Абитуриентски страсти 2025

• 71 337
  • 847
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
уникална рокличка от конкурса
Скрит текст:

И аз тъкмо щях да я споделя. Красиво момиче с красива рокля.
Само за кецките имам забележка- ако можеше да не се виждат чорапките и да са в цвета на роклята щеше да  е перфектно.

# 361
…значи старозагорските девойки са на два фона, а русенските са на гарата и релсите.. защо, мили ми фотографи!

# 362
Е на какъв фон да са.. не останаха неоплюти 😂

# 363
Просто е много масово, все пак Русе имат красив център със стари сгради, река, парк и какво ли не..
и не е оплюто, то човек да не каже нещо,еййй

# 364
Може би е масово, защото се харесва?  Защото е тенденция? Защото е част от групова фотосесия? Защото така е пожелал клиента? В София масово са на няколко места също, Ларгото, Врана и т.н. Какъв е проблема? Някои кадри не са сполучливи, някои тоалети също, някои момичета не са модели и не им се е получила идеално позата. Голям смях...
Попътен вятър на децата, да бях пак така млада и свежа, па ако ще и с май-грозната рокля

# 365
  • София
Всеки град има места за снимане, обаче те са и често пренаселени от хора, по нашите земи често и от коли (а и от боклуци).
Съгласна съм, че няма много фантазия - стълби, релси, колони... но когато мислих къде и как да се снимаме това ми беше страшен проблем - фонът, който търся и какво случайно ще попада в кадър.

# 366
Много се вживявате бе, хора! И без това децата след 20 години ще си смеят сами на позите,нека поне сега си изживеят звездния момент. Не е нужно всички да са фотомодели. А може пък и да се харесват след 20 години, точно защото са били млади и животът е бил пред тях.

# 367
Разкошно момиче

# 368
  • Down south
Много красиво момиче, чудесна рокля и хубав кадър

# 369
На това разкошно момиче фонът му прави мечешка услуга- отнема вниманието с толкова много  предмети и шарении.
Много по- сполучлива в снимката в поста преди моя. Не коментирам визията на момичетата , а колко важен е адекватния фон.
Загрях, че е едно и също.😀

# 370
  • софия
Харесах:

# 371
  • София

И аз я забелязах - заради различната и не-абитуриентска рокля. Нищо общо с масовката.

# 372
  • Някъде там
Не ми е уау визията, а като четеш статията оставаш с впечатление, че е нещо невиждано и неповторимо, на което всеки може да завиди.

https://www.zname.info/news/17488722853706/retro-abiturientka-s- … godishnite-balove

# 373
  • София
Закачалката на вратата в кадъра ми е най-ретро. Simple Smile

# 374
На мен ми харесва. Изчистена рокля, хубава линия. Втръснаха ми пера, мъниста, пердета.

Общи условия

Активация на акаунт