Живот на кантар - тема 6

• 33 212
  • 714
  •   1
Отговори
# 345
  • Някъде там
За мен Пефтичева е превзела предаването и да, няма да спечели, но е досадно само с нейният живот основно да ни занимават, та не ми е странно, че и тази тема превзе. На почти всеки синхрон е тя...
И останалите са там, за да сбъднат мечтата си.Имаше и друго момиче, борещо се да забременее, но се каза 1-2 пъти в началото и се приключи...
За Пефтичева и хащагове и списания..и напомняне, така между другото от нейна страна, каква и е целта.

Нямам против Нанси да е водещ и на втори сезон, ако има, но се надявам да прочете, че този драматизъм и обвинителни погледи, не помагат.

Милица е слънце, и тя ще ми хареса за водещ.
Сега като се замисля и Вили Христова става, но за нея е изключено. Предвид града и професията й.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 13:39 от daviz

# 346
  • Пловдив
Какво работи Вили Христова?

# 347
В банка.

# 348
  • Някъде там
Какво работи Вили Христова?
В банка.
Лято не видях, че си отговорила, извинявам се.

# 349
О,Вили ще е страхотна водеща,но едва ли ще и дадат шанс за съжаление.Толкова е свежа и остроумна,какво като работи в банка,не е сухарка.Ще засенчи Нанси със сигурност.
Значи днес и утре е полуфинала.В предвид че са 6 човека предполагам двата дена по двама ще си идат и на финала ще са двама?Въпреки че в спойлера от другата тема пишеше че трима са финалистите.Сега се замислих за нещо дето каза Вили в последния епизод.Че има още няколко седмици и тя може да свали доста защото има 30 + излишни килограма,а някой вече са с доста нормални килограми.Визираше Тодор предполагам и че тя и Ани имат някъв шанс макар и минимален ако реално финала ще е след месец навънка и имат още 4-5 седмици да свалят,не само последната седмица значи им остава,прави сте май че финала ще е на живо.

# 350
  • Някъде там
Лещичка,май не се разбрахме. Имах предвид, че едва ли ще си зареже, сериозната професия и семейство в Плевен, за да стане водеща, а не че е сухарка. Ако беше, нямаше да напиша, че я искам за водеща.

# 351
Мисля,че Миглена беше другата жена с мечта за детенце.

# 352
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Да, тя каза, че е от 12 години с приятеля си и смята, че е възможно наднорменото тегло да е причина за това да нямат успех до сега, имайки предвид, че е с диабет тип 2, а и Хашимото.
Дани също спомена, че мечта е за дете и смята, че наднорменото тегло би могло да е пречка в много аспекти.
Факт е, че Виолета П. знае как да демонстрира себе си във всяко едно отношение и за добро или лошо това я бута напред.
За лошото имам предвид, че това нещо със сигурност консумира и човека, който го прилага - най-малкото като живот, който съпътства такъв тип манталитет, който според мен в повечето случаи не е здравословен.
Такъв тип хора няма как да бъдат харесвани много, защото реално често стъпват върху други по пътя нагоре и моето впечатление за нея от това предаване остана такова, и то почините и в тая посока са ми от най-неприятнтите - женски хитринки и интриганстване.
По отношение на отслабването и забременяването, особено с АРТ - имам приятелка, която се бори за дете и е с няколко неуспешни опита, на нея също ѝ е препоръчано да отслабне, тъй като според лекаря дори и при пункцията за изваждане на яйцеклетки се срещат технически затруднения. Знам много добре, че има успешни процедури и при пълни жени, но не може да се отрече, че този фактор има значение.

# 353
Развила е нещо сама, с цената на здравето си. Само дето влака го е изтървала вече. Колко деца, каза че иска- 11 ли бяха?

Е, пак е креативна, не може да не се признае.
От дефект да направиш ефект.
Лошо няма да има дрехи за "стабилни" жени.
Но си мисля, че ако и беше толкова важно бебето, щеше отдавна да е отслабнала.
На нея и е било по-важно да яде. Затова е и операцията.

Иначе мен никой не ме дразни кой знае колко много.
Аз и без това превъртам, изпускам доста неща и не се вглъбявам.

# 354
Ако чакаме на дрехите на Виолета ,значи "стабилните"жени  ще си ходим голи 😂 аз като дебеланка никога не бих си купила нищо от сайта й,а в началото супер ентусиазирана го разгледах. Проблем е за дебелите жени да си намерим нещо хубаво затова винаги се радвам когато попадна на дрехи с големи размери и ако  харесам нещо хич не гледам цената,но нейните модели  хем страшно грозни,хем безбожно скъпи

# 355
... Факт е, че Виолета П. знае как да демонстрира себе си във всяко едно отношение и за добро или лошо това я бута напред....
Не я защитавам или оправдавам, всички участници си имат и плюсове и минуси.
Но какво точно я бута напред и защо още не е отпаднала след толкова много време?

# 356
Ако чакаме на дрехите на Виолета ,значи "стабилните"жени  ще си ходим голи 😂 аз като дебеланка никога не бих си купила нищо от сайта й,а в началото супер ентусиазирана го разгледах. Проблем е за дебелите жени да си намерим нещо хубаво затова винаги се радвам когато попадна на дрехи с големи размери и ако  харесам нещо хич не гледам цената,но нейните модели  хем страшно грозни,хем безбожно скъпи

Не съм и ги гледала. Може и цените да са високи.
Но наистина едно време трудно намирах дрехи, както и други много пълни хора, които познавах.
Намираше се, но кофти ми седяха много неща. То и  какво да харесам, каквото и да облека, все съм си огромна и не ми седи добре.
Разбира се, по-добре да се свалят кила. Но това е лично решение, няма как да ходят хората голи.
Дрехи трябва да има, пък отслабването кой когато реши.

# 357
То дрехи има и винаги е имало,но моделите и цветовете са като за 70 годишни баби,честно да си кажа учудих се ,че и в сайта на Виолета почти всичко е тъмно и "бабешко" тъй като е млада . Нейните няма как да знам,но масово качеството и кройката  са шити без грам мисъл и повечето модели правят носещият ги още по-огромен Grinning до преди няколко години ми беше абсолютен кошмар да си намеря нещо свежо като за 20 годишна жена ,добре че се появи Шейн за да започнат търговците да зареждат дрехи извън черната гама,но там пак остава проблема с качеството.
От както съм на Зоната свалих 3 размера и сега при смяната на гардероба в търсене на нещо лятно съм като луд с картечница  Joy явно производителите считат,че пълните хора трябва да ходим все едно сме в перманентен траур и сега ми е направо празник когато в по-нормалните размери мога да си харесам нещо с цветове Grinning

# 358
Оф, аз не помня колко гардероби смених.
Даже тамън си купя нещо, което мисля, че ще го нося по-дълго и бам, свалям още по-бързо Joy
Но огромните дрехи ги изхвърлих. Някои съм ги оставила, широки са, но за вкъщи ,за спорт са супер.

# 359
Казаха ли колко епизода ще са?

Общи условия

Активация на акаунт