Как тренирам - 30

• 23 540
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
Тренирам с тежести, и аз и мм харесваме големи дупета.

# 16
Тренирам с тежести, и аз и мм харесваме големи дупета.

Какво ще кажете, а и всички останали за регулируемите дъмбели, например North Deer ?

# 17
Здравейте момичета! Някой от вас използва ли добавки за отводняване, да споделите някакъв опит, вредни ли са като цяло ме интересува?

# 18
Аз не бих. Ако задържаш вода, има причина за това. Открий причината и атакувай нея, не симптомите с отводняващи.

# 19
Най-доброто отводняване е спирането на карбс за няколко дни, действа безотказно.
Не бих пила добавки за това, освен ако не е медицински проблем.

# 20
  • София
Преди време приемах Еньовче и аз бях много доволна. Усещах разлика определено, особено преди цикъл - нямаше го това подуване и тежест. Даже като се замисля пак бих си взела.

Сега за топлите месеци не виждам нищо лошо - в инстаграм ми се върти Хербаренол, ако не се лъжа, пак е с отводняващ ефект, на билкова основа.

С добро хранене и тренировки можете само да спечелите с такава добавка.

# 21
Имам възрастен родител на отводняващо по медицински причини. Няма смисъл да си причиняваш нещо подобно само по естетически съображения.
Познайте как се спират въглехидрати около цикъл - никак. Като мине, вече е друго.

# 22
Аз за известно време вземах water out на now. Никакъв ефект не видях, освен че ми спихна лицето, а може би си въобразих, но на краката не видях ефект.

Аз съм в края на МЦ, вчера сутринта се теглих 33,4 кг., значи все пак съм качила, въпроса е какво дали е мускулна маса или мазнини или съм задържала вода.
Реално чуствам краката си като издути и аз незнам, но дънките ми са по- опънати от обикновенно.
Не си харесвам бедрата определено, искам да са по- изчистени, оффф мръннн.

Вчера се отчетох с горна част и пътека.

# 23
Аз вчера бях на долна с тренера и ми стопи лагерите. Каза, че ще ми промени малко програмата. Ще вкара два сета със супер високи кг по 8 повторения и един сет с по-малко тегло от обичайното и 15 повторения. 

Установих, че на лег пресата, с един крак правя повече кг отколкото с два. В смисъл на 1 крак избутвам 65кг за 10, на два не мога 120кг. Нещо в позицията на тялото при тези двете е различно.

# 24
  • София
Защо сравнявате възрастни хора на лекарства със спортни хранителни добавки... нямат нищо общо

# 25
На мен кафето ми действа силно диуретично, така че не съм приемала други отводняващи препарати. А и ако идеята е, да се трикне кантара да показва по-малко, не съм сигурна дали си струва. По-скоро да се намали малко сол, въглехидрати и да се увеличи приема на вода - понякога, ако човек не пие достатъчно е също причина за задържане.

Вчера отчитам цяло тяло, днес ще ходя за едни стълби само. Сутринта дръпнах една бърза йога за стреч по-скоро и така.

# 26
Здравейте, момичета Kissing Heart Как сте?

Снощи се разписах с крака. Връщам се на старата "стратегия", намалих малко килограмите и увеличих повторения на 20. От няколко месеца бях увеличила килограмите за сметка на повторенията, които бяха 12 до 15, но освен, че съм по- гладна и ям повече, бедрата ми се увеличиха и дънките започнаха да ми стягат, съответно целулита ми стана и по- видим.

Тренировката:
1. Клек с лост
2. Румънска тяга
3. Задно бедро на тази машина- само тук повторения ми бяха 12, защото ми е супер трудно, с минимални дискове от по 2,5 кг.
Скрит текст:

4. Лег преса, стъпалата се позиционират по- напред за да таргетира и дупето- направих грешката да легна на една с мека облегалка и си прецаках кръста
5. Задно бедро на машина от седеж
6. Сумо клек
7. Лег преса с широко разтворени крака за вътрешно бедро , стъпалата по- напред за да таргетира и дупето, - пак на същата лег преса и тотално си прецаках кръста.
8. Прасец от седеж

Днес и утре имам ангажименти, така че следващата ще е в четвъртък.

Хубав ден да имате Flowers Hibiscus

# 27
Привет! За мен днес е първи ден от 5 със степъпи и набирания.
Хора д-то ми е очевидно по-изпъкнало вече и с дрехи си личи и промяната ми харесва определено, но не искам да става по-голямо. Чудя се дали да не стопирам на това ниво с упражненията за глутс и да наблягам на квадрацепси и каквото от тях се падне на дупето без да го таргетирам специално Thinking

# 28
Здравейте. За съжаление занемарих тренировките (тренирах доста време с тежести в домашни условия), след което и качих няколко килограма и започнах изобщо да не се харесвам. Реших да се вкарам във форма вече и от известно време започнах да тичам. От седмица съм и на по-изчистен хранителен режим с редуцирани калории. Общо взето достигнах до извода, че без правилно хранене, тренировките нямат истински ефект. Аз лично се подувам от повечето храни, имам лоша перисталтика и целулит. Каквито и тренировки да правя, ако не се храня правилно, ефектът не е кой знае колко сериозен. Отделно трупам мазнини почти само в дупето и само 2-3 кг отгоре ми носят лоша форма и още целулит. Затова при мен явно храненето трябва да е основен приоритет и откакто започнах режима, се чувствам супер. Коремът ми се прибра веднага и талията ми е значително по-тънка. Свалих вече 1,5 кг за седмица и имам енергия да се върна към тежестите.

Та в тази връзка с тренировките, вие как разпределяте кардиото с тежестите? Имате ли си отделен ден за кардио или го правите преди или след тренировка с тежести?

# 29
Хнраненето е 90% останалото е от тренировките, така си е.
На въпроса, аз не правя никакво кардио.

Общи условия

Активация на акаунт