва да се върти около нея по този начин.

# 1 242
  • Пловдив
Бюти,
Представям си как обсъжданите четат тук и научават по нещо за себе си Sunglasses

# 1 243
Бюти,
Представям си как обсъжданите четат тук и научават по нещо за себе си Sunglasses

Със сигурност ни четат, или поне много голямата част от тях.

Разбирам ти идеята, но ако човек не иска да се упражняват над личния му живот, си го пази личен. Когато самият той ни осведомява от екрани, мрежи и интервюта за личните си драми - го обсъждат. Не се притеснявай, никой от обсъжданите не е станал известен насила и едвам да търпи 😎.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 13:45 от Beauty queen

# 1 244
Стринка изглежда точно като прякора си. Но евала, че го омайва и той вечно наврян в нея я гледа с възхищение. А вече и говори с нейните думи. Сбъркана история, но пък те са си доволни

Общи условия

Активация на акаунт