КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 63 907
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Подвеждащото според мен е, че отгоре е цената в евро, а отдолу на кг са сложени в друг ред. Отделно че в евро понастоящем не може да се плаща и не виждам разумна причина да е изтипосано отгоре...
Можем да свикваме да съпоставяме цените и без да има подобни уловки.😀

# 496
Какво има да помниш дали е отгоре, или отдолу? По-високата стойност е в лв., много ясно.

# 497
А, защо изобщо ги съпоставяте двете цени след като в обръщение  все още е само българският лев?
Аз лично изобщо не се правя труда да гледам цената в Евро. Докато еврото влезе в сила цените на продуктите ще са коренно различни не виждам смисъл още от сега да си правя труда да гледам сумата в Евро.
А и непрекъснато ставам свидетел жени как се карат със служителите, че сумите в Евро били написани в тяхна полза. Смисъл , кому е нужно да се ангажират хората и да се разкарват до етикетите и да им се вика след като така или иначе в момента ти не можеш да плащаш в Евро, а и те каква вина имат за цените, като са просто работници🙄.

# 498
Още си важи правилото за хранителни продукти. Объркващо е мястото на цената в евро. Но пък като знаеш, че цената в лева почти двойно по-високата, не мисля че ще има проблем с ориентирането.

# 499
Дева, аз лично видях етикети, където цената в евро беше с по-голям шрифт. Не знам дали е грешка, но мисля, че е недопустимо при възможност за плащане само в лв.
А и не съм казала, че трябва да се помни коя цена е отгоре и коя отдолу, но аз лично съм свикнала цените на кг, които са отдолу, да следват реда на цените с по-едрия шрифт.
Днес имаше намалено био прясно мляко К класик 3,8% и взех едно. Какво точно означава, че е с по-дълъг срок на годност (нещо подобно пишеше на опаковкта, но не пише UHT или не го виждам)?🤔🤔
Hrisi, има проблем с ориентирането, има. Доста хора видях, че са се объркали...

# 500
С какъвто и шрифт да е, не виждам проблем.
Не обърнах внимание как е при нас. Аз си гледам по-малката стойност.

# 501
  • Бургас / UK
Правилно е цената в евро да е отгоре. Та като се объркате един път,после да ви дойде акъла и да го запомните... Yum
Емии на мен така ми дойде акъла 😊 Помислих , че е намаление , защото ги сложили при промоционалните продукти, които са на пътеките . На касата ми излиза 5лв и аз не взимам съответно, защото ниската цена беше 2,55 😁 и даже се чудих защо не е зачертана както трябва да е ... След като тук прочетох , че вече изписват цените в евро тогава ми светна крушката. Ама то това евро (знака му) толкова ситно отпечатано, че даже и с лупа не можеш да го видиш ... Голямо връща е ще пада...

# 502
  • In transit
Здравейте, един бърз въпрос. Може ли да върна нехранителен продукт с електронната касова бележка? Другата се намокри и я хвърлих. Продуктът е отпечатан, но не е сглобен и ползван. За една градинска пейка става дума.

# 503
Трудна работа, да не кажа невъзможна.

# 504
Мikkey, обади им се на националния телефон за съдействие. Може да предложат вариант.🤔

# 505
  • София
Хубава игра, но няма как да изпълня условията. Ние пазаруваме веднъж в седмицата. Тоест за месеца ми се падат 4 посещения в Кауфланд.
Aко пазарувате за суми над 100 лв, единия път разделете покупките на две касови бележки.

# 506
Таня67, благодаря за идеята. Хич не ми и дойде на акъла.

Минах днеска през Кауфланда хем да се поразхладя в жегата, хем за си взема нещо за обедно похапване. Едни етикети са в двете валути, други са само в лева- пълен миш- маш. Не ми харесва.

# 507
И аз за първи път видях от етикетите с цена и в евро точно при промо продуктите. То и затова в първия момент (погледнато отдалече) за малко да се вържа на "намалението" с около 50%.😂 Добре че нямам проблеми със зрението. Символът евро е просто някакво размазано петно, толкова минималистично е отпечатан.☺️

# 508
  • София
Здравейте, един бърз въпрос. Може ли да върна нехранителен продукт с електронната касова бележка? Другата се намокри и я хвърлих. Продуктът е отпечатан, но не е сглобен и ползван. За една градинска пейка става дума.

Опитах миналата седмица /бях чела тук че може/- дамата на информация гледаше "опулено" и пита какво  е това, вика управител- не може, от националния телефон- не може- тези бележки важали за НАП, но не и при връщане при тях изобщо 15 мин. загубено време. Съпруга ми пусна оплакване до КЗП, но резултат за сега няма.
Аз намерих случайно бележката на задната седалка, на колата и си реших проблема,

# 509
Мики може да се върне ако разпечаташ касовата бележка от приложението, но трябва да излезе на един лист цялата. Проверено е, така ни казаха от националния телефон и стана. Ако упорстват на информация кажи, че така са ти казали по телефона. Не им отстъпвайте, доста често си превишават правата!

Общи условия

Активация на акаунт