Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май '25

• 112 806
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 210
И аз не обичам рождения си ден! Най напрегнатия ден в годината, на телефона два пъти зареждам батерията...🤣

# 211
  • София
Честити да са всички с поводи за празнуване днес! Flowers Tulip

# 212
Кативита, при тия рокли цвета/десена плюс обувки/аксесоари са решаващи дали визията ще е раб.облекло за здравно заведение, нощница, за до казана с компоти/лютеница/т.н. или шик визия.

Днес малко в стил до казана с компоти 😃
....

но утре ще съм костюмирана

тази е страхотна 😍

Анджела, много си шик.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 09:28 от Al Georgieva

# 213
ЧеСтит Празник на всички именници !
Почти да го пропусна, да не казвам, че почти пропуснах в Петък И.Д на синко …
Тук беше хладничко вчера. На обяд дори си метнах един шал от офиса.

# 214
Ал, кой вари още компоти! 🤣 И аз с моята престилка на точки съм за казана! 🤣
Мариета много шик аутфит, хареса ми!
Поръчах си този блясък, в темата за червилата никой не сподели мнение. Някой от вас да е ползвал? 🤔

ПП Докато ме няма едното ми мушкато полудяло!

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 20:05 от mimi.7299

# 215
  • София
Жива и здрава да си Агент! Стилна, щастлива и вдъхновяваща! Весел празник!

# 216
  • Бургас/Пз
Ал, кой вари още компоти! 🤣 И аз с моята престилка на точки съм за казана! 🤣
Мариета много шик аутфит, хареса ми!
Поръчах си този блясък, в темата за червилата никой не сподели мнение. Някой от вас да е ползвал? 🤔

Аз, много хубаво пигментирани са, на мен лично ми идват една идея по мазни за лятото и затова тогава не ги ползвам. Трябва по сух молив иначе се разтичат извън контура на устните. Иначе са много комфортни за носене.

# 217
  • Виена
И аз. Не го усещам мазен,има приятен билков аромат, страхотен блясък и меко,много комфортно усещане.

Много по-хубав от подобните на Есте Лодер примерно.

# 218
  • Sofia
Честит празник на всички,  които днес имат повод!

Мими, имам две  от тези на ysl, ползвам ги като цветен балсам за овлажняване на устните и свеж нюанс.
Взех и от новите гласове за обем. Парят и леко подуват устните.

# 219
Агент, честит рожден ден! Много щастлива и все така вдъхновяваща бъди Flowers Four Leaf Clover ... още сутринта по някакъв начин свързах Гергьовден с теб, но реших че бъркам нещо и си замълчах Blush

Честит празник и на всички именици Flowers Hibiscus

Роклите-ризи - аз също купувам, но никога не са от най-носените в гардероба ми. Намирам някакво противоречие в тях. От една страна рокля - символ на женствеността, от друга - горната им част и най-вече якичката наподобяват дрехата, която никога не обикнах и не ми стана удобна - ризата ... Винаги съм предпочитала да ми е широко около врата. А и това отваряне на копчетата на бюста ... Все пак, имам една-две от тези рокли, които си харесвам и са видели бая обличане. Даже утре мисля да облека едната от тях - Дафне от тежък памучен сатен:
https://daphne.bg/bg-stilna-roklya-ot-luksozna-satenirana-viskoz … rna-osnova-298876

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 21:58 от Light Beam

# 220
Няколко цвята YSL имам, харесвам ти много.

# 221
Имах това на ИСЛ, много хубаво хидратира и дава лек цвят.
Сега взех подобно на Сисли, също е много хубаво.

Компоти варях преди, а сега само дюлево сладко и люти чушлета.

Рокли-ризи си ми много удобни за горещото лято денем - ем имам спретнат вид, ем са по-широки и има някакъв комфорт. Но аз и ризи обичам и нося доста.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 21:54 от Al Georgieva

# 222
Мммм, благодаря девойки, сега и цвета ако съм уцелила. Heart Eyes
Лайт и аз я имам тази от сатенирана вискоза, но друг нюанс....много е приятна на допир...Още не съм я носила. Wink Ризи  аз обожавам, якички още повече...

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 21:31 от mimi.7299

# 223
  • Варна / UK
Честити ни именици (и аз имам - мама), да са ни живи и здрави:heart_exl:
Скрит текст:
Една розичка от поляната, където разхождам Куч:

Честити 2х25 Tropical Drink на Агентчето, да си много здрава и каквото си решиш - да върви по вода Flowers Four Leaf Clover
Пращам виртуален подарък, не е мое дело (защото защо да се мъча аз след като съм си родила дъщеря Grinning).
Това е част от проект "Nature" за GCSE Art&Design. Можеше да го снима по-добре, аз чак тази сутрин разбрах, че е довършван по нощите (днес е крайният срок за предаване - ама на кого се е метнала такВаз Joy) и нямаше време да го щракна аз. Това са раковини (ако не е много ясно Grinning) -  събира ги миналата година от почивката, после ги снима, снимките ги обработва (и те са част от проекта), и накрая рисунка:
Скрит текст:

Телетата сте много готини хора, и идейни... И СинЧо е ТелИ (по- в края на периода), и той - много идеен - особено за глупости (ама на кого се е метнал и той Joy):
Скрит текст:
Наскоро бяха с приятелката му и компания за една седмица в Египет - органзирано, през агенция. Обикаляха храмове, пирамиди... Много снимки и клипчета ми прати, с разяснения какво гледам. Всичко много хубаво...
И - да вземе да плати 5 долара на някакъв охранител на една от забележителностите да се снима с автомата му. Ей ви го - нахилен и доволен:

А аз как му завидях - не е истина Joy
Анджи, супер си, много готина снимка до мотора.
Аз от Мет-галата това тоалетче вляво барабар с ботичките го взИмВам, обаче без шапото и обеците, чантата бива:
Скрит текст:

# 224
Честит празник на всички именици и рожденици!
Днес бях на театър с малката.
След това си купих 2 рокли

Втората е 30 % коприна,, останалото вискоза, изключително комфортна материя.
Коланът го наложих, за да видя как ще стои, имам и други.
А относно компотите, аз правя такива на вилата.
Имаме малини, арония, ягоди.
Правя по отделно от всеки плод, а също и асорти.

Общи условия

Активация на акаунт