Мама и 40 годишно дете:))))

• 8 542
  • 125
  •   1
Отговори
# 60
Занапред ще има все по-малко семейни хора и все повече самотници. За добро или за лошо така се очертава. Просто светът вече е по-лесен и удобен, всеки си гледа комфорта, хората масово стават егоисти и си гонят я интереса, я кариерата. Нямат нужда да се завират няколко поколения барабар със снахата в една къща и да си вгорчават живота взаимно.

# 61
  • Обран бостан ;)
Занапред ще има все по-малко семейни хора и все повече самотници. За добро или за лошо така се очертава. Просто светът вече е по-лесен и удобен, всеки си гледа комфорта, хората масово стават егоисти и си гонят я интереса, я кариерата. Нямат нужда да се завират няколко поколения барабар със снахата в една къща и да си вгорчават живота взаимно.

И както винаги, мъжете са виновни.  Trollface

# 62

И както винаги, мъжете са виновни.  Trollface
Ми нали е мъжки свят, направили сте си го какъвто ви е кеф на вас... Естествено, че сте виновни. Който командва парада, той носи отговорността! Joy

# 63
  • София
Леля ми живя повече от 60 години с баба ми, т.е. до смъртта на майка си е живяла с нея. Не се омъжи, но защото не искаше, никога не е искала и така. Има и такива мъже. Пък някои са мамин златен и без да живеят с мама. При всички случаи, щом замесените са доволни, не виждам какво ни пречи това на нас.

# 64
Ами, правилно - всеки да си знае какво може да понесе и какво го прави щастлив и към това да се стреми. Не ми харесва шаблонът съпруг/а и дете/деца на всяка цена, който беше наложен по времето на соца. Тогава имаше и такива глупости като ергенски данък и т.н. В резултат на това имаше доста нещастни бракове и деца, живеещи с лоши родители. Още повече ме дразни как някои хора след определена възраст те гледат странно, клюкарят те, подканват те да се жениш и си мислят, че непременно ти има нещо, щом още не си в брак и с деца. Доста тъпи порядки.

Аз например трудно се реших на семейство и дете. По-саможив характер съм. Чувствам се идеално ако прекарвам времето си сама - в парка или вкъщи. За някои хора това да си сам е равносилно на апокалипсис и за тях такъв човек е от кукувица нагоре. Аз не го приемам така.

Накратко - всеки да се стреми към щастието си, независимо дали то отговаря на очакванията на обществото.

# 65
Това да имаш семейство не е наложено от комунизма. Купища хора около мен в 30-те и 40-те изглежда, че ще си останат без деца. Това е трагедия.

# 66
  • София
Ако мъжът не е женен и живее с майка си е съвсем нормално майка му да му изпере и изглади дрехите, да сготви и т.н. Особено, ако е пенсионерка и по цял ден нищо друго не прави. Какво да прави - да си изпере само нейните дрехи и да го остави да се пере сам ли? Или да си сготви само за нея? Майката си е майка цял живот.

# 67
 Майката може да му изпере и сготви, само оттова ли има нужда един 40 годишен? Добре, не иска семейство, жена и деца, не е задължително естествено. Но от секс няма ли нужда 40 годишния? Къде ще я заведе при майка си, докато тя е в другата стая? Има ли жена, която ще отиде или само ще ходи по хотелите, дори без семейство жената ще иска някаква връзка и мъжът да й предложи нещо, а не да е 40 годишно дете.

# 68
  • София
Това да имаш семейство не е наложено от комунизма. Купища хора около мен в 30-те и 40-те изглежда, че ще си останат без деца. Това е трагедия.
Ако видиш някои хора, които зорлем са се сдобили с деца е възможно да решиш, че трагедия е всички да имат деца. Няма универсални житейски избори, а и понякога човек не може да избира, просто така се получава.

# 69
  • София
Е, той не се е родил на 40 години. Все от 20 до 40 е решил проблема с терена за интимности. Негова работа си е къде, какво прави. Явно и жена не си търси, щом на 40 години стои още при мама. Иначе отдавна щеше да е женен с деца.

# 70
Ако мъжът си живее само с майка си и се чувстват ок и двамата, с тази конфигурация, значи всичко е наред и никой няма право да си завира носа там.
Драма настава, когато някой мамин реши да се жени, да има деца, но не иска да пусне полата на мама. И пак, драмата не е за него, а за жена ми и децата му. Та по-добре такива да си седят при мама.

# 71
Ако видиш някои хора, които зорлем са се сдобили с деца е възможно да решиш, че трагедия е всички да имат деца. Няма универсални житейски избори, а и понякога човек не може да избира, просто така се получава.

Някои не могат да избират, но не такъв голям процент, че да има толкова драстично намаляване на населението.

# 72
В глобален план, няма намаляване на населението, тъкмо обратното.

# 73
В глобален план, няма намаляване на населението, тъкмо обратното.

Очеизвадно говоря за населението на България. Ако за теб умножениено на индийци и африканци е успокояващо, при полажение, че твоят народ изчезва, ок.

# 74
Е, той не се е родил на 40 години. Все от 20 до 40 е решил проблема с терена за интимности. Негова работа си е къде, какво прави. Явно и жена не си търси, щом на 40 години стои още при мама. Иначе отдавна щеше да е женен с деца.
По-скоро абсолютно никоя жена няма да му върже, надали избора е негов. Същото важи и за интимности.

Общи условия

Активация на акаунт