Абитуриентски страсти 2025

• 71 363
  • 847
  •   1
Отговори
# 330
С малки изключения, момичетата изглеждат по-възрастни от годините си. Нарочен ефект, предполагам, заради силния грим. На мен не ми допада. Обективно виждам много красиви момичета, с красиви и стилни рокли, но не 18-19 годишни…  Ако беше мое дете, щях да препоръчам по-малко грим и по-малко чупки. Така приличат на професионални модели, а ми се иска да заложат на младостта си.
Никой не ме пита и не е хейт. Просто мнение.

# 331
  • Down south
Прическата от по-горе (с перлите)  е отражение на ретро стила, който се вихри в последните година-две. Видях я в  няколко варианта и ми харесва много повече  от копирането на афро плитки и прически, присъщи на агрокултурата.  Харесва ми повече и от бухналите "косища" които бавно и славно също се завръщат.

# 332
На мнението на Ред съм.
Аз мисля, че е нормално да се сбърка с празничен тоалет, особено ако по принцип не ти се е налага много да носиш такива. То на всяка възраст може да объркаш. На мен ми беше изключително трудно да реша какво да си облека на бала на сина ми. А когато се допитвах до роднини и приятелки, всеки казваше различно. Един - с това изглеждаш по-дебела, друг за същото -супер е, трети - прекалено ежедневно е това, става за работа, не за бал, четвърти - в панталон е зле и т.н. Накрая ги зарязах всичките и сама реших.
А за него имаше сериозни проблеми с избора на костюм, защото той е с фитнес фигура и за такива момчета просто няма хубави готови костюми. А на нас не ни се шиеше. И в крайна сметка направихме компромис - панталонът е леко широк около кръста - и това след корекции, сакото е възтесничко в раменете. Можеше в пъти да бъде по-добре, ако се бяхме постарали, но на кого му се занимава за една вечер.
А това дали ще изглеждаш по-зрял понякога не зависи само от грима. Има си хора, които отрано са с по-зряла визия. Най-често момичетата съзряват по-бързо.
Пускам за малко и после трия

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 09:17 от Аmanda

# 333
Прекрасни деца видях, някой изпуснах , но важното е да са здрави, щастливи и целеустремени. Нека поемат по добра пътека в живота и да успяват да се развиват и доказват където и да са. Желая го на всички деца от сърце.
Моята дъщеря ще замине за Германия и толкова ми е носталгично и мъчно от сега, че….
Аманда - младежа е чудесен , много харизматичен

# 334
Едно е да се сбърка с цвят, с модел в посока на линията или съчетанието на материи, съвсем друго е по бална рокля да се изтрополиш на стълбите или да тръгнеш едва ли не по бельо. Още от детството ми в модните списания имаше след баловете снимки на кичозни тоалети. Аз мисля, че тази година в темата има много повече толерантност и сдържаност, преди години наистина имаше директни обиди. Все пак, очевидно някои снимки за конкурса са много далече от естетиката, вкл и от професионални фотографи, бих казала-особено от тях.

Ако имаше конкурс за момчета и тях щяхме да обсъждаме.

# 335
И аз съм на мнението на Ред - някои коментари са си прикрит (и не съвсем) хейт, няма да цитирам.

Аманда, голям сладур! 😍

# 336
  • София
Ако не харесвам подминавам, изобщо не гледам ФБ за този конкурс. Не ми допада професионалната позьорска фотография (с най-добри чувства към думата).
Аманда, много свежо излъчване има твоят младеж. Ние в същия вариант на размисли и страсти (и не ме занимавай с глупости) бяхме с каката - важни бяха изпитите да медицина, другото беше наоколо и без да му предиряме излишно.
Със сина очаквам повече екшън. Той е суетен. Сигурно ще ми избере той тоалет (щото съм една фиданка)...

# 337
Аманда, много хубаво момче имаш! Наистина го харесвам! Да има късмет нататък по пътя си Flowers Four Leaf Clover

# 338
  • Някъде там
Визия нямаща общо с бал, но девойката е себе си и привличаща внимание без нужда от разголване.
Чантата не ми харесва.

Зелената рокля на друг фон.

Красавици

Хубав младеж, Аманда.

# 339
Аманда, голям красавец е младежът, но той си върви хубавец от малък! Късмет и успех му желая!

# 340
Когато избирахме роклята казах на щерката, че каквото и да вземе след 5 години ще се хилим на албума 😁
Млади са децата, хубави, да обличат каквото им харесва. Ми то и аз не винаги целя модела, особено като се видя на снимки 😂
Вярно тук критиците са много, но все пак обещах снимка. Явно няма да изчакам професионалните, та една любителска от мен. Кавалерът е съученик ☺️
Успех на всички деца в живота и по пътя си да срещат само добри хора 🍀

Blush

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 11:46 от rummi_pl

# 341
Много възмущение имаше в моя пост за зелената рокля, но към фотографа.
От червенокоса красавица с уникален зелен цвят на роклята да изкараш, да не казвам, какво, си е професионално отвсякъде!

Аз, понеже не се класирах за фотограф, та заглеждам професионалните фотосесии. Все по-доволна съм от факта, че закъснях с организирането на такъв!

# 342
Руми, много,  много красива девойка имаш! И роклята е много подходяща за стройната й фигура! Мисля, че я видях във фоайето на хотела. Наживо е още по- впечатляваща!

# 343
Мерси, Бисе, винаги много ме ласкаеш Blush

пп: Аз така и не видях твоето момиче, ще се радвам на снимка Hug

# 344
Мерси, Бисе, винаги много ме ласкаеш Blush

пп: Аз така и не видях твоето момиче, ще се радвам на снимка Hug
Ние бяхме до вас във фоайето и се снимахме🙂

Общи условия

Активация на акаунт