Абитуриентски страсти 2025

• 55 031
  • 684
  •   1
Отговори
# 675
Милвана са страхотни - както роклите, така и обслужването, отношението, корекциите - всичко.

# 676
  • София
За роклите на Radapola някой има ли мнение?

Да. Поръчани и доставени от китайски сайтове, надути цени.
Но все пак и Радаполата трябва да яде.
Разгледай моделите, потърси в Гугъл и ще се убедиш.
Може да погледнеш и тук, в компроматната тема - масово ги споменават.
Не знаех.😔 Не ги ли шият те! Ужасно…
Ние поръчахме вече и роклята е при нас, но трябва корекция. 1000 лв. струваше  намалена.

Къде е този магазин Милвана?

# 677
  • София
Не съм срещала досега отзиви тук за дизайнерката, на която ние се доверихме, затова споделям. Елена Златева от Пловдив, ателието е на Капана. Изключително внимателна към всеки детайл, много добре усеща стила и желанието на девойките, отношение каквото никъде другаде не получихме. https://www.instagram.com/ez.atelier?igsh=MTkwMmVkZmlkMG1uag==

# 678
Преди време някой я беше препоръчал и си спомням флоралните рокли. В какви ценови диапазони работи?

# 679
  • София
Преди време някой я беше препоръчал и си спомням флоралните рокли. В какви ценови диапазони работи?
1500 - 3000 лв.

# 680
  • Хасково
1500 - 3000 лв.
За тази година ли говорим или това е информацията от миналия сезон?

# 681
  • София
1500 - 3000 лв.
За тази година ли говорим или това е информацията от миналия сезон?
Скоро ходи моя приятелка с нетърпелива абитуриентка, цените са такива…или поне засега

# 682
Аз съм в търсене на ресторант .... От досега проверените 5 места (Варна), които са с прилична кухня, просторни и подходящи, всичко е заето вече. Някои даже от май месец тази година са резервирали за догодина. Явно партито с близките и приятелите ще е в друг ден, след самата абитуриентска... Според дъщеря ми обаче, така се губело очарованието на празника Simple Smile Тя иска всички да я видят в пълния и блясък, на самия ден. Затруднена съм, определено. То рокля намерихме лесно, от първия път, не съм очаквала, 'че с ресторантите ще е такава греда Simple Smile

# 683
На семейният празник пак ще си облече роклята и ще се нагласи.
Даже в някои случаи прическата и грима тогава са по-сполучливи Wink
Отделно се получава много хубава фотосесия, напрежението е по-малко.
Общо взето има си и предимства.

# 684
На семейният празник пак ще си облече роклята и ще се нагласи.
Даже в някои случаи прическата и грима тогава са по-сполучливи Wink
Отделно се получава много хубава фотосесия, напрежението е по-малко.
Общо взето има си и предимства.
Абсолютно съм съгласна с написаното!
В деня на бала децата нямат  много време да обърнат внимание на гостите, съзнанието им е заето с мисълта за бала със съучениците. А и прически, грим, времево се наместват трудно нещата, ако детето ще остане с гостите повече от 1 час.

Общи условия

Активация на акаунт