Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май '25

• 112 144
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 1 050
Много ми хареса фотосесията! Прекрасен спомен! Мина е одрала кожата на майка си! Елица винаги е на ниво!

Мерси за снимкките от Тенерифе!

# 1 051
  • тук-там
Страхотни Сиска и щерки! Таткото може да се гордее! Аз пък смятам, че Божка прилича повече на мама. Мина е с различна хубост според мен. Но и трите - неповторими!
На Чека семейството има едно такова хубаво интернационално излъчване Simple Smile
Копче, вчера в Рила натрупа доста сняг, а онзи ден при нас - 4 градуса. Щерката в Улм каза, че е 15. Така че не си била на по-студено, но със сигурност на по-красиво. ТМ е като моя - искаш, не искаш следва да издържиш маратона Simple Smile

# 1 052
Да, обърках имената на децата. И роклята много ми хареса.

# 1 053
ЧеКа и Копче - много хубави пътешественически снимки, пътува ми се и на мен!
Без сутиен и аз не мога, въпреки че съм чашка B, не ми е комфортно даже пред семейството. На ехомамография ходя на 2 години, стремя се да си правя редовни здравни профилактики, включително и зъболекарски. Хормони може би ще пусна след 2-3 месеца, тъй като тогава изтича периодът, за който ми са предписани хормоналните лекарства за пременото.
Грейна слънчицето и ми се носи вече светло.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 23:41 от Mometo*

# 1 054
Как сте дами?
Малко стил от последните дни
...
Андалусия е красива, научих много неща, видях много неща, имахме късмета да попаднем и на идна испанска дама, с която имахме двучасова беседа за Андалусия - история, култура, търговия, мода и стил, т.н.
Малко снимки 🙂
Скрит текст:
впечатляваща с мащаба си севилска катедрала, до нейното завършване, Агия София е била най-големият християнски (е, според Рим не съвсем християнски, да не забравяме четвъртия кръстоносен поход) храм  

уличките на Севилия

...
и ветрило от 18 в, седеф и дантела
и на форума нещо му стана и не мога да кача повече снимки....

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 09:25 от Al Georgieva

# 1 055
Оооох, Севиля, Ал наслждавай се на макс!
Моме готина си с белите гащи!
Аз пътувам з Сф, спряхме за обяд на Стария Београд, мазна сръбска кръчма! Joy

# 1 056
Миме, обади се ако ти остане време.💋

# 1 057
Миме, обади се ако ти остане време.💋
Деси ще тръгваме през нощта. Утре аз имам служебен ангажимант, малката също. А 17,30 трябва да сме на Невски, да го изпратим.  😕

# 1 058
  • Бургас
Ал, не мога да не оценя синята ти рокля  Blue Heart

# 1 059
Мими, с коя рокля беше на изпращането?
Снимки?

Галдучо 😘

Момето, имам и аз подобни бели дънки, лятото ги нося с удоволствие

# 1 060
  • В заешката дупка
Ние с мъжа ми пак сме по чукарите, този път в Тенерифе. Ей това е за мен почивка! Дивото ме зове и това си е. Обичам да откривам места, на които няма гръмнат човек. Днешната ни разходка докато младежта спи… до 12 на обед. Sleeping

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 00:44 от ЧеКа

# 1 061
Al, толкова е красива тази Андалусия! И ти също! Синята рокля е супер, а усмивката много ти отива на лицето.
ЧеКа, навремето и ние бяхме така, но с малкото дете всичко де промени и започнахме да посещаваме обитаеми плажове, още малко и ще опитам да го заведа на диви и пусти плажове, дано му хареса. Много красиви снимки си качила, благодаря!
Моето дете се буди 3-4 пъти тази нощ, кучетата ме събудиха още толкова и имам спешна нужда от двойно кафе! Успешен ден, момичета

# 1 062
Чека, страхотни пейзажи. Отмаряй на воля!
Ал, бях със зелената рокля. Беше много студено. Снимки нямам още, ако абитуриента прати. Беше много хубав и родителите му също. На Невски не ми хареса, обстановката с някаква временна метална сцена, оранжева шатра, павета...момичетата си изпотрошиха краката. Повечето тоалети бяха тъмни, даже черни! Прибрахме се в 2ч. и след малко отивам на презентация! Simple Smile

# 1 063
Успешен ден момичета!

Тенерифе е красиво, приятели ходиха да се качат на Тейде и гледахме извънземно красиви снимки. Посещенията се планират.
За Мадейра сме се замислили, живи и здрави следващата година, или Португалия.

Ние изкарахме почти пет дни във вътрешността, интересно, красиво, научих много, винаги са ме интересували промените в климата и най-вече тези, причинени от човешката дейност.
Закъсняхме ние, до началото на май е сезона за вътрешните градове, 37-38 градуса за нас идва много, разбрахме защо се сяда на вечеря в 22 часа 🤣
Бях взела маратонки, но така и не ги обух, по сандали обикалях.

# 1 064
  • София
Ал, само в Севиля ли бяхте? Много харесвам Севиля! Бяхме на фламенко вечер последният път там и всичко много ми хареса!
Снимката със синята стена и роклята е топ! Heart Eyes

Чека, не бих имала твоя ентусиазъм толкова рано сутринта, но трябва да е много зареждащо преживяване! Много хубави снимки от вилата видях по назад, а още помня парфюмената селекция във вилата, от предишната ви ваканция. Аз бих се върнала отново там! Nerd

Общи условия

Активация на акаунт