Осмокласници 2024/2025 - тема 8

• 29 489
  • 774
  •   1
Отговори
# 45
Класно по БЕЛ, математика и ЧЕ. По БЕЛ и ЧЕ е в два часа, съответно не трябва да има застъпване в едни ден две класни или класна и контролно. Ако двойният час по БЕЛ е в ден, в който има разни празници или изпити и съответно е неучебен може рязко да се окаже, че няма къде да се вмъкне. Затова започваме още през май да слагаме дати, че да има време и да се поправят оценките. А е срокът за връщане на работите е две седмици.

# 46
  • София
При нас всичко е на бързи обороти 😊.  Почти са свършили учебника по български. По МАТ са по средата на последния раздел преди преговора. Класните по английски и математика май ще са през юни.

# 47
Записвам се след кратко пътуване из Родопите, през това време помъдрях (надявам се Satisfied ) с още 1 година.
Lúthien, благодаря за темата!

# 48
  • София
zlatenceto, честит ти рожден ден на патерици, бъди здрава и щастлива! Да те карат да се чувстваш като императрица околните Kissing Heart

# 49
  • София
zlatenceto, честита бъди! От здраве, щастие, любов и успехи да не можеш да се отървеш!

Като чета как вървят нещата и на тази среща няма да мога да се включа.  Sad   Първата седмица на юни съм на състезание с малката, а така ми се искаше да ви видя и да се запознаем в реалния живот! Явно ще чакам следващата среща и ще се надявам да сме в София по това време.

# 50
  • София
Zlatenceto, бъди честита! И много щастлива!

Аз ще знам дали ще мога да се включа в срещата юни чак към края на месеца. Много се надявам да успея.

# 51
  • София
Zlatenceto, здрава и щастлива, и да илядиш!

# 52
Честит рожден ден Zlatenceto, много здраве и усмивки!
Отивам да се записвам за всички дати, която изберете, там съм!

# 53
Zlatenceto честит празник!

# 54
Само тоз не беше избухнал от светата троица учителска
https://www.dnevnik.bg/obrazovanie/2025/05/05/4778276_direktor_p … e_da_zavurshva_v/

Златенце, честита да си!

# 55
zlatenceto, да си жива и здрава, много успешна, щастлива и обичана Flowers Rose

https://www.dnevnik.bg/obrazovanie/2025/05/05/4778276_direktor_p … e_da_zavurshva_v/
Кой е третият, че не се сещам?

# 56
  • София
Боже, за толкоз години от въвеждането на новата система, завалията не е разбрал, че профилите се изучават 2,, а не 5 години в гимназията, а първите 3 са за това, което той нарича "базови знания". Rolling Eyes
Иначе тези идеи за увеличаване продължителността на основното образование с 1-2 години министърът ги сподели доста преди въпросния директор. А всъщност това не е нещо ново, което "гениално" им е хрумнало, а връщане към старати система, преди приемането на закона от 2016, когато основно образование се завършваше в 8-ми, респективно 9-ти клас за ЕГ. И си беше голяма недомислица.

# 57
Янка, Стаматов и Александров
Всеки е шеф на нещо.

# 58
Златенце, здрава и щастлива да си! Да те радват безкрайно наборката и всички близки!
Благодаря за новата тема!
Радвам се, че идват класните. Означава, че идва и ваканцията 😀

# 59
Zlatenceto честит празник!

Общи условия

Активация на акаунт