КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 63 934
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Въобще не се втелявам кое е евро, кое е лева. Ако искат и турска лира могат да добавят, все тая. Гледам само най-високата сума и всичко друго ми е спам. Аз не мога и да го прочета де... поне един плюс да това да си малко кьорав.  Но и да можех, игнорирам. Излишно напрежение е.

# 541
И аз така. Отгоре, отдолу, все тая. В Лидл пък цените са наобратно по начало. Ами гледаш и четеш. Това е положението.
Ако на някой не му харесва, че ще се раздели с лева, това е друга тема.

# 542
Някой питаше за БМВтата дето раздаваха. Качили са снимки. 3 жени са спечелили. От Варна, Бургас и Казанлък.

# 543
  • Mostly in my mind
Долче, какви са тези нови каси на самооблужване?

# 544
Лолита, просто направиха още мисля 6 каси на самообслужване с още един изход за тях.
Наскоро видях и няколко колички за пазаруване с надпис K-scan (може би и това ще въвеждат скоро във филиала).🤔

# 545
Дано другия месец ги махнат тия цени в Евро. Хората видяха, че стойността в лева няма да стане същата и в Евро, трябва вече да са се успокоили. Като стане декември месец да ги направят пак и в двете валути, сега в момента е напълно безсмислено и ненужно поне за мен.

# 546
Няма да ги махнат.

# 547
по закон няма да ги махнат( трябва да има и двете цени). но поне обозначенията лев и евро да са големи и ясно четими.

# 548
# 549
# 550
Някои цени неизбежно ще трябва да се изравнят с европейските. Вероятно някои ще се вдигнат, но много искам да видя как тук ще продаваме италианско масло за 45 лева килограма, като в Италия същото е под 30.
Също ми е любопитно на какви цени ще продават ДМ в България. Българските им клиенти плащат повече отколкото немските.

# 551
Тези дни гледах половинка италианско масло за 5 евро.
Там е нормално да е по-евтино заради пътните, но тук прекаляват с надценките.

# 552
  • In transit
Дидичка, италианското масло в Метро е на 20-28 лв килограма, в зависимост от марката. Който иска да си го купува на 50 от К.

# 553
Аз днес си взех масло от Т-маркет по 2,99 лв/200 грама. До 3 броя на покупка, разделих 6 опаковки на две сметки.

# 554
Долче, до кога е тази цена в Т маркет? Че отдавна не влизам.

Общи условия

Активация на акаунт