Абитуриентски страсти 2025

• 71 369
  • 847
  •   1
Отговори
# 315
На Met Gala тази година имаше поне 3 тоалета в този стил. Вероятно от там е взета идеята. Колко удачно е друг въпрос.

# 316
  • Между гори и планини
И жената на Кание Уест ходи гола, хайде и ние!
Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак 😂

# 317
На Met Gala тази година имаше поне 3 тоалета в този стил. Вероятно от там е взета идеята. Колко удачно е друг въпрос.

Не, по-скоро с тези: https://dariknews.bg/v-snimki/prekaleno-goreshto-zvezdi-koito-no … an-galeriia-24344

# 318
Мисля че е по
-редно да обвъждаме това което ни харесва от момичетата.

Няма смисъл да набеждаваме избора им, все пак това е техния празник.

# 319
  • София
Твърде сте критични според мен.
Това са млади момичета, не е задължително на 18 да са уцелили перфектната визия в съчетание с перфектния фотограф. Няма нищо толкова лошо и в това млад човек да сбърка или да се подведе по някакъв тренд.
Въобще този конкурс е по някакъв начин гаден за девойките. Върху тях се изсипва страшен хейт, а в същото време няма конкурс за момчетата, нали...

# 320
Никой не ги кара на сила да участват Joy

# 321
  • София
Въпрос на възпитание и култура е човек да има малко повече толерантност и емпатия, и да не влиза непременно в капана на махленското одумване.

# 322
  • Пловдив
Няма лошо в грешките на младостта, били модни или житейски, но нали родители и близки са за това...аз като майка, която все още носи дънкови панталони до под дъто /далече съм от консерва или преклонна възраст да не разбирам младите/, ако имам дъщеря 1 стотинка няма да види за този "тоалет".
След като някой сам се е пуснал в тези страници, за да може евентуално да лайкна снимката и той да спечели имам право да коментирам видът му...защото това е надслова "най-красива....".
И това не е красиво, макар момичето да е такова.

# 323
Понеже всяка година има тотални абсурди и винаги след тях такива защитни коментари, аз затова си мълча. Показах само онази с разпенената кола на автомивката и толкоз:-) комформизма е много ценен навсякъде по публичните форуми, личното мнение човек само си го мисли:-))

# 324
  • Между гори и планини
Сега пък не мога да кажа на черното - бяло !

# 325
  • София
Последно и напускам темата - не, хейти се наред. Където трябва и където не.
Какъв ви в точно проблемът с момичето в зелена рокля на зелен фон и кое точно е абсурдно в случая?
То е ясно за какво става въпрос тук, де, няма смисъл да се включвам повече.

# 326
  • Между гори и планини
Аз казах, че прилича на горска фея, какъв хейт пък е това?
Другите се зачудиха за избор на фон, наистина не изпъква роклята. Но това е грешка на фотографа.

# 327
Това точно никакъв хейт не е било. Фотографа е подвел момичето с хубава рокля с интересен цвят да се снима на фон, от който не изпъква самата й хубост и рокля. Контраст никакъв. Всичко се слива. Момичето не може да изпъкне
Ако да беше на един дори бял фон в студио - щеше да е в пъти по-добре за нея

# 328
  • Пловдив
Баш

# 329
  • София
Ето още няколко девойчета, които ме впечатлиха с изчистена, интересна и най-вече свежа момичешка визия:

Тук не толкова роклята, колкото красотата на момичето ме грабна:

А тези две рокли са с уникални цветове и изпълнение:

Тази прическа я виждам доста често, но не схващам естетиката:

Общи условия

Активация на акаунт