Осмокласници 2024/2025 - тема 8

• 31 433
  • 774
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Пих едно ОКИ, сега пия кафе, но май без шкембе няма да мине. Head Band Добре че детето ме прибра снощи.

# 571
  • София
Момичета, страхотно беше снощи. Благодаря на sanaka за организацията и на Ahoney за прекрасните тематични баджове!

Предлагам следващия път да плануваме след заведението, посещение на пиано бар. Като ще е мазало, да е докрай. Innocent

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 14:53 от wave

# 572
Много ви благодаря момичета за страхотната вечер снощи!  Много добре се почувствах сред себеподобни Joy
Аз сега стигнах до форума Grinning По задачи и улици от ранни зори. Наборът ме ядоса, че забравил да спомене за един рожден ден... Ама нямало как да се придвижи сам до там, че времето между края на тренировката и началото било малко.... Пълен заплес.

# 573
И аз благодаря за хубавата вечер, много сте готини🤗 Следващия път може и да пия, но вчера нямаше кой да ме прибира, щото и той бил малко на бело.

# 574
Надявам се да се класирам и аз за някоя среща до края на годината. Със сигурност без кола, за да пийна вино. Щом дойда при моите родители, имам два варианта - или супер трудно да я вкарам в техния гараж, в който тя едва влиза, или да намеря място за паркиране в  техния квартал. И двата варианта за мен са кошмар. После не я мърдам, докато не тръгна да се прибирам Simple Smile

# 575
Супер приятна вечер и голям смях. Hug Kissing Heart

# 576
Ох наистина бая се посмяхме Simple Smile
Аз сутринта харесах плочки за баня, после едно шкембе с бира и сега съм в зоопарка.

# 577
  • София
Аз допреди малко се чудих кой ми играе хоро в главата Joy Накрая прибегнах до помощни средства, за да им спра музиката - аналгинче Joy

# 578
Ние се разходихме до хижа Камен дел и ядохме вегетарианско шкембе с гъба кладница Simple Smile

# 579
  • София
Момичета, много сте готини. Толкова хубаво си изкарах. Сутринта ми беше трудна, но на Азиатския фестивал беше страхотно и живнах. След 3 часа там се прибрах и умрях.
Златенце, HeartFlowers HibiscusHeart

# 580
  • София
Жестоко е това вегетарианско шкембе!
Мен и гласът ми го нямаше сутринта. Нямам спомен да сме пели снощи, значи съм прекалила с говоренето. Joy

# 581
  • European Union
Значиии, ако живеех в София, нямаше да пропускам среща. Сега само ви завиждам тихичко.

И моята ще е с единствена 5 по Бел, точно заради ей такива малки спънки.
И моята ще е с единствена 5 по БЕЛ, но при нея спънката е една - мързел. Домързя я да прочете Дон Кихот и се издъни накрая. А цяла година трепереше заради математиката.

# 582
  • София
sanaka, как не помниш, пяхме "има ли 5-6 места за по 1-2 коктейлчета" Joy Шегувам се Joy zlatenceto, Kissing Heart

# 583
  • София
Ох, бе! Joy Обиколихме София в търсене на бар. Laughing Следващия път ще сме подготвени.

# 584
Добро утро! След като вчера косихме, рязахме и носихме клони с набора в 2дка двор, чак сега стигам до темата .
Беше много зареждащо и забавно. Радвам се, че ви срещнах на живо и благодаря за организацията!

Общи условия

Активация на акаунт