Абитуриентски страсти 2025

• 55 039
  • 684
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Те са на една улица и не са кой знае колко. За половин ден се обикалят. Най-хубавите рокли според мен са в магазина на Радичев Simple Smile

# 661
  • София
Димяни, нашата рокля взехме от салон Mon Amour, дизайнер Поля Миланова и абитуриентката беше много щастлива. Наши приятели пазаруваха от B queen в Лозенец, а други в сватбения салон в Младост. При дизайнерите се запазва час и се пробват между 7-8 рокли по избор. След това предлагат и корекции при нужда.

# 662
  • София
И племеницата взе от B queen, трябва да се запази час.
Моят младеж си купи сам костюма, докато пия кафе в големият аутлет в Атина, той пристига с огромна торба и ми вика, че е готов за бала. 😂 Точно такъв, какъвто искаше - двуреден тъмносин, с тънко райе за крупната сума от 160Е. 😃 Остават риза, вратовръзка и кърпичка.
За обувки нямало смисъл да се харчат пари, има едни официални, обувани два пъти.

# 663
  • у дома...
Димяни, нашата рокля взехме от салон Mon Amour, дизайнер Поля Миланова и абитуриентката беше много щастлива. Наши приятели пазаруваха от B queen в Лозенец, а други в сватбения салон в Младост. При дизайнерите се запазва час и се пробват между 7-8 рокли по избор. След това предлагат и корекции при нужда.
И нашата е от Поля Миланова. Препоръчвам я.

# 664
  • София
Като цени приблизително как вървят?

# 665
  • София
Нашата беше намалена на 900 от 1300.

# 666
  • София
Видях,че нямат обявени цени и за това попитах. Благодаря! 🌸За роклите на Radapola някой има ли мнение?

# 667
  • София
За роклите на Radapola някой има ли мнение?

Да. Поръчани и доставени от китайски сайтове, надути цени.
Но все пак и Радаполата трябва да яде.
Разгледай моделите, потърси в Гугъл и ще се убедиш.
Може да погледнеш и тук, в компроматната тема - масово ги споменават.

# 668
А  за роклите на Bе queen  някакви ориентировъчни цени да кажете, че на сайта им няма? И отзиви за Milvana?

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 19:09 от gees

# 669
  • София
От 1500 лв нагоре бяха миналата година. Същите могат да се намерят по английски сайтове за 200 паунда. Те само препродават, а се преструват, че ги шият.

# 670
  • На морето!
А костюми за момчета откъде? Препоръчаха ми да се разходим до Турция, но къде точно така и никой не ми каза конкретно. 🤭

# 671
Миналата година купихме 4 костюма от Одрин. В общи линии в първия магазин още успяхме да облечем и абитуриента, и гостите му мъже.

# 672
Нашата е оттам. Испански са и на мен лично много ми хареса. Момчето в салона е много любезно. Роклята си я взехме в хубав калъф. Цената беше 1300 лв. Моделът е такъв, че може да се носи и впоследствие за някое официално събитие.

# 673
  • София
Роклите на Милвана са разкошни и цените са напълно приемливи (в сравнение с някои други салони).
Дъщерята на едната ми приятелка взе роклята си от там миналата година и по мое мнение - беше много красива и отличаваща се.
Преди няколко години ходих в магазина с племенницата ми когато си търсеше рокля. Мъж и жена ни посрещнаха и ми направиха изключително добро впечатление.

# 674
  • София
А  за роклите на Bе queen  някакви ориентировъчни цени да кажете, че на сайта им няма? И отзиви за Milvana?
За мен Милвана са най-доброто на БГ пазар като съотношение качество/цена. Покрай моите 2 момичета, още 10-на близки и познати си купиха рокли оттам. Съчетано с топ професионално отношение при продажбата, поправките и съхранението, мисля че си струват всяка стотинка.

Общи условия

Активация на акаунт