КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 63 969
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
При вас изчезнаха ли пастите за зъби Поморин? Направи ми впечатление, че изчезнаха и в ДМ /поне в магазина до нас/.🤔
Наскоро бях купила наденички по Бернски, кауфландски, 300 грама. По три наденички бяха в опаковката, люти и с пълнеж от нещо като кашкавал. Много се харесаха вкъщи /обаче си бяха наистина лютиви😂/, но не ги намирам в магазина. Някой знае ли къде стоят тези наденички или пък ги зареждат само в определени седмици? Дали има такива наденички, които не са люти? Наденичките, които бях купила аз, бяха от "клошарския ъгъл" с оранжев стикер.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 16:24 от dolce miele

# 391
Трябва да купя кашкавал и виждам, че от днес ще има намаление на такъв от Милки дрийм. Никога не съм го пробвала и нямам идея дали е читав. Някой има ли мнение за него?

# 392
Трябва да купя кашкавал и виждам, че от днес ще има намаление на такъв от Милки дрийм. Никога не съм го пробвала и нямам идея дали е читав. Някой има ли мнение за него?

Има достатъчно информация за Милки дрийм (Милки груп).
Крайно компроментирана с лошо фирма.

Цитат от нета:
Мафията е победила държавата” заявява след уволнението си бившият вече изпълнителен директор на на държавната “Ел Би Булгарикум” Николай Маринов. Той твърди, че министърът на икономиката Никола Стоянов го е карал да подпише договор с “Милки Груп Био”, която внася мляко от Унгария. Фирмата не e никак случайна – еднолична собственост е на Поля Димитрова Пеева, която живее на съпружески начала и има деца от Вилор Христович Христов – считан за човек на Евелин Банев – Брендо. Вилор Христов е роден в Русия и отдавна има и българско гражданство.
https://bird.bg/milky-group-vilor-brendo/

# 393
Благодаря, че си направи труда.

# 394
Но пък на мен ми е най-вкусен.Спрях да го купувам поради горното описание Sad

# 395
Взех диня.Ами,не беше сладка.Може такъв да ми е бил късмета.Миналата седмица взех от Лидл.Там бяха много сладки. Simple Smile

# 396
Потвърждавам и аз че дините не са сладки!  „За бога, братя, не купувайте“

# 397
  • София
Аз пък взех 3 дини на 2 пъти пазаруване-много сладки.
Гледам дръжката да е изсъхнала, дупето на динята да е жълто и вдлъбнато,
и да има като следи от надраскано с нокти-това е от насекомите усещат сладостта на плода.
Може и да се почукат дините.
Скрит текст:

# 398
  • Стара Загора
Някъде въобще заредили ли са от хавлиите със Стич? Служителка на Кауфланд ми каза, че въобще не са ги получавали и вероятно няма и да ги получат и се ядосваше, че лъжат хората.

# 399
  • София
Ето как избирам узряла диня-90% успешно.
1. Дръжката да е изсъхнала, ако е зелена дръжката -динята е розова и не е сладка.
Скрит текст:
има следи от драскано
Скрит текст:
и ето я
Скрит текст:
Сочна, сладка и вкусна баш как си трябва
Скрит текст:
Което не се изяде в кутия нарязана и в хладилника.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 10:03 от lite16

# 400
Това за дръжката не е критерий за сладост и цвят. Динята е сладка когато е узряла на корена, а когато я скъсаш дръжката винаги е зелена. На първата снимка се вижда една бяла жила, това е защото е хибрид с тиква за да стават по-големи. За съжаление масово вече са с тези жили.
Като дете доста дини съм скъсала 😀

# 401
  • Пловдив
Я кажете, кой сладки си струва да взема от магазина....аз харевам арменските, но ми се иска да разнообразя с нещо.

# 402
Има едни курабии с мармалад, по Великден ги пробвахме и ни харесаха.

# 403
Здравейте, получих ваучер от Кауфланд трябва ли да принтирам или да покажа баркода от телефона?

# 404
Може и през телефона.

Общи условия

Активация на акаунт