Абитуриентски страсти 2025

• 55 241
  • 686
  •   4
Отговори
# 675
Милвана са страхотни - както роклите, така и обслужването, отношението, корекциите - всичко.

# 676
  • София
За роклите на Radapola някой има ли мнение?

Да. Поръчани и доставени от китайски сайтове, надути цени.
Но все пак и Радаполата трябва да яде.
Разгледай моделите, потърси в Гугъл и ще се убедиш.
Може да погледнеш и тук, в компроматната тема - масово ги споменават.
Не знаех.😔 Не ги ли шият те! Ужасно…
Ние поръчахме вече и роклята е при нас, но трябва корекция. 1000 лв. струваше  намалена.

Къде е този магазин Милвана?

# 677
  • София
Не съм срещала досега отзиви тук за дизайнерката, на която ние се доверихме, затова споделям. Елена Златева от Пловдив, ателието е на Капана. Изключително внимателна към всеки детайл, много добре усеща стила и желанието на девойките, отношение каквото никъде другаде не получихме. https://www.instagram.com/ez.atelier?igsh=MTkwMmVkZmlkMG1uag==

# 678
Преди време някой я беше препоръчал и си спомням флоралните рокли. В какви ценови диапазони работи?

# 679
  • София
Преди време някой я беше препоръчал и си спомням флоралните рокли. В какви ценови диапазони работи?
1500 - 3000 лв.

# 680
  • Хасково
1500 - 3000 лв.
За тази година ли говорим или това е информацията от миналия сезон?

# 681
  • София
1500 - 3000 лв.
За тази година ли говорим или това е информацията от миналия сезон?
Скоро ходи моя приятелка с нетърпелива абитуриентка, цените са такива…или поне засега

# 682
Аз съм в търсене на ресторант .... От досега проверените 5 места (Варна), които са с прилична кухня, просторни и подходящи, всичко е заето вече. Някои даже от май месец тази година са резервирали за догодина. Явно партито с близките и приятелите ще е в друг ден, след самата абитуриентска... Според дъщеря ми обаче, така се губело очарованието на празника Simple Smile Тя иска всички да я видят в пълния и блясък, на самия ден. Затруднена съм, определено. То рокля намерихме лесно, от първия път, не съм очаквала, 'че с ресторантите ще е такава греда Simple Smile

# 683
На семейният празник пак ще си облече роклята и ще се нагласи.
Даже в някои случаи прическата и грима тогава са по-сполучливи Wink
Отделно се получава много хубава фотосесия, напрежението е по-малко.
Общо взето има си и предимства.

# 684
На семейният празник пак ще си облече роклята и ще се нагласи.
Даже в някои случаи прическата и грима тогава са по-сполучливи Wink
Отделно се получава много хубава фотосесия, напрежението е по-малко.
Общо взето има си и предимства.
Абсолютно съм съгласна с написаното!
В деня на бала децата нямат  много време да обърнат внимание на гостите, съзнанието им е заето с мисълта за бала със съучениците. А и прически, грим, времево се наместват трудно нещата, ако детето ще остане с гостите повече от 1 час.

# 685
  • София
Дами, някой виждал ли е на живо бална рокля от китайските сайтове, в частност Алиекспрес? Намерих абсолютно същата рокля като тази, която ни вдъхнови в Пинтерест на смешна цена. Чудя се дали ще дойде пълен парцал, или има надежда?

# 686
Дами, някой виждал ли е на живо бална рокля от китайските сайтове, в частност Алиекспрес? Намерих абсолютно същата рокля като тази, която ни вдъхнови в Пинтерест на смешна цена. Чудя се дали ще дойде пълен парцал, или има надежда?
Ако е евтина пробвай, но аз съм поръчвала за проба и пристигна рокля от материя, каквато никога в живота си не бях виждала. Грозна, тънка, изобщо пълен боклук. Понеже беше за игра вкъщи, да се прави детето на принцеса, десет долара не ги отчетох изобщо като загуба, но за бал не става.

Общи условия

Активация на акаунт