Осмокласници 2024/2025 - тема 8

• 31 515
  • 774
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря! Интересно как ще се случи това.

# 346
  • София
Ми, поредната нелепица. Масово в училищата ги обявяват за неприсъствени, за извънкласни дейности и подобни.

# 347
  • София
Здравейте момичета!
Завърнахме се и ние в неделя от Анталия и още не мога да свикна със студеното време тук. Някак от джапанките пак с дрехите с дълги ръкави и якета...уфф. Наборките доволни, изкарахме си много добре. Там си е лято и купонът тече с пълна сила.

За срещата съм се отбелязала за 06.06 и много се надявах да ви видя този път, ама явно и сега няма да е. На 13.06 сме на театър и няма да успея да се присъединя. Очертава се юни да ни е "културен" месец Simple Smile.

# 348
ПГ нямат седмокласници и ще си учат нормално, ОУ ще са приключи останалите ученици.Реално само СУ ще са с ученици, ние ще сме втора смяна.

# 349
Ходих до Правец да взема сина ми. Е, откак предупреждават колко е опасен пътя Плевен - Луковит, като че ли шофьорите още повече откачиха...! Проливен дъжд, но въпреки това неправомерни изпреварвания, тир изпреварва други тирове... пфффф Сигурно довечера в новините пак ще има спомената катастрофа до съседното на Луковит село Петревене - минахме малко след нея, автомобили се бяха обърнали в нивата, единият буквално без предна част. Моля се само да няма загинали, майната им на ламарините. Приветствам всякакви мерки срещу пияни, дрогирани, безразсъдни нагли шофьори, които създават предпоставки за ПТП!!!

Наборът още от колата си уговори срещи с приятели, едвам го накарах да вземе едно яке и изчезна. Simple Smile

Относно катастрофата - сега с огромна радост прочетох, че няма жертви! Но пишат за акваланинг, при положение, че колата беше отнесла табелата с името на селото, с колко ли км/ час е била? Едва ли с 50...

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 18:35 от Bеа_2022

# 350
  • European Union
Ние сме ПГ, но не можем да учим нормално, защото повече от половината учители са квестори.

# 351
  • София
Момичета, ето официалната информация за корейския празник на 18 СУ. Всеки, който иска да заповяда. Специално за Jsed и Malechka.

https://18sou.net/2025/05/30/%d1%84%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%b … 83%d1%80%d0%b0-2/

А на 14,06,2025 ще има азиатски празник в Парка зад Музея Земята и хората. Моята наборка ще танцува пичхечхум (традиционен корейски танц) и на двете събития. Ако някой ги гледа и се чуди коя точно е моята ще ви кажа като в приказката за моето гардже - Еми най-хубавата. Simple Smile

https://www.facebook.com/events/1051171643052874/?acontext=%7B%2 … ]%7D&locale=bg_BG

# 352
Да ви споделя, че сестрата на набора е приета 1ви клас!
Колелото се завърта от начало за мен.

# 353
  • София
По-леко е със следващото Wink Щото знаеш кога да пиеш. А и по-лесно се ориентираш по колко да пиеш т.е. с какво количество да се запасиш.
Но да де, покрай голямата си припомних задачите по мат, упражних и граматиката. Само от тезите упорито се измъквах и двата пъти. И ми беше доста по-лесно да подсказвам на набора, когато почваше да мрънка и да се тръшка.

# 354
Честито. Братът на наборката завършва 4 клас. Не го усетих това дете. Вярно, тази година успехът е 5,42, а не отличен, но пък за сметка на това учи абсолютно сам, от втори клас не е на занималня, помощ изключително рядко търси.
Ако не забравите, стиснете вторник, сряда и неделя палци - да мине НВОто му, а в неделя е на "Математика за всеки" ей така за разкош.

# 355
Ahoney, много благодря Sparkling Heart Там ще сме с госпожицата със сигурност!
Сесил, честито за първокласничката! Аз догодина съм пак на въртележката, но си имам компания от осмокласните майки и се успокоявам, че все пак не съм като second в две поредни години Grinning
Стискам палци и за братчето на наборката на Mama Ru!

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 21:21 от jsed

# 356
Две поредни години си е мастър клас направо. .. дано вторият път да минава по-леко.
И в училището на моя дните на НВО 7 клас са учебни, няма седмокласници.

# 357
MamaRu, успех на детето утре и в сряда! Сисил, честита ученичка, да й е щастливо и безгрижно в училище!
Jsed, с теб съм. А дано да са в един клас по-догодина, че в една посока гледат 🙂. Няма с какво да се похваля или оплача, всичко си върви. Искам вече да са ваканция, спортът им да не е от 8 сутрин и да стъпя на плажа. Още малко и за трите.

# 358
МамаRu и от мен имаш едни стиснати палци, ще се справи детето!
А дойде ли ваканцията, моя отива още на 2ри на море, та 10 дена ще ставам направо в 8.30-9.00, даже и режима на кучето ще изместя предварително, никакви досадници неискам до 8.30ч минимум. 🤣😂

# 359
Ами те две поредни години, ама сегашния е трети 😂
На всичкото отгоре се тръшна болен…

мисля че чак сега лека-полека свиквам Simple Smile)) ако имаше още 3-4 щях да почна да пиша помагала за майки Simple Smile)

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 21:09 от second

Общи условия

Активация на акаунт