Осмокласници 2024/2025 - тема 8

• 31 507
  • 774
  •   1
Отговори
# 360
Има някакъв пролетен вирус. Пусках секрет за не-знам-кой път тази година, още не е излязъл. Close

# 361
second, ако скучаеш можеш да поемеш госпожицата догодина Smile Тъкмо да видиш как е с момиче, а съм й близо Satisfied Ще те снабдявам с бутилки от каквото кажеш!

# 362
Херпангина с екстра към ушите.

# 363
И ние си имаме първокласничка в семейството, в желаното училище я приеха и много се радвахме днес. Похвал, похвал

# 364
second, ай стига вече казвам и туй да е последно 🤗

# 365
Херпангина с екстра към ушите.
Disappointed Relieved
Ох, оздравявайте.

# 366
  • София
second, бързо да отминава всичко и да е пушка за 18.06 детето Flowers Four Leaf Clover

Mama Ru, ще стискаме палци, късмет и успех на младежа Flowers Four Leaf Clover

Аз солидарно се тюхкам с 2 приятелки, майки на ЕйчБиОу-исти. И скришно се благодаря на всички богове, че не се навих за четвърто Joy

# 367
Ти на четвърто....мен и едно ми беше достатъчно.

# 368
Благодаря, мацки 🤗
Мисля че просто се преумори и тялото му даде знак за малко почивка… и добре че е сега, а не след две седмици.. леле, сега като го написах, то не останало!

# 369
  • В Страната на чудесата
По едни стиснати палчета и от мен на всички, които имат нужда от бързо оздравяване и късмет на предстоящите изпити! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Аз солидарно се тюхкам с 2 приятелки, майки на ЕйчБиОу-исти. И скришно се благодаря на всички богове, че не се навих за четвърто Joy

А аз имам колежка чужденка със седмокласник в ДУ, обаче като я питам как я кара нейния "ЕйчБиОу-ист", имам чувството, че аз се вълнувам повече от нея. Joy

За 13.06. не съм сигурна дали ще успея, малко са ми на кантар нещата за жалост и не бързам да се отбелязвам. Явно ще е в последния момент.

# 370
И от мен успех на приетите, мама Ру ще се стискам палци. Бързо оздравяване и аз съм с ангина та малко релакс вкъщи и на работата си почиват от мен!

# 371
Мама Ру, късмет на юнка

# 372
Успех на четвъртокласниците днес! Flowers Four Leaf Clover

Наборката влачи нещо вече две седмици. Вече е по-добре, но и ние ѝ спретнахме миналата седмица уикенд в планината в най-големия студ, към 9 км. вървене в пресечен терен, който се беше превърнал в нещо като блато. Били сме я завели в ледената епоха. Най-лошата ми идея за разходка евър. След това местните ни успокоиха, че пак добре, че не сме срещнали мечка, че имало наоколо. Наложи се да се връщаме до изходния ни пункт вече 40 км с такси Joy

Болните да оздравяват и да минават вече тези НВО-та!

# 373
И нашият малък син днес е на "малки" матури. Мислех си, че щом с баткото сме го минали този път, притеснението с малкия ще е по-малко, но не е така-явно с всеки един от тях ще си изживяваме емоционално важните им моменти.

# 374
  • София
и добре че е сега, а не след две седмици..

След НВО-то на голямата ми дъщеря, тя реши, че трябва да почине малко и отиде за уикенда в Пловдив при приятелка. На втория ден вечерта ми звъни, че е паднала с колело и има нараняване по лицето. Моля я да я видя на камерата и се показва едно обезобразено лице. Моята първа мисъл е: "Добре, че не се случи миналата седмица".

МамаРу, успех!

Наборката се оплаква, че всички тестове, контролни и изпитвания са съсредоточени в следващата седмица.  Иначе май всичко върви добре. В Белгия е говорила успешно на френски и е много щастлива. И въпреки притеснението преди да замине, се справи чудесно и вече е готова да обикаля света сама.

Общи условия

Активация на акаунт