Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май '25

• 112 153
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Честити да са момчетата--рожденици! Flowers Four Leaf Clover

Ако има именници -да са живи и здрави!  Flowers Hibiscus

Агент, бъди жива и здрава! Честит юбилей!  Champagne  Flowers Tulip

# 196
  • София
Цял ден гледам само Мет Галата.
Аз лично няма да ходя на балове или други подобни събития, ама имам един бял костюм, който още не съм слагала...

Честито на рожденичките! 🎁

# 197
Здрави да са момчетата на Ал и GB! - нямате милост- толкова апетитно изглеждат тези изкушения, а днес си изплюх белият дроб на стадиона в обиколки и стълби……
Честит Рожден Ден на Агентчето - здрава, щастлива и вдъхновяваща да е! 🌷🌷🌷
Еййй, като се замисля, хубави хора сме това -ТЕЛЕТАТА / да се чете с усмивка /
След толкова дни почивка започвам да се настройвам за работа утре- ОМММММММММ……и гаднярки на хоризонта ….. Онази, за която ви бях споменала преди година се пенсионира, но продължава да идва и да ни трови живота- Господи дай ми търпение! 🙏
И вдъхновена от Копче вчера се хвърлих на това  / Zara /

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 17:31 от macadamia

# 198
  • Бургас
Честит празник и от мен на всички празнуващи - именици и майките им Wink, както и специално на Агент за РД!
За мен е празник на родния ми град Sunglasses

# 199
Честит празник на всички, които по някакъв  начин отбелязват 6 май!
Бъдете здрави и щастливи!

Крепонът го свързвам главно с нощници и спално бельо...и то от времето на соца...и в къщи имахме, и в детската градина лятото нощниците бяха крепон, а зимата бархет... Grinning...В момента имам един комплект чаршафи от крепон от Юск и доста добре се държат за времето,  за което ги ползвам....

Магни, булката е великолепна...още веднъж щастлив и хубав семеен живот да имат!
А ти си много хубава със синята рокля....Аз преди година си поръчах една риза рокля чист памук в едни нощни намаления на Манго за без пари....Обаче като дойде съм баш като с престилка...Може и от цвета да е...Аз понеже предишните години работех с престилка,(сега е туника и панталон) и мъжете вкъщи решиха , че съм си купила работно облекло...Grinning Трябва да я погледна пак дали може да влезе в действие...Ето я
Скрит текст:

А колкото пъти видя тук момичета с подобни рокли са все разкошни....

# 200
Честит ни Гергьовден, честити ни именици! Да са ви живи и здрави и много успешни! Прекрасно име е Георги и производните му!

Благодаря и за пожеланията за моя РД, който мразя почти колкото Тръмп Grinning

Снощи тренирах и гледах Мет Галата и скрийншотвах роклите, които ми харесаха... ще пусна няколко, да не иде зян усилието. Зендая не ви ли се струва, че се дублираше с онази красивата японка от Шогун!?!? Ще потърся снимки! Иначе темата беше много яка, по принцип афроамериканците имат голямо отношение към модата! Винаги като се чудя в магазин и има смугла кака наоколо питам първо нея - категорични и много искрени коментари дават. Та като казах Мет Гала знаете ли кой бивш редовен участник никога няма да видите там пак!? Ана Уинтур е анти-гореспоменатия-президент Wink

Сек да мина на тел и да споделя няколко...

PS Все пак не съм се излъгала много!

^^^ На японката тази шапка и стои по-добре.... за Зендая трябваше нещо по-драматично или дори класическа федора - за нея казаха, че копира вайба на булката на Джагър, Бианка- сек:

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 16:25 от Agent Provocateur

# 201
Честити да са всички празнуващи!🌹🌹🌹

# 202
  • Burgas, Bulgaria
Name Day party mood! Да са ни живи и здрави имениците! HeartHeartHeart

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 12:07 от kolevaangela

# 203
Оооо, Анджи, страхоотна си! Heart Eyes
Макадамия, и аз утре на тръстиката, не ми се мисли...а оназ да не я оставиха след пенсия? Imp
Майкооо има две планини дрехи за пране, умирам..! Sad

# 204
Анджи 😍
Мимси, кюта там “оная” , нооооо Началникът отгоре гледа…..

# 205
Честити да са празнуващите в семейството на Ал и ГБ! Агент, продължавай да бъдеш неотразима!

# 206
  • София
Кати, аз имах подобна рокля, малко по-къса и бяла - баш престилка. Стилизирах я с кафяв кожен колан, кожена чанта, сандали и се разчупваше този вид.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 19:25 от Rockstar

# 207
Честити именници, на ГБ и Ал!

Агент честит юбилей, Fifty and fabulous!!!

# 208
  • Варна
Агентче, честита да си! Много здрава, все така фит, компетентна и помагаща! Още много интересни дестинации и впечатляващи кадри!
И ММ много мрази рождения си ден (04.05.), нямал обяснение защо.
Честити да са и децата на Ал и G&B  и всички празнуващи!

# 209
  • Бургас/Пз
Нее, Агентчето няма юбилей , само Макадамия преди няколко дни 😊
Освен само аз да си мисля, че Агентчето има време до юбилея 😊

Общи условия

Активация на акаунт