КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 63 924
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Аз видях и етикети с нееднакъв шрифт.
Както и да е, за да не изглежда, че гроздето е кисело, аз досега не съм се объркала за нито една цена в който и да е магазин (т.е. не съм сложила в количката си нито един продукт, за който на каса да разбера, че цената му е х2).
Вчера надзърнах между загражденията до касите на самообслужване в нашия филиал. Явно касите на самообслужване ще са вече х2 като брой. Има още един изход с отварящи се врати.🙂

# 526
Кауфланд не е някой махленски магазин, да си позволява своеволия. Със сигурност са се допитвали преди да действат. Поетапно ще сложат на всички стоки двойни цени.

# 527
За рекламация искат оригинална касова бележка. Не знам за какво превишаване на права говорите.
Тук говорим за връщане не за рекламация. Връщала съм по описания начин няколко пъти въпреки първоначалното мрънкане на персонала.

# 528
А, вързали са си гащите вероятно. Най-малкото с онзи лист с визуализации кое къде е написано...😉 Което не значи, че е ок символът на еврото да е размазан или да трябва да се търси с лупа.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 23:45 от dolce miele

# 529
В Лидл върви съобщение на български и английски и обясняват за еврото. Сякаш е добра идея.

# 530
При нас при плодовете и зеленчуците направо е някакъв ужас с тези нови етикети. Може би вчера щях да взема още някои неща (хем от намаленията), но не ми се занимаваше да им чета дребните шрифтове.😂

# 531
  • Варна
И мен ме дразнят двете цени.
В понеделник взехме праскови, чууудни, сладки, сочни, все едно от домашна градина са.

# 532
Наскоро и аз бях купила праскови, похвалиха ги вкъщи.
Още по-дразнещо е, че в нашия филиал много често разменят етикетите с цена на праскови, нектарини, кайсии. Подобно изглеждат, ама не чак пък толкова.
В понеделник една служителка се опитваше да ме убеди, че розовите домати (български) не са такива и ги няма въведени на везните.😂 Някакви други розови домати били. Да, ама не.

# 533
Лично за мен проблемът в момента с двойното изписване се изразява в това, че има 10 вида етикети.
С карта, без карта, бял, оранжев, единичен, двоен, екстра -25%, на пекарната друг вид и т.н.
Ако се уеднаквят хората ще свикнат, но сега не може никой да ме убеди, че проблемът е в мен.
А цената за кг вече дори с очила не може да се види.

Цитат
В Лидл върви съобщение на български и английски и обясняват за еврото. Сякаш е добра идея.
И в Кауфланд върви съобщение и се набляга на думите "Евентуалното приемане"

# 534
Много са мижави надписчетата, видях ги, не ми харесват.

# 535
  • Пловдив
Стават ли тези вентилатори кули?За тези от Лидл бях чела добри отзиви,но не се вредих да купя.

# 536
Толкова дребни са шрифтовете на етикетите в нашия филиал, направо е абсурдно, като се сравни с предишните!

Нищо чудно, че няма как да са ок за една голяма част от клиентите, които без подходяща лупа направо не трябва да влизат в магазина...🤪
Иначе вече са отворени и новите каси на самообслужване при нас и похвалвам едно момче от витрината с обслужване, което много добре ми опакова с фолио маслините.🙂

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 07:42 от dolce miele

# 537
Като каза лупа - аз ходя с лупа в чантата. Но тя не е за цените. Ако цените не мога да ги видя с просто око, не купувам този продукт.

Толкова дребни са шрифтовете на етикетите в нашия филиал, направо е абсурдно, като се сравни с предишните!

Нищо чудно, че няма как да са ок за една голяма част от клиентите, които без подходяща лупа направо не трябва да влязат в магазина...🤪
Иначе вече са отворени и новите каси на самообслужване при нас и похвалвам едно момче от витрината с обслужване, което много добре ми опакова с фолио малините.🙂

# 538
Аз също мисля да не купувам продукти, ако не мога да видя добре цената им.🙂

# 539
В Лидл е поносимо някак.
В Кауфланд обаче е ужас.
Правят ни на луди.
В единия магазин еврото е отгоре, лева отдолу, в другия магазин лева е горе, а еврото отдолу.

Общи условия

Активация на акаунт