Абитуриентски страсти 2025

• 65 833
  • 806
  •   2
Отговори
# 795
Цените в Асеновград са от 700 до 1900 това е от началото на ноември. 80% са еднотипни модели. Има бутици които се отличават от масовката. Ние си избрахме рокля, същия бутик изработва и роклята на голямата ми дъщеря.

# 796
  • София
В Мохито има бални рокли, малко на брой, семпли, но не са лоши, а цената е повече от приемлива:
https://www.mohito.com/bg/bg/drehi/rokli-gashterizoni/prom-dress … mp;brick=slider-1
Съгласна съм
Тази рокля е супер сладка за младо момиче. С подходящи аксесоари и обувки ....ще стане разкошна визия
https://www.mohito.com/bg/bg/maksi-roklya-894it-99x

# 797
тук кофтито е, че може да си съвпаднат дрехите с друго момиче от класа/випуска. аз не посмях да следвам тази опция по тази причина.

# 798
  • Варна
тук кофтито е, че може да си съвпаднат дрехите с друго момиче от класа/випуска. аз не посмях да следвам тази опция по тази причина.
Този риск го има и в други случаи.
Ние бяхме на проба в бутик във Варна и за рокля от 2 хил лв и ме убеждаваха, че няма да  продадат същата рокля на друго момиче. Но същата рокля я намерих в бутик от Бургас. Така че....

# 799
  • София
Този риск го има и в други случаи.
Ние бяхме на проба в бутик във Варна и за рокля от 2 хил лв и ме убеждаваха, че няма да  продадат същата рокля на друго момиче. Но същата рокля я намерих в бутик от Бургас. Така че....

Ами те не са излъгали, просто двата бутика са пазарували от едно и също място.

# 800
бутиците обикновено ги шият, а не купуват. но има платове напр този течен сатен, от който е напълно възможно да има еднакви рокли, щото там няма полез за разлика в самите модели особена. друг е въпросът, че може да се копират едни други. както и шивачи да копират рокли на бутици. затова в марция и асеновград не дават да се снима - което е обаче е супер тъпо, щото после не можеш да си се спомниш да избираш качествено, а който иска, все ще намери начин да те изкопира.

# 801
Следя ви , че имам две абитуриентки ´26.
По повод копирането- UK и САЩ са наводнили с еднакви prom рокли повечето европейски сайтове, та вече не се знае чий е модела, кой го изработва. Само някои от тях/ напипах 2 UK сайта/, си признават, че шият я във Виетнам, я в Китай.
Така че, аз дълбоко се съмнявам, споменатите бутици да шият по ексклузивни кройки.

# 802
Аз пък не виждам нищо толкова фатално, да се срещнат две жени, било абитуриентки с еднакви рокли.

# 803
Аз направо им пожелавам това да им е най-големият проблем, който могат да имат.
Има прекрасни рокли, които не струват половин бъбрек.

# 804
В края на януари сме в Бг, и преди да проверя цените, си мислех, че ще пазаруваме рокли Joy Joy
Даже подпитах някои ателиета, но се осъзнах бързо, че това, което търсим е на тройна цена .

# 805
Да, наистина има. Посетихме Escuara и ако се харесва по изчистена и класическа визия има и рокли за 300лева. На моята щерка и били обикновенни.
Някой бил ли е техен клиент да сподели ?

# 806
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Да, наистина има. Посетихме Escuara и ако се харесва по изчистена и класическа визия има и рокли за 300лева. На моята щерка и били обикновенни.
Някой бил ли е техен клиент да сподели ?
Аз съм купувала рокля от тях и много, много ги харесам, но беше за сватба - бях кума. Ходихме 3 пъти, че булката е много взискателна и в същото време трудно решава. Всички 3 пъти човекът беше страшно любезен и ни изтърпя с всичките ни капризи и разправии. Аз съм им 100% фен и ако ми се наложи пак да търся рокля за официален повод - това ще е магазина.

Общи условия

Активация на акаунт