КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 63 199
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
И жълти етикети има.😉 Но поне те са си съвсем ок като размер на шрифта (за разлика от малките хартиени).
Между другото, намирам и "обяснителните" листовки за еврото за леко затрудняващи погледа - с цветове червено и синьо, сливат се доста със стоката по рафтовете. Добре че нямам далтонизъм (но имам в семейството роднина с този проблем и на него не му е ок).

# 586
  • София
Има ли отделна брошура да обекта с откривоне на 10.07 в София?

# 587
Ами мъчете се, щом ви харесва да гледате валути. Wink
Марина, от щанда за зеленчуци е сниман етикета, хартиен.  Съвсем нормален.

# 588
Ами мъчете се, щом ви харесва да гледате валути. Wink
Марина, от щанда за зеленчуци е сниман етикета, хартиен.  Съвсем нормален.

Електронни са тези. Ако се вгледаш, ще видиш че не е хартия. Добре е направен.

# 589
Не знам какво имаш предвид, на място ги снимах. Ще видя следващия път по-подробно.

# 590
Електронни са, Дева, вечер като тръгнат да намалят цените, премигнат, премигнат, пък после светнат с новата цена.

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 11:07 от Дидичка

# 591
Тези големите дисплеи са като таблети, не са хартиени и в лидл ги има, там даже има и в по-малък размер, почти навсякъде из целия магазин.

# 592
Не знам какво имаш предвид, на място ги снимах. Ще видя следващия път по-подробно.

Вечер ако минеш през магазина, като пускат вечерните намаления, служител минава с едно устройство и цъка QR кодовете от етикетите.
Изчакай малко и ще видиш как всички етикети започват да мигат и цените се сменят.
 Дидичка ме е изпреварила с обяснението.

# 593
В случая не че има значение. Проблемът е с малките етикети, където няма много място и не е ясно отпечатан знакът за евро и лева. Просто трябва да се гледа по-високата незадраскана цена на червените етикети. На белите се гледа по-високата цена.

# 594
За мен по-неприятното е, че цената в евро е отгоре. Първо там ми попада погледът, колкото и да знам, че по-високата цена е в лева.

# 595
Ние с ММ сме сериозни пазаруващи и двамата, ами бъркаме се. В Лидл непрекъснато връщам по нещо, казвам им, обърках се с цената в евро. В Кауфланд все още не съм връщала, но ще се пробвам умишлено.

# 596
Ние с ММ сме сериозни пазаруващи и двамата, ами бъркаме се. В Лидл непрекъснато връщам по нещо, казвам им, обърках се с цената в евро. В Кауфланд все още не съм връщала, но ще се пробвам умишлено.

"Умишленото" не трябва да е хранителен продукт, защото няма да го приемат. Имат разпоредба.

# 597
Снимах произволен етикет с двойна визуализация.

Абсолютно не разбирам какви затруднения поражда? Thinking
Не че сериозни затруднения, ама на пръв поглед виждаш, че има 20% отстъпка и две различни цени, малките ценички преди отстъпка се губят някак на фона. Въпреки че разликата между двете цени с големи цифри очевадно е повече от 20%, когато си изморен или разсеян, или мислиш за друго, може да приемеш че по-малката стойност е след отстъпка, аз лично не смятам бързо наум. Но както се казва - кьорав карти не играе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 598
  • Пловдив
На пръв поглед виждам 1,22 цена за тиквички. Предполага се, че трябяа са е в Лева...ама само се предполага. Идеята е да свикнем. Ще стане.

# 599
Вече няма съмнение за еврото, нека си стои отгоре, и без това ще остане само то. Grinning
Значи явно само аз гледам да си опростя живота. Нито проценти ме интересуват, нито шрифт, гледам си само цената.
Много ви благодаря, че ме ограмотихте за тези електронни етикети! Flowers Hibiscus Наистина не бях обърнала внимание. Blush

Общи условия

Активация на акаунт