Отговори
# 135
Най-простият отговор - опит за "клин клин избива".

Е какъв клин? Те 10 години разведени.

# 136
Десет, десет. Щом има чувства значи има какво да се избива.
А морал в любовта няма. Нима искаш да не се пробва и да живее като монах, защото още мисли за старата понякога? Абсурдно е.

# 137
А бе, ЧС, не я ли четеш тази тема? Той колкото иска да си МИСЛИ за когото иска! Ама да си го СЛАГАШ с бившата жена, докато си почнал нова връзка не е никакво клиново избиване а тъпотия.
Какво точно 10 години не си избил, че решаваш да нараниш още един човек, заради вашите тъпотии!
Да не само искам, а смятам, че е редно да не наранява още хора докато не знае какво аджеба му е на сърце!  Дай като в някого е бъркотия да окашори и разбъчка де който се доближи и сближи с него. Да са деца - да им го протиш, но това са хора ПОНЕ на 30 години!

# 138
За мен този мъж е използвач.
На него не му пука за авторката.
Тя му е втората цигулка. Тоест удобната и сгодна женица към която няма чувства. Просто да има там нещо за секс, мусака и разни други удобства.
Поведението му е мишкарско и подлярско и какво ли още не.
Някой назад написа, че уж му е добро и нормално поведението, щото не можело сам да седи.
Ами да се връща при тази към  която има чувства.
А не да губи времето на друга жена към която няма нищо.
Защото като нищо ако другата му подсвирне, този ще зарежа авторката и ще изтърчи при нея.

# 139
Той не я е заставил с пистолет, нали? Тя си губи времето с него, той си е казал всичко. 

# 140
Той не я е заставил с пистолет, нали? Тя си губи времето с него, той си е казал всичко. 

Прочети първия пост.
Нищо не е казал.

Колкото до телефона. В първия пост си пише как тя му го е ползвала и то явно с негово разрешение.

# 141
Aми това пише в първия пост:

Цитат
Когато го притиснах да разбера какво става ,той ми призна че няколко пъти след развода са спали заедно .Той винаги щял да я обича

Тоест не веднага, ама се е разбрало. А тя какво още търси с него не знам. А той си гледа себе си. Да не е единствен? Или пък жени да не го правят също?

# 142

Цитат
Но ,не разбирам ,при условие че все още си влюбен в бившият партньор ,защо започваш връзка с друг човек ?И ,обвиняваш този човек че те е напуснал ?

Тоест той даже има наглостта да я обвинява, че си е тръгнала в тази гнусна ситуация!

ЧС, моля те не представяй егоцентризма, некоректността и измекярството като най-нормалните в човешките отношения ... НЕ СА!

# 143

Цитат
Когато го притиснах да разбера какво става ,той ми призна че няколко пъти след развода са спали заедно .Той винаги щял да я обича

Тоест не веднага, ама се е разбрало. А тя какво още търси с него не знам. А той си гледа себе си. Да не е единствен? Или пък жени да не го правят също?

Проблема ЧС, че той това не си го е казал. Не го е признал.
Това е изтръгнато, защото тя е видяла. Ако не беше, щеше в неведение да живее и в един момент да лъсне истината отново.
Щеше да е честно в началото на връзката да каже, че има чувства към бившата.
Но много хора не могат да са честни към другите, но не им пречи да са нагли и да изискват чесност само към тях.

# 144
И да попитам - какво точно трябва да си правила с бивш, че да му напишеш  :
"колко добре си да изкарали, и е сигурна ,че един ден ще се съберат"

Ми кафе са пили Wink

# 145
Крайностите не носят нищо градивно и приятно в живота.
Не е бил приключил с бившата.
Това не изключва добрите му прекарвания с авторката. Объркан е човекът. Не като да не се случва в живота.
Тя да си решава. Не може да го убие с камъни, че той има още чувства.

# 146
И да попитам - какво точно трябва да си правила с бивш, че да му напишеш  :
"колко добре си да изкарали, и е сигурна ,че един ден ще се съберат"

Ми кафе са пили Wink

Аз щях да му блъсна телефона в главата и да си тръгна.

"Объркан" бил?!
Я пак?!
Ако беше жена щяхме да я разкостим и обсипем с обиди, ама мъжленцето било "объркано".

# 147
Авторката мълчи ,дано историята да е фалшива ,защото мен такова поведение ми се струва адски нагло .Моя позната преживя подобно нещо ,така че съм склонна да вярвам .Някой жени манипулират бившите си мъже ,просто защото са по изгодни да са сами ,защото след като тя доброволно си е легнала с него ,той и е длъжен цял живот.Не знам ,какво да кажа !И ,най лошото е че те използват детето като повод за манипулация.Абе ,най добре е жени ,особено без деца да не се захващат с разведени мъже .Не си струва.

# 148
Жени, които все още нямат деца не е нормално изобщо да имат в полезрението си мъже, които вече имат деца. С една дума, намери си такъв без деца като теб и си градете заедно.
Глупости. Няма такива правила. Има много нормално разведени, които са луди по втората си жена. Просто си попаднала на незрял тип, който се лута. Със или без деца, характерът му е зле. Вероятно не е бил читав и като е нямал деца и се е хванал с бившата си, не е читав и сега. То и тя точно каква е, не се знае, щом го баламосва с "един ден". А междувременно какво правят и двамата - глупости за сметка на детето. Те за него не мислят, ти очакваш той с теб да се съобрази.

# 149
Не ги знаем на колко години са, но авторката ако е по-млада и нераждала, защо този смотльо се бута при бившата? Да не е спечелила от тото-то, та този изведнъж осъзна, че имал чувства? Смях в залата.
Или аз съм пропуснал или не пише, защо бившата е бивша.
Авторката - ще си намериш някой, не си трови нервите там.

Общи условия

Активация на акаунт