КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 63 858
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Изобщо не ми допадат етикетите с цени в лв и евро! Първо, не са на всички продукти. Второ, цената в евро е много подвеждащо поставена отгоре! Трето, символът за евро е толкова минималистичен, че на повечето етикети се вижда просто размазан там някакъв символ...🤪
Във филиала на Пещерско от няколко дни "работят за нас", т.е  правят някакво преустройство на касите на самообслужване. Ще слагат още каси на самообслужване ли, някой знае ли?🤔
Днес имаше метли с лопатки, но са различни от тези, които очаквах и не взех. Ще си помисля до утре (исках същият комплект като този, който имам).

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 07:53 от dolce miele

# 481
  • Пловдив
Изобщо не ми допадат етикетите с цени в лв и евро! Първо, не са на всички продукти. Второ, цената в евро е много подвеждащо поставена отгоре! Трето, символът за евро е толкова минималистичен, че на повечето етикети се вижда просто размазан там някакъв символ...🤪
Във филиала на Пещерско от няколко дни "работят за нас", т.е  правят някакво преустройство на касите на самообслужване. Ще слагат още каси на самообслужване ли, някой знае ли?🤔
Днес у але метли с лопатки, но са различни и от тези, които очаквах и не взех. Ще си помисля до утре (исках същият комплект като този, който имам).
Да ще слагат още каси на самообслужване.

# 482
Дами, някоя от вас да притежава този уред? Отдавна искам да си купя такъв, дали е добър и ще върши работа..

# 483
Аз бях купила преди години, но от домашни потреби, не от Кауфланд, никаква работа не вършеше, освен за мелене на ядки.

# 484
Дами, някоя от вас да притежава този уред? Отдавна искам да си купя такъв, дали е добър и ще върши работа..

Имам стария модел в бяло и оранжево, доволна съм. НО точно такива "спагети" като на снимката не прави. Поне моето ел. ренде. Иначе пак е с 5 приставки (ако това има приставка-спирализатор, чудя се коя от другите са си соестили).🤔

# 485
Аз съм доволна, имам същият уред от Лидл, стои на плота в кухнята понеже го ползвам често. Единственият недостатък за мен е, че трябва да се притиска постоянно копчето, за да работи.
  Уточнявам , че на  мен ми е удобно за приготвяне на малки порции (заготовки, салати, мелене на ядки, кашкавал), ако някой мисли да го ползва за приготвяне на големи количества зимнина не мисля, че ще е ок.

# 486
  • София
Протекторите за матраци от тази седмица качествени ли са?
soul, не знам кои са, но ако са едни опаковани в нещо като мешка, дишащи и водонепромокаеми, производител Аглика, са много хубави.
За първи път водонепромокаем не ме запотява. Другите ми опити преди този са свършвали в контейнера за текстилни отпадъци след първа нощ.
Ако са други, бих те посъветвал да изчакаш или да провериш другаде, но май в К ги пускат често. Ето такъв :

# 487
Девин 11л. дори с намаление 4 лв !!! къде е държавата ??

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 12:25 от waynubg

# 488
Благодаря за споделения модел на протектор, че ми омръзна да купувам и изхвърлям. RebelHeart дали ви е направило впечатление да е по шумен при завъртане?  Че и такива съм взимала. Като се завърти единия , другия се буди.

# 489
  • София
Благодаря за споделения модел на протектор, че ми омръзна да купувам и изхвърлям. RebelHeart дали ви е направило впечатление да е по шумен при завъртане?  Че и такива съм взимала. Като се завърти единия , другия се буди.
Не е шумен, не го чувам въобще. Шумни са онези дето запотяват и имат нещо като гума отдолу.

# 490
  • Пловдив
Полезна информация за етикетите,снимах го на информация

Малко е объркващо и трябва да четем хубаво ,защото в Лидл са на обратно горе е в лева а долу е в евро

# 491
samantinia, благодаря! Да, точно това имах предвид. Супер объркващо е цената в евро да е отгоре (особено пък в момента, при положение, че плащаме само в левове все още). За какъв дявол им е отгоре да е цената в евро, а пък отдолу цената в кг си е първо в лв, а после в евро...Май за заблуда на клиента.😏

# 492
  • оттам, откъдето започва България
Не се притеснявайте, ако след каса видите, че сте объркали цената на някой продукт и искате да го върнете.
Веднага отидете на информация. Там ще ви върнат парите, когато им кажете, че сте объркали цена евро/лева.

# 493
  • София
Нали последно обсъждахме тук в темата, че не може да се върнат хранителни продукти на информация, системата им автоматично ги приема като бракувани и бяха забранили връщането.

# 494
  • оттам, откъдето започва България
Мисля че във връзка с двата надписа на цените има опция да се върне. Аз върнах краве масло.

Общи условия

Активация на акаунт