Осмокласници 2024/2025 - тема 8

• 31 460
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
Хмм, и моята почти не излиза. Ако излиза, излиза по светло. Рядко остава до стъмване през лятото, но до сега винаги е било около нас. Съответно няма фискиран вечерен час.

# 466
  • Пловдив
Нашият вечерен час е "по светло". В краен случай, на смрачаване Wink
За почивките, имаме планирани семейни, в България, в Гърция, в Турция. Съответно, юли, август и септември Simple Smile И някой ден при бабите ще отидат. И то лятото ще свърши...

# 467
Наборката ще завърши както първи срок, ако не сгази лука някъде. Не се преучи особено този 8 клас, ще я видим догодина.
Вечерен час се налага само през лятото засега, в 10 да е вкъщи, но тя излиза със съседчето (от бебета заедно) и се прибират у нас или у тях да си доприказват. После по къщите.
В края на месеца ще ходи с нас до Гърция за няколко дни, после е на лагер, после пак с нас тук на море и после пак на лагер. Четири морета и се очертават, ама нек ѝ е 😄

# 468
  • София
Относно вечерния час, аз съм се позовала на закона до 22:30 да е вкъщи. Но той рядко се прибира след 20 или поне досега беше така.
Притеснява ме, че ходи да рисува с графити - местата са ми доста "страховити", но пък било "яко".

# 469
  • София
Моите не излизат. Тя ако излиза е през деня с деца от квартала и то на разходка, в Неделя ходят, до Мола за книга, доволна съм засега. Няма грим, нокти, нищо, много сладко дете Simple Smile
Марти, ако не тренира 99% си е у нас, ако излиза е с деца от квартала,  но не повече от 19-20.
И даже ги моля да излязат, ама не, у нас, с нас, да се видим
Той ходи с мен на фитнес. Иначе си слушат музика, тя много чете и то с тези английски книги, що пари дадох.
Но съм доволна.

# 470
Моят излиза постоянно, като винаги знам къде е и с кого. Много ясно, като са на центъра, понятието е разтегливо и обикалят навсякъде. Проблема е, че не си вдига винаги телефона - не го бил чул... и така все за това се разправяме.

# 471
Моята излиза основно през деня и не много, но пак не си чува телефона Laughing освен ако не иска нещо.

# 472
За нечуването на телефона точно взехме смарт часовник,  та да вибрира на ръката Simple Smile но моята излиза рядко и само през деня.
Днес и мина класното по БЕЛ.  Коментарът беше " можеше и по-зле да е!". Нещо не се спогаждат с този предмет тая година и то заради литературата. Не знам материалът ли е труден,  скучни ли са произведенията или е защото не харесва учителката, ама през 2ри срок и падна успеха по БЕЛ та да видим как ще завърши.

# 473
  • София
Литературата тази година е ужасна. Нищо не им говори просто. И моят снижи втория срок. Първия е с 6, втория вероятно ще е с 5, ще видим за годината. Иначе той харесва учителката.

# 474
При моя младеж е обратното-литературата и БЕЛ са добре, но с пустата  математика не можем да се спогодим 😔При наборите има ли вече срочни оценки?

# 475
Не, много е рано още. Според наредбата срочни и годишни оценки се пишат последната седмица и се приключват два дена преди края на срока / годината, т.е до 26 юни тази година.
Моето дете е с много малко оценки по традиция. На минимума, че и под него.

# 476
  • София
Рано е за срочни оценки. И несрамните пак се формират не по-рано от една седмица преди края на учебната година. Joy
Е, деее, що се редактира сега? Толкова яко се получи със "срамните" оценки. Joy

# 477
Не, много е рано още. Според наредбата срамни и годишни оценки се пишат последната седмица и се приключват два дена преди края на срока / годината, т.е до 26 юни тази година.
Ру, ясно...по.математика оценката ще е срамна със сигурност 😅
sanaka, то не е смешно, ама....имаше един виц:Тази година събирането на класа ще се състои на яхтата  на тройкаджията  Гошо😁

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 19:51 от Ани2010

# 478
Ми няма срамни оценки за мен, освен ако не е двойка от мързел.
Днес братчето на наборката се представи достойно на НВО 75 точки по БЕЛ  и 84 по математика. Можеше и повече, ако беше позволил да го погледна и да му дообясня някои неща, ама за човек, който не полага усилия и не се вълнува е доволно. А ако повтори резултатите след три години всички училища ще отворят врати за него.

# 479
  • София
Моят първо завъртя едни ниски оценки и на класното по БЕЛ 6-ца. Ама не вярвам много как се е добра, макар, че много учи. По математика от 2ка до 6ца.
По ФЕ е добре  само 5ци и 6ци, ама и тази пуста философия му играе номера.
Девойката и тя добре, но по няколко проекта вече прави сайтове с по няколко страници

Общи условия

Активация на акаунт