Осмокласници 2024/2025 - тема 8

• 31 408
  • 774
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ох, да се включа и аз! Може и да съм последна, ама и аз да си кажа, че беше супееееер! Ядохме, пихме и се веселихме! Между другото пак пробвах тайната с двата Упсарина и минах и без шкембе! 🫣

# 586
  • София
Ох, да се включа и аз! Може и да съм последна, ама и аз да си кажа, че беше супееееер! Ядохме, пихме и се веселихме! Между другото пак пробвах тайната с двата Упсарина и минах и без шкембе! 🫣

А така! Сега и ако споделиш тайната, цена няма да имаш.  Simple Smile

# 587
  • София
Ми няма тайна, просто състава на Упсарина бил идентичен с Алказалцера, само можело да се добави вътре и щипка сода. Аптекарка ми го каза, така че е безопасно, хаха! И може би е по-добре преди, а не след тежка вечер да се изпие, ама и така действа! ☺️

# 588
  • София
ехе, аз пак съм изпуснала срещата? Къде влизам и какво чета..., докато сте пили и сте се веселили, аз бях на body pump и после 15 мин сауна, това ми е на мен, 2 седмично, разпускам от тийновете и мъжа в критическата Simple Smile

При щарката сега се сетили да оформят, тази седмица имат всеки ден контролни, изпитване, при сина, май приключиха....

# 589
  • София
И при набора изпитването тече с пълна сила. От днес е с ангина. Започвам да си мисля, че е алергичен към училището. Добре че миналата седмица мина и последната класна.
Не знам за наборите, но аз чакам с нетърпение моята ваканция... Flushed

# 590
Schokolad, и моят е с ангина и пие антибиотик. Но се върна на училище, защото днес са имали класно по математика.

# 591
Извинявам се за отклонението, но по темата за ангините и антибиотиците, ако някой се интересува:
Скрит текст:
С опита на човек, който цял живот правеше по 3-4 гнойни ангини с температура на година и разбира се пиеше АБ всеки път, си позволявам да дам непоискан съвет. След като в рамките на един месец ангината се върна три пъти след пиене на АБ, а бях бремена, реших, че е време да спра да тровя себе си и бебето. Разчетох се и открих, че масово хората бяха доволни от компрес с извара. Та за 3 нощи с такъв компрес, гнойта изчезна. След това продължих с различни компреси, понеже болката и зачервяването си ги имаше - ракия с черен пипер, мед, белтъци със захар, маслини... редувах и се оправих окончателно. Това беше преди 11 години. От тогава един единствен път се опита да гнояса пак и го стопирах с извара. При други ангини, без гной, всички се оправяме със сушен натурален джинджифил (продават го при ядките). Той лекува и кашлици.
Забравих да напиша, че основна причина за проблеми с гърлото и дихателните пътища са продуктите от екструдирана царевица - зрънчо, зайо-байо и всички подобни царевични пръчки, с които сме свикнали от малки, и всички деца обичат. Те са много фини люспи, които залепват по трахеята и създават подходяща за болести среда. 

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 14:02 от Nelika

# 592
Момичета за първи път правих резервация през букинг и имам питане ако може на лично който има опит с резервацията да питам нещо!

# 593
  • София
Питай

# 594
Има цяла тема за букинг. Възможно е в първия пост да е отговорено на въпроса ти вече
https://m.bg-mamma.com/?topic=1739568

# 595
  • София
Леле, отварям,  всичко съм изпуснала. Head Band Всичко. На 13сти имахме мега- гига концерт на малката и се прибрах късно, нямаше как. Кажи за букинг-а ще помагаме? Аз съм му фен, има куп удобства , въпреки цените... Това за ангините ще взема са си го запиша...

# 596
Да знаете, че вече се продава грануфорин на спрей за хора - за деца и възрастни.

Нелика, сушеният джинджинфил на чай ли го правиш или?

# 597
# 598
  • София
Момичета за първи път правих резервация през букинг и имам питане ако може на лично който има опит с резервацията да питам нещо!
Питай. Аз редовно правя

Гренофорин има доста отдавна. Аз ползвам

# 599
  • София
здравейте, дами Simple Smile

по коментарите разбирам, че срещата отново е била много яка Simple Smile

Аз миналата седмица бях от концерт в парти. Като се почна от вторник - парти, сряда - годишен концерт на малката, в четвъртък - парти , в петък- двоен юбилей, в събота рожден ден на клуба по танци - цял ден танцувах, което продължи и вечерта. Голямо зареждане беше.

не се оплаквам - много ми харесва така. Simple Smile

Наборът четири дни - почивка. Сутринта беше тежко осъзнаване.

Общи условия

Активация на акаунт