Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 28

• 29 455
  • 752
  •   2
Отговори
# 735
  • София
Зависи от качеството на дрехата, от вида сушилня и от програмата. Но с последните 2-не,не ми се е случвало.

# 736
  • София
Можете ли да споделите линк към тези топки за сушене, тъй като едно от нещата, за които искаме да ползваме сушилнята, е точно за якета, завивки и други неща с пълнеж. От кои модели наистина сте доволни?

# 737
# 738
Аз за сушене на вата и гъши пух използвам най - обикновени топки за тенис от Декатлон.

# 739
За нищо не ползвам топки, дори и за якета с пълнеж от вата или пух.

Редовно пера олекотени завивки. И при тях не виждам смисъл от слагане на топки в сушилнята. Завивките си излизат супер и без топки.

# 740
  • София
Благодаря ви за мненията Simple Smile Ще пробваме след време, че друго си е от първа ръка, но четейки в Интернет... мненията са страшно противоречиви.

# 741
  • София
Няма да развалят прането, не са някаква инвестиция, не знам какво толкова има да се задълбава в мения и проучвания... Взимаш, пробваш, като не ти хареса не ползваш. Аз лично ако не тропкаха допълнително щях да си ги ползвам и редовно.

# 742
Не ползвам топки, дразни ме да троапт и те осен разните копчета и ципове.
Съвременните сушилни имат програма за чаршафи и завивки. Единствено може да се наложи досушаване, ако се напъхат калъфките и чаршафа в плика, но ако е с копчета и се закопчеят предварително няма проблем.
Ползвам сушилна при всяко пране. Пералнята ми е смотана и много мачка дрехите. Сушилнята ме спасява от гладене. Освен това живея на морето и тук си е влажно по принцип, та ме спасява и от прескачането на сушилника с дни. Преди имах чувството, че цяла зима не го прибирам. То тамън изсъхне едното пране и е време за следващото. Пък я минала някоя котка и съборила нещо, или кучето дръпнало да си играе и хайде пак за пране.

# 743
  • Бургас
Аз искам да ви попитам колко често ползвате сушилните си, за какви дрехи и тъкани, можете ли да кажете че не си представяте ежедневието без такъв уред и т.н. В момента правим ремонт на ново жилище и наистина се чудя трябва ли ми...
Повярвай ми - трябва ти!
Няма да съжаляваш!
Аз се родих, от както имам сушилнята!

# 744
  • Велики Преслав
Джорджия, има малка подробност. Аз до колкото чета, ти не си купуваш евтини неща.
Веднага ти давам пример с мен. Имам яке на Теодор от миналата година-съдрах го от пране, защото като отида някъде при пушачи, то се умирисва, а аз не пиша и много ме дразни. Якето обаче струваше около 600 лв. От толкова дармунене не може да се каже, че изобщо е прано. Ватата е идеално разпределена без топки.
Имат едно китайско (евтино яке) за работа, че се цапам “неизпираемо” ами без топките не става. Прилича на юрган пран на тепавица. С топките е друга бира.

# 745
Джорджия, има малка подробност. Аз до колкото чета, ти не си купуваш евтини неща.
Веднага ти давам пример с мен. Имам яке на Теодор от миналата година-съдрах го от пране, защото като отида някъде при пушачи, то се умирисва, а аз не пиша и много ме дразни. Якето обаче струваше около 600 лв. От толкова дармунене не може да се каже, че изобщо е прано. Ватата е идеално разпределена без топки.
Имат едно китайско (евтино яке) за работа, че се цапам “неизпираемо” ами без топките не става. Прилича на юрган пран на тепавица. С топките е друга бира.
Сигурно си прав.
Топки никога не съм ползвала, а и не смятам да си купувам, за да ми подуват главата, при все, че при мен нужда не виждам.

# 746
  • русе
Честита Нова Година!
От няколко дни имам сушилня, досега все отлагах като си мислех, че нямам нужда от такъв уред, но ето че се сдобих с такъв. Спрях се на по бюджетен вариант и избрах  Самсунг, някой с такава да изкаже мнения и препоръки. Като цяло сега я разучавам, но да питам вие всичко ли сушите, не се ли увреждат някой материи? Какво не пускате?
Да рискувам ли полицейската униформа на мъжо в сушилнята, за това най съм в дилема Confused

# 747
Докато се запознаваш с нея пускай някакви дрехи, дето няма много да те е жал за тях. Като я поразучиш вече може и униформата да пробваш.
Аз съм с Бош и суша всичко в нея. Имам някоя и друга евтинджос тениска с усукани шевове, но мисля, че те още при прането стават така.

# 748
  • русе
Да в началото пускам дрехи дето и да ставе гаф да не се ядосвам. Гледам етикетите на дрехите, но ако се водя по това то няма да има какво да суша:blush:
За униформите ми беше интересно като цяло дали някой ги суши така. За мен няма логика да не може и съгласно етикета да е забравено ползване на сушилня.

# 749
Ако ви е страх да не се свият, сушете първоначално на програма Еко докато не я разучите. Аз суша всичко, само чиста вълна не смея - досега имам само една свита блуза от изкуствена материя.

Общи условия

Активация на акаунт