Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май '25

• 112 141
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 180
Калимера банда! Честити да са имениците! Пием кафе и газ за България!

# 181
Честит празник на всички!

Макадамия, крепонът не е ли леко грапава/релефна материя - естествена или изкуствена? Сетчето на снимката ми изглежда гладко. Вероятно поне веджъж си имала нещо от крепон, може и отдавна. Във времето, когато бяхме в основното училище (осемдесетте години на миналия век Rolling Eyes), бяха популярни едни полички на волани в свежи цветове. Имаше и свободни дамски ризи от крепон.

При смяна на сезоните и аз съм с желание за покупки, и вече поспретнах, каквото ми "трябваше" за пролет-лято. Най-сполучливи/които са ми удобни и със сигурност ще нося, са една рокля на Денина Мартин:
Скрит текст:
и памучен черен панталон от Lui Jo
Скрит текст:

И голямата ми мъка, както Сиска правилно си спомня, си остават обувките ... Там няма да споделям, какви съм ги свършила ... Продължавам да търся тези, които са много удобни и красиви едновременно ...
Новото ми откритие за сезона са Jorge Bischoff. Много удобни обувки умеят да правят бразилците. Преди обичах да нося Luz da Lua, но Punto спряха да ги продават.

# 182
Крепон си го представям като кенар, а кенара се изпрошва по шевовете…..

# 183
Крепон имах чаршафи. Не ги харесвах и ги хвърлих. За мен са твърде грапави, почти боцкави.

За дреха може да е по-различно. Наистина това изглежда гладко на снимката.

П.П. И аз пропуснах младоженците на Магни, както и нея с "престилката", а ми беше интересно да я видя. Желая щастие и незабравими мигове!
П.П. 2 Честит имен ден на всички празнуващи! Flowers Hibiscus

# 184
Гледахте ли тоалетите от Met gala? Зендая много ми хареса.

# 185
Крепон е това, например: https://bg.benetton.com/vichy-skirt-with-frill-light-blue-4XDKD004V_903.html
Не е задължително да е боцкав, по-скоро е мек и прохладен, ако е памучен.

Тоалетите от Мет гала не ги бях гледала, но сега отворих да видя. Зендая е много хубава, да. На мен ми хареса и кралското достолепие на Анна Уинтур.

# 186
Крепона е на ивици по-плътно и по-рехаво тъкани, като може и на каре да се разминават ивиците (не е материя, а вид тъкане)... Памучен с много тънка нишка е изключително мек и приятен на кожата... Като дете имах роклички и летни пижамки, разкош... До скоро пазех една пижамка жълто и бяло, комбинация на рае и каре (и като тъкане, и като цвят), а наскоро купих на малката летни блузки с буфан ръкав в синьо-бяло едро каре и другата червено бяло ситно рае крепон. Синьо бялата е малко по-светла, но същия тип като на показаната пола от LightBeam.
Имам и една рокля памук и вискоза, кенар и щампа върху него, бяла на сини цветя (миналото лято ви я показвах), подвижна и прохладна.

Този гладък и скулптурирано скроен костюм/сетче, няма как да крепон, или поне на снимката не се вижда. Или е някакъв много плътен, но пак на памук, много ясно щеше да се вижда структурата.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 15:30 от peneva_a

# 187
Да е грешка в описанието ли?

# 188
  • София
Честит празник!Честити да са имениците,ако има такива!
Преди много години се продаваха спално бельо и пижами/нощници от крепон.Имала съм и дрехи.Нямам спомен да са били твърди.

# 189
Да е грешка в описанието ли?

Ако има снимка от по-близо на плата, може да видиш дали има релеф...
Но тук материя не пише (крепона може да е от различни материали -памук, вискоза, коприна, полиестер...)

# 190
Минавам да почерпя за имения ден на големият ми син и за няколко други неща, свързани с професионалното му развитие, които много ме радват. Снимката не е нова Wink
Скрит текст:
Това поръчах за Мадейра следващата седмица, че времето е доста променливо според това, което четох.

# 191
G&B, да ти е жив и здрав и много успешен 🤗

Честит празник на всички, които имат повод да празнуват днес.

# 192
  • Бургас/Пз
GB, да ти е жив и здрав! Хубав празник!
Весело да е на всички именици днес 😊

Честит рожден ден и на прекрасната ни Агента! Да е все така заразително емоционална, без никакви болежки и с много усмивки! Честит рожден ден, прекрасна 🥰🥰🥰

# 193
Поздравления за именниците!
Хубав празник е днес 🙂
И аз черпя, за същото като G&B 🙂

ЧРД на Агентката!
Да е жива и здрава, все така практична и хапеща (това с усмивка да се чете, вкъщи си имаме нейно копие по характер и интереси 🙂

Ето и крепон от 100% коприна

Много ми харесаха на Мет Гала
идеята и изпълнението

роклята и как си пасват

Десена на Д.Мартин роклята много ми харесва.

# 194
Да са живи и здрави момчетата на GB и Ал. Да постигат мечтите си с лекота! Flowers Four Leaf Clover
Честито на Агентката! Да е все така във форма, все така вдъхновяваща и образоваща ни! Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт