Абитуриентски страсти 2025

• 71 349
  • 847
  •   1
Отговори
# 345
  • София
rummi_pl, много красиво момиче имаш! На добър час и късметът да е с нея!

# 346
Здравейте! Дванайсетокласниците нали до края на юни се водят ученици и се осигуряват от държавата?

# 347
Благодаря за напомнянето!

Това намерих за м.г.

От началото на юли до момента на започване на работа или до стартиране на редовно обучение в университет трябва сами да внасяте здравните си осигуровки.

Какво трябва да направите?

Подавате в НАП Декларация образец 7 (за възникване на задължение за внасяне на здравноосигурителните вноски).
Заплащате вноските за месеците от юли до започването на обучението Ви като студент.
Какъв е размерът на месечната вноска?

Към момента е 37,32 лв. (м. май 2024 г.). Преди да платите, проверете тук: актуалния размер или в здравноосигурителния калкулатор .

Кога се прави вноската?

До 25-то число на следващия месец (до 25 август трябва да декларирате и платите сами здравните си вноски за юли 2024 година).

Къде?

в офис на приходната агенция
по пощата с обратна разписка
през портала с е-услуги на НАП чрез ПИК*: https://portal.nra.bg/
подаване
плащане

# 348
Поредно момиче в конкурса на един  и същ декор в стара загора. Ей, фотографееееей! Като на коледен конвейер.. много елементарно!

# 349
Добре че е темата, да разбера за осигуровките! Въобще не се бях замисляла. Благодаря, че споделяте!

# 350
  • София
Всяка абитуриентка има правото да се нагласи, както си ще и не е етично да бъде коментирана до момента, в който се включи в конкурса. Самото участие там е искане да бъде оценена, така че негативните оценки са нещо нормално.
Личното ми мнение е, че има момичета, които въобще не им е мястото в конкурс за красота, независимо с колко красив тоалет и изпипана фотосесия са.

# 351
  • Между гори и планини
Моя син работи от миналото лято, вече ще е на договор който ще го осигурява.

# 352
  • София
Работодателят трябва да го осигурява.

# 353
  • Между гори и планини
Да 😊 Не е най- великата работа, но пари за джобни не иска, купува си разни джаджи и спестява за кола.

# 354
уникална рокличка от конкурса
Скрит текст:

# 355
  • Down south
Всяка абитуриентка има правото да се нагласи, както си ще и не е етично да бъде коментирана до момента, в който се включи в конкурса. Самото участие там е искане да бъде оценена, така че негативните оценки са нещо нормално.
Личното ми мнение е, че има момичета, които въобще не им е мястото в конкурс за красота, независимо с колко красив тоалет и изпипана фотосесия са.
Присъединявам се към казаното.

Две момичета, които много ми харесаха

А тук се чудя, каква е идеята. Трябва да има някаква?

# 356
И мен ме грабна роклята на това момиче от конкурса, много свежа и младежка, а момичето е красавица.

# 357
  • sofia
Аз имам две фаворитки, това момиче ми е едната.
  А ето това девойче ми е другата:

# 358
И мен ме грабна роклята на това момиче от конкурса, много свежа и младежка, а момичето е красавица.

И на мен много ми харесва това момиче! И роклята е точно като за нея.

# 359
  • Някъде там
Невероятна фотосесия...изключително много мисъл е вложена в нея.
Великолепие във всеки един кадър.
Страхотна девойка. Коня е любов 🥰🥰🥰
Няма нещо което да не ми хареса.
Бих гледала още техни снимки. Много искам да разбера кой е фотографа.

Общи условия

Активация на акаунт