КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 63 091
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
елена зелена опаковка е овче, синя е краве, има и козе с червено мисля
Тези,за които питам и двете са краве,но не знам разликата.
Скрит текст:

# 736
Светлосинята опаковка купувам когато го намалят на 13-14 лв и ми харесва.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 11:43 от DayInMay

# 737
Моля, припомнете как се разбираше колко струва дадено нещо с купон, който е за процент отстъпка? Flowers Rose

# 738
Моля, припомнете как се разбираше колко струва дадено нещо с купон, който е за процент отстъпка? Flowers Rose

Няма как.

# 739
Като ти каже някой каква е цената без купона.🙂 И после можеш да си сметнеш отстъпката с купона или пък, ако някой вече е използвал същия купон, може да каже и двете цени.

# 740
Опитахте ли "пъпеш Дино" от брошурата?

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 08:01 от TDK_91

# 741
Купоните с % отстъпка не излизат изгодно, защото отстъпката е на редовната цена.
По-добре е да се купи, когато е на промоция, с по-голямо намаление излиза. Освен, ако не ти е спешно.

# 742
  • оттам, откъдето започва България
Блосъм, сиренето в бялата опаковка е много хубаво, но в момента при нас вече не е налично. Worried
В синята опаковка не ни харесва.

# 743
Днес цял ден се опитвам да активирам купон (който и да е ) и не мога, изписва ми в червено, че има грешка. Някой друг да има такъв проблем или само при мен е проблема.

# 744
При мен го имаше този проблем. Оправя се след няколко проби, влизане и излизане от приложението.

# 745
Наскоро видях случайно как чистят витрините с обслужване отвън - вдигат капака нагоре (навън) и напръскват с някакъв спрей. Дано да е някакъв дезинфектанти, който е ок за досег с храни, защото при щедро напръскване според мен попада и върху стоките във витрината.
И според мен обикновено излиза по-изгодно да се купи стока на промоция, отколкото с купон. Макар че има някои изключения. Веднъж бях взела моцарела, 2 за 3 лева или нещо подобно беше купонът. В магазина имаше и допълнително намаление на моцарелата и с купона излезе много изгодно. Иначе по-миналата седмица купих прясно мляко с купон -20%, тази седмица същото ще е на промоция и с някакви стотинки по-евтини (не че съм за 5 стотинки, просто за активиране на купон искат точки, а промоциите са без такива условия).

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 20:02 от dolce miele

# 746
Купоните и промоциите ги повтарят.
 Ако тази седмица нещо е намалено, другата има купон за него. Обикновено така става.

# 747
Доколкото съм забелязала (при продуктите, които купувам обипайно), по-скоро е обратното.😃 Първо трябва да активирам купон с точки, а след една или две седмици просто пускат същия продукт на промоция. И в Лидъл е горе-долу така.

# 748
Каква е тази странна грешка, която получавам при опит да активирам купон в приложението, къде е този  online marketplace tab?

# 749
И на мен ми излиза съобщение в червено, че в момента не може да се активира. Влизах, излизах от приложението, пробвах да го актуализирам, но няма нова версия с най-новия ъпдейт съм и пак нищо не става.

Общи условия

Активация на акаунт