Звездни Компромати- Май'25

• 270 855
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 535
  • София
Да не забравяме, че топ дизайнерът Алекс Ковачев успешно пробута в къщата на Николета доста неща от магазина на жена си Гери Малкоданска. Не знам дали сте разглеждали сайта. Комплект спално бельо стига до 8800 лв. Ароматни свещи - до 700 лв., ама маркови - Донче и Гергана, да не мислите, че са некви прости от Джъмбо.
Къщата им е "пари много, вкус и акъл - малко". Нефункционалност и липса на въображение.

# 2 536
  • София
Ейса Гонсалес
Скрит текст:
Адрия Арджона за Collider
Скрит текст:
Роуз Лесли за Tatler
Скрит текст:
Джена Ортега за Harper's BAZAAR
Скрит текст:

# 2 537
Алекс С. с подобрения сякаш, в реклама на естетична клиника. Заприлича ми на Стоянка Мутафова.
Скрит текст:

# 2 538
  • София
Адрия е богиня и май е естествена красавица.

# 2 539
Адрия е богиня и май е естествена красавица.

Много красива жена и кожата й има като стъклен ефект, но без да е омазана с хайлайтъри.

# 2 540
Алекс С. Много остаря изведнъж. Не я харесвам изобщо,не разбирам защо води предаване с глупавото си държание

# 2 541
  • София
Може да му се смеем на проектите, но вчера Ковачев отговаряше на въпроси и всеки втори го молеше за втори сезон. Laughing

# 2 542
Гледахте ли Константин Игнатов в ПО? Вярвате ли му, че вече мрази сестра си и всичко е зад гърба му?Прочел е неин имейл в който го нарежда колко ще излежи, как не ѝ пука и тн. Стори ми се искрен, но видът му.. като на изпечен мошеник,знам ли.

# 2 543
Оле, Лорън съвсем е загубила мярката. Кошмар, жената котка втора серия. Понеже се говореше за Макроновица, че била такава, била онакава, анорексичка, не изглеждала щастлива. Жената е наненамсиколко години, изглежда чудесно. Вижте много по-младата Лорън, природна красавица, на какво се е направила. Ужасно е това, ужасно е! Безос да й спира парите веднагически за нейно добро.

При Ким всичко е умерено, Ким изглежда чудесно за годините си, въпреки всичките си природни недостатъци.

# 2 544
Като изкарва по 50 бона месечно да вземе да сложи едни брекети след като мама не се е сетила на времето.

# 2 545
И шеф Ангелов е казвал, че ако му платят достатъчно, ще каже всичко за каквото и да е - стига парите да са достатъчно Simple Smile

# 2 546
Слагам метаморфозите на Лорън...при положение, че има достъп до най-добрите хирурзи, които могат само леко да я барнат явно е желан ефект при нея....

За песньовката на Мария предвиждам да е абитуриентски хит Simple Smile))

# 2 547
  • гр.Пловдив
Никол на Николета къде учи?

# 2 548
Никол на Николета къде учи?

Преди време бяха в Българско школо, но сега вероятно е другаде.

# 2 549
Тази събота, във финалния епизод за сезона на "COOLt" от 16:00 часа, Натали Трифонова ще си вземе емоционално "довиждане" със зрителите на предаването.
https://life.dir.bg/shou/natali-trifonova-sliza-ot-ekran-izliza-v-maychinstvo

Общи условия

Активация на акаунт