КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 63 864
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Преди време бях писала тук за наденичките по Бернски (люти с кашкавал). Най-накрая открих къде стоят в нашия филиал, на най-горен ред при саламите и кренвиршите (и до някакво месно руло) от витрината на самообслужване. Обаче от доста дни на мястото има само етикет с цена, а наденички няма. Според етикета няма да ги отлистват (има черта над баркода), явно няма доставки в момента.

# 466
# 467
  • София
При нас срокът беше до юли (не помня датата), но точно за бонбоните с лешник не ме интересува срока за годност. Не мисля, че ще им стане нещо.
Лешникът бързо се вмирисва. Случва се дори преди да изтече срока на годност. Все пак точно от тези не съм яла застояли. Wink

# 468
Той лешникът все пак си е "опакован" вътре в шоколада, не сме попадали на гранясали от тези бонбони и ние. Тя и дъщеря ми ги унищожава почти със скоростта на светлината, ако има достъп до кутията.😂 До края на юли е срокът на кутиите, които взех. Междувременно ще черпя и за имен ден, и (надявам се) и по друг повод...няма да оцелеят след срока им на годност.😃
В нашия филиал са извадили две кутии с шоколади Кати с пълнеж ягода. Личи си, че са стояли някъде в склада, в едната кутия шоколадите са залепени един за друг (все едно опаковките са били мокри и после са изсъхнали залепени една за друга).

# 469
  • оттам, откъдето започва България
При нас с лешник бяха намалени, защото срокът им изтичаше този месец.
Похвалвам пъпешите. Simple Smile

# 470
При нас са намалени (до 6-ти юли) бонбоните с лешник, но са със срок в края на юли. Явно очакват наличностите да се изкупят до края на следващата седмица.🙂

# 471
Със скрийншот на QR кода на картата. Купонът трябва да е активиран преди скрийншота.

# 472
Здравейте! Някой има ли впечатления от този охладител? Искам нещо на принципа на истински климатик, а не вентилатор. Извинявам се ако е коментирано назад в темата.

# 473
Загледах тенджерите на Брио, но не взех заради металните уши. Някой има ли такава, нагряват ли се при готвене?

# 474
  • Пловдив
И в Кауфланд цените на плод и зеленчук са вече в евро и във лева и днес беше голямо объркване.Така че внимавайте и четете хубаво етикетите да няма после разочаровани.

# 475
Загледах тенджерите на Брио, но не взех заради металните уши. Някой има ли такава, нагряват ли се при готвене?

Тенджерата е стабилна, възможно е да се нагряват ушите, че аз и на газ готвя, но винаги си ползвам ръкохватките.
Не ми се е случвало да загаря.
В предна тема бяхме коментирали, че след измиване на вътрешната част на тенджерата остават следи.
Скрит текст:

Като цяло - препоръчвам я.

# 476
А от какво остават тези следи? От измиване в съдомиялна или на ръка?

# 477
На ръка.

# 478
  • София
Не заряват дръжките на тенджерите.
Следите изчезнаха след време.

# 479
Добър вечер!
Търся микровълновата в гр. Пловдив.
Моля, ако някой я е засичал, да драсне два реда в кой филиал да я търся.
Благодаря предварително и пожелавам хубава и хладна вечер.

Общи условия

Активация на акаунт