Осмокласници 2024/2025 - тема 8

• 31 425
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
Да знаете, че вече се продава грануфорин на спрей за хора - за деца и възрастни.

Нелика, сушеният джинджинфил на чай ли го правиш или?

Джинджифилът си го дъвчем, малко парченце, колкото нокът, си държа в устата с часове. Дори заспивам с него и си действа през нощта. Много е лют. Покрай това лечение не обичаме джинджифилови сладки в къщи Simple Smile За кашлица и на чай помага, а така може и пресен да е. За гранофурина знам, че е токсичен, освен ако не са му променили нещо фирмулата.

Събирането беше много яко, щом се стигна до това, накрая сервитьорът да ни натири да си ходим Simple Smile Искам пак!

# 601
… и да пита от къде така сме се събрали с тия табелки😂

# 602
  • София
Дори попита къде отиваме. Не му се разделяше с нас. Разбира се, след като му мина първоначалния шок от 14 мадами на една маса.

# 603
  • София
Ahoney, той теб беше готов и да те прибира, ама ти бързо му секна мерака на човека! Laughing

# 604
  • Пловдив
в събота рожден ден на клуба по танци - цял ден танцувах, което продължи и вечерта.
Да не се окажем от един клуб? Simple Smile
Случайно в Костенец да си била? И вечерта в Боровец?

# 605
  • София
Утре е матурата по БЕЛ , ние вече сме гърмяни зайци и сме спокойни. Любопитно ми е коя тема ще се падне .
Аз залагам на Заточеници . А вие кое мислите , че ще е?

# 606
  • София
Немили-недраги - нещо от речта на Странджата или от предсмъртните му думи.

# 607
  • София
Все едно ми е, май май, какво ще се падне... Joy достатъчно зор видяхме с тая Баба Илийца .. е, ако се падне нещо мн лесно ще завиждаме .. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 00:06 от Cabo San Lucas 40

# 608
Каквото и да е, само да минава 😂

# 609
  • София
Second, успех на детето утре! Да е спокоен, уверен и концентриран, и да покаже най-доброто от себе си!

# 610
Благодаря 😍 дано !

# 611
Преди цяла вечност сякаш беше нашето!
Късмет, концентрация и увереност на седмокласниците утре! Flowers Four Leaf Clover

# 612
Вчера беше като борихме самолетите...
second успех!

# 613
  • София
Охххх, все едно беше вчера, кога пушех като вигвам на индианец и кога щяхме да ходим да броим самолети с etomira /ети, ти ли беше?/
Успех и късмет на всички седмокласници, дръжте сеееее, съоткачалки мили Kissing Heart

# 614
Хм, като си помисля Ети броеше самолетите и къде я отвя съдбата, се замислям да ходя да броя на картата или тропически, или гръцки острови Smile
Успех утре на младежа на Second и на всички седмокласници!

Общи условия

Активация на акаунт