Абитуриентски страсти 2025

• 71 362
  • 847
  •   1
Отговори
# 375

Много зле съчетани 3 снимки. Голяма шарания.

Някои момичета тази година ми изглеждат като 30-40-50 годишни. Готини коли. Доста девойки вместо обувки с висок ток са си сложили маратонки. Ужасно е.

# 376
На мен ми харесва това момиче много
Предполагам, че ще кажете, че е разголена и т.н, но на мен много ми харесва. А се вижда и лицето ѝ.
На повечето момичета само роклите им се виждат.
И много други ми харесаха, но тази май е от последните, качили снимки, затова ми е по-лесно да я покажа.

# 377
Не мога да повярвам колко сте критични. Много малко момичета не ми харесват. Всички са млади,  красиви,  елегантни.

# 378
  • Някъде там
На мен ми харесва. Изчистена рокля, хубава линия. Втръснаха ми пера, мъниста, пердета.
Лято не е лоша. Просто статията е написана твърде хвалебствено. Само към статията ми е критиката иначе девойката е с хубава визия.

# 379
Не мога да повярвам колко сте критични. Много малко момичета не ми харесват. Всички са млади,  красиви,  елегантни.
Ами никой не е казал, че момичетата са грозни! Да млади са, хубави са, но някои с пресилен грим, с неподходящи тоалети и тежки прически изглеждат не на 19, а на 40 години. На някои снимките, които те сами са си качали са откровено нелепи. И хайде няма нужда на мажем с баданарката, само за да се харесаме. Който е решил, че ще се показва публично и не е преценил как да се представи подобаващо естествено е да получи критика.

# 380
Все едно че съм в “как да направим ремонт” в фб.. там само да се усмихне човек накриво и се почва с “важното е да сме живи и здрави, защо не му харесвате на човека четиринайсетте вида мазилка на една стена плюс трите картини”…

На мен също много ми хареса момичето със сивата рокля - чудесен фон, откроява се добре, усмихната. И роклята й хич не е разголена на фона на всичките гащи и цепки.

# 381

И аз я забелязах - заради различната и не-абитуриентска рокля. Нищо общо с масовката.

Кое определя една рокля дали е абитуриентска или не? За мен е съвсем абитуриентска и прекрасен избор. Браво на момичето! Избягало и от клишето.

# 382
На мен ми харесва. Изчистена рокля, хубава линия. Втръснаха ми пера, мъниста, пердета.
Лято не е лоша. Просто статията е написана твърде хвалебствено. Само към статията ми е критиката иначе девойката е с хубава визия.
На мен критиката ми е и към интериора. Не е толкова трудно да се "изчистят" кутиите над гардероба, както и разкривената закачалка. Освен това, подобни рокли имаше сред много момичета миналата година, не е нещо уникално.

# 383
  • Някъде там
То точно това е противоречието и абсурда..
Чанта на еди кой си...
Очила на ..
Часовник на...
И накрая снимка за лично ползване в неподредена стая..

И аз харесах тази красавица.

# 384
  • Варна
Момичето в сиво е прекрасно, роклята не ми допада особено.

Харесва ми ретро абитуриентката с червената рокля, но снимката до вратата е просто нелепа. Толкова пък да не помислиш какво ще хванеш в кадър. Иначе, добре че са изброили марковите продукти по нея, че съвсем щях да ги пропусна.

# 385
Момичето в сиво е прекрасно, роклята не ми допада особено.

Харесва ми ретро абитуриентката с червената рокля, но снимката до вратата е просто нелепа. Толкова пък да не помислиш какво ще хванеш в кадър. Иначе, добре че са изброили марковите продукти по нея, че съвсем щях да ги пропусна.
На мен ми излизат снимки от най-хубавата абитуриентка във фб фийда. Последните няколко дни всички ми харесват. Няма надути устни и състарени лица. Роклите са хубави, стилни, момичетата също.

Две мои приятелки имат абитуриенти. Момичето, както и всичките и приятели ще бъдат с рокли втора употреба купени за 20-30 долара. Тук тенденцията в момента е такава сред младите хора. Родителите не са бедни. Децата учат в реномирана гимназия. Не е от липса на средства. Сигурна съм, че ще изглеждат достатъчно хубави за бала си.

# 386
Друг е манталитетът в Бг, Абаджиева. При вас е достатъчно да са облечени адекватно за събитието. И да не се демонстрират материални възможности, защото това е лош вкус. В Бг трябва да са уникални, неповторими, принцеси, феи, единствени. Изпада се в крайности, минават се разумни граници. Често, не винаги.
В конкурса видях разкошни момичета, нежни и елегантни, свежи и красиви. Облечени с вкус и доста средства. Също облечени с вкус и с разум. Видях и изцепки - фотографски и роднински. Видях кич и лош вкус. Видях прекалено старание за различност, довело до гротески. Да, критична съм.

# 387
В България е доста относително колко струва балната рокля. Новите вървят от 300 до 10000лв. Може и хубава ВУ от 200-300лв.Такива цени от 20- 30долара няма за ВУ, по-скоро децата си даряват роклите и костюмите на други деца в неравностойно положение. Лично аз последните години не съм свидетел на кич, а на нормално изглеждащи млади хора облекли се според личния си вкус и възможности.

# 388
  • Някъде там
Съжалявам , но това няма как да го харесвам. Ужасяващо е. Латекс в потресаващ за мен цвят.

# 389
Намирам това момиче за много нежно и чаровно. Свежа, с младежка визия и елегантна небрежност:

Общи условия

Активация на акаунт