Звездни Компромати- Май'25

• 271 153
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 220
Не знаех, че има офанзива Je suis Macron🙈🙈🙈 Как та не🙃 Все си мисля, че ще се оправят и без мен.

Ева Лонгория на почивка в Южна Франция след Кан.
Скрит текст:

В Марсилия

Дегустация на най-пивкото, южняшко rosé, Bandol

# 2 221
Не знаех, че има офанзива Je suis Macron🙈🙈🙈 Как та не🙃 Все си мисля, че ще се оправят и без мен.

+1
Много двусмислена офанзива. Кой Макрон съм - Брижит или Еманюел?
С какво от тяхното семейство следва масово да се асоциираме? С голямата разлика във възрастта? С факта, че зряла жена с три деца евентуално отнема шанса на млад мъж да има поколение? С евентуално лицемерно прикрита хомосексуалност? С това, че представата за семейна шега е случката на вратата на самолета?
Не благодаря. Аз също смятам да се оправят без мен. И ако може в нещо семейство Макрон да бъде пример, то би било "не правете това в къщи".
За протокола - също не приемам особеностите на семейство Тръмп, късните бащинства на Де Ниро и още кой ли не, та чак до нашия Ицхак Финци.
Скрит текст:
По-добре откровен гей, отколкото прикрит педофил.

# 2 222
Селена Гомез и Дженифър Анистън
Скрит текст:

# 2 223
Всъщност тя си слага двете длани на устата му и леко го побутва, един вид “Айде замълчи де Simple Smile)!” Не е сериозен, ръкопашен бой😆
Той пък после точно това обяснява с усмивка (няма да ревне, я!), че било невинна закачка.
Обаче аурата му на силен мъжкар - президент стремително се сгромоляса.
Да видим ще има ли мрън-мрън и по новините?!?
Ще го вдигнат на балон.
Като забеляза, че всички са видели сценката определено се сконфузи Simple Smile
Не знам доколко е невинна шега Simple Smile

# 2 224
  • на село
Гледах малко от драмата на Ергенина в Преди обед и се чудех коя е водещата? Сменяни ли са или аз не мога да разпозная Малинска (дамата с виното, ако бъркам името)?

# 2 225
Тази, която води панаира е редактор на предаването, не е водеща

# 2 226
Всъщност тя си слага двете длани на устата му и леко го побутва, един вид “Айде замълчи де Simple Smile)!” Не е сериозен, ръкопашен бой😆
Той пък после точно това обяснява с усмивка (няма да ревне, я!), че било невинна закачка.
Ще го вдигнат на балон.
Не мисля, че е била невинна закачка. Бяха показали, че ръкавът на стюардесата е разкъсан на рамото, а то е в кръв.
Ако намеря клипчето, ще го пусна.

# 2 227
Ще го вдигнат на балон.
Не мисля, че е била невинна закачка. Бяха показали, че ръкавът на стюардесата е разкъсан на рамото, а то е в кръв.
Ако намеря клипчето, ще го пусна.

Не е скъсани ръкава на стюардесата, а има някаква червена емблема, закачена към жълтата жилетка, висяща само отпред на рамото. На кадрите отстрани се вижда, че ръкава и ръката й са си съвсем здрави.
Изобщо жеста на Макронова е унизителен и изразява презрение, а не омраза (според мен). Един вид - млъкни и се пръждосвай. Удар би изразявал ярост, която е отношение, а не безразличие.
Определено не са се били на борда и стюардесата да ги е разтървавала.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 17:17 от dariVale

# 2 228
  • София
Това не е стюардеса, а виетнамка от наземния персонал, седи си на стълбичката още преди да отворят вратата на самолета.
https://www.youtube.com/watch?v=W728OCvueIQ

# 2 229
Това не е стюардеса, а виетнамка от наземния персонал, седи си на стълбичката още преди да отворят вратата на самолета.

Така е. Но жената видя и се стресна и отдръпна настрани.

А Елвиса се дължи като влюбен, но отхвърлен мъж, ходи и хленчи, напада, обижда, напомня ми на Петканов, когато Богданска беше с някакъв италианец.
Обзалагам се, че ако сега Даниела му се поумилква и той веднага ще омекне и ще си я прибере обратно. Тя, че е неприятна и не е за пример не е, ама той като е глупав и от толкова жени избра нея, кой му е виновен. Освен това винаги е парадирал с пари, а сега се оказа, че няма пари и му е скъпа такава жена. Въобще лигльо на ен-та степен. Нищо мъжко няма в него. Жалко, че имал големи деца ( скоро разбрах), да го гледат и те и да се срамуват.

# 2 230
Мартин го е яд най-вече на себе си, защото още от "Игри на волята" се имаше за голям хитрец и схемаджия - демек умник. А сега видя, че е надхитрен от някаква кифла и не може да си го прости.

# 2 231

Грешката е моя, но наистина в един момент изглежда като нараняване. Flushed

# 2 232
  • София

Така е. Но жената видя и се стресна и отдръпна настрани.

Естествено, че се стресна азиатката, как не колабира се чудя. Simple Smile

# 2 233
  • на село
Пари, образование, претенции…
И синът ти влюбен в бръмчалка.
Гущеров, Мартинчо, Динев…
Тези са рецидивистите, за които се сещам на прима виста.

# 2 234
Григор Димитров се отказа още в първия кръг на Ролан Гарос и е на път да отпадне от топ 20.
Това го пиша не защото е нещо радостно, а защото тук имаше дискусия дали като си хване някоя бръмчалка се отразява на нивото на играта му.
Да отразява се и то негативно. Но дано поне в личен план е много щастлив.

Общи условия

Активация на акаунт