Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май '25

• 112 154
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 1 065
Копче, бяхме в Севилия, Кордоба, и разни малки градчета.
В Севилия живи и здрави, ще отидем пак.
На фламенко бяхме в Барселона, в Двореца на музиката. Разкошна сграда, интериор, представление.

Тя роклята първо беше зелена, но ММ хич не я хареса, на хирургическа манта му напомняла, та я смених за синя. Поне в Дика се сменя/връща лесно

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 13:37 от Al Georgieva

# 1 066
Нашите снимки от семейния купон не са готови още.
Моят младеж отдавна беше решил, че няма да ходи пред Невски.
Аз също не проумявам идеята на тези сбирки, но и не се напъвам.
Качвам снимка от бала със съучениците.
Вляво, с вдигнати нагоре ръце

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 21:35 от mardji1

# 1 067
Сладурчета, всички хубави.❤ На добър час на момчето ти, Марджи!😍

# 1 068
Късмет и успех на девойката на Сиска! Невероятни снимки видях!
Мамография правя на 2г откакто станах на 40 г., ехо всяка...
И ние пътешествахме преди празниците- Ла Специя ,Чинкуе тере и Пиза...отдавна го обмисляхме, особено след като отвориха Пътеката на любовта през август 2024 и щом Райън възстанови полети до Пиза веднага букнахме...Много красив район...спокойно и чисто...Мислех, че Чинкуе тере е инстаграмско като Санторини, Капри, Амалфи,Комо и ще бъде препълнено с младежи, но установихме , че 50 % от туристите бяха на възраст 70+, което много ни изненада...вероятно заради туристическите преходи (Синята пътека)е пълно с хора на възраст с щеки, раници, екипировка, отколкото девойки дошли да се щракнат на красивото крайбрежие...

Андалусия ни е в плановете, но по препоръка на всички приятели,  които бяха си трябват едни 7-10 дни... и засега ни идва малко сложно с организацията...
Толкова студено през май помня само като станах майка преди 28 г  през 1997 г....И днес сложих пуловерче под сакото ...През целия месец съм сложила само два пъти пола и то дълга...
Марджи, успех и на твоето момче!

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 17:13 от kativita

# 1 069
  • Бургас
Вярно, че беше студено през май '97. Моят бал беше тогава. Аз обаче бях с дълга рокля, с дълъг ръкав и то от ластично кадифе... Много добре ми беше дори и без връхна дреха.
Марджи, успех на младежа, изглежда че са си направили хубав празник!
И на Сиска снимките видях - прекрасни и трите!

# 1 070
Едва ви прочетох Simple Smile
Чудни снимки видях Heart Eyes

Ние втора година заминаваме на север, че да се стоплим Smiling Imp Миналата година Дания, сега Естония.
Толкова ми хареса, че е светло до посред нощ и се будя по светло, че сутринта чак се стреснах, че в 5 е тъмно Joy
Архитектура и храна, смес между немска, руска и скандинавска... Потопихме се и в архитектура, история, техника, природа...
За 3 дни и половина, толкова!
Скрит текст:

Вътре в този музей влязохме в подводница, а пред него в ледоразбивач

(кьопава снимка, но по стълбичките с бързащи след мен, толкова Wink

Стара изоставена индустриялна зона, преобрзувана в офис зона, с места за почивка, хранене... за по питие

Именение с хамбари, конюшна, оранжерия, спиртоварна...

Един от броящите се на пръсти естонски водопади (другите се директно в морето, този се е дръпнал нагоре по реката, та е по-лесно достъпен).

и на едно поле видях жерави (отдалече снимка, но все е нещо Wink)

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 14:41 от peneva_a

# 1 071
Идеални снимки от всички, браво! Давайте и още да ви се радваме и да пътуваме с вас...kativita, в Чинкуе тере явно зависи в кой сезон ще отидеш - ние бяхме в разгара на лятото /юли/ и беше пълно с млади хора и семейства, направо гъчканица от всякъде.

# 1 072
  • Бургас
О, и на мен много ми хареса Естония, бях там миналата година по това време. Талин:

И Нарва, границата с Русия:

# 1 073
Марджи, попътен вятър на момчето ти! Да сбъдва мечтите си с лекота. Голям симпатяга е!  И вашия клас с тъмнички тоалети. 😉  За Невски правилно се е отказал...!
При нас се събират на моста/перилата на града, на брега на морето. Може би за това някак много еуфорично и приповдигнато се получава!
На всички благородно завиждам за чудните дестинации...аз след 5 дни трябваше да тръгвам за Тасос! 😭
Малката заминава за Краков щото имаме полет от тук, а аз ще чакам лятото на Бургаския плаж! 🤣🤣🤣

# 1 074
  • Бургас
Тази година плаж дали ще видим скоро Satisfied Е, видяхме малко...

# 1 075
Не ясно Гал, но ще го чакаме! JoyJoyJoy

# 1 076
  • Бургас
Нищо, октомври ще наваксаме Simple Smile

# 1 077
Айде да се стопли и да вземем да се съберем...все отлагаме...ама да става за сядане навън на морето. И Бигели ми писа преди няколко дни? Simple Smile

# 1 078
Не ясно Гал, но ще го чакаме! JoyJoyJoy
Maй ще трябва да пробвам ритуали за добро време за юли.

# 1 079
Ооооо, G&B ти ще идваш прекрасна, за тогава ще е топло! Чакаме те!!!

Общи условия

Активация на акаунт