Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 28

• 6 531
  • 161
  •   1
Отговори
# 75

СатЕнираният памук не е деликатна тъкан.
[/quote]

На програмата за памук ли трябва да се суши?

# 76
Снимай програматора да видим какви програми имаш. Аз съм с Бош 6-та серия и имам програма за чаршафи.

Скрит текст:
Знам от къде изгрява слънцето...
За програма Duvet нещо да има написано...
Ако имаш WiFi, си изтегли допълнителни програми.

# 77
  • на Мелмак
Аз съм само със сатениран памук. Суша на памук, три слънца. Оплитат се, но няма нищо страшно. Прилично намачкани са,но прекрасно сухи. Но мен това не ме притеснява. На Duvet аз си суша завивките. Моята не се върти в двете посоки.

# 78
Не мисля, че чаршафите са за програмата за завивки...

# 79
Така е, но като цяло тази програма е предназначена за обемни неща и спално бельо също се суши доста добре на нея (много по-добре от тази за деликатни тъкани). От друга страна машината ще се товари по-малко отколкото ако се сушат чаршафи на програма за деликатни тъкани.

# 80
Здравейте! Купихме си сушилня наскоро, обаче кабелът й е къс и не стига до контакта, който специално помолих да ми изведат, за да не се налага да се занимавам с разклонители. Е,да, ама не. Поради невъзможност уредите да са един до друг/пералня и сушилня/, са един върху друг, и кабелът не стига с малко... взехме разклонител със защита, стори ми се скъп и се надявам да е качествен - към 50 лв беше. Въпросът ми е: има ли проблем сушилнята да се включва в разклонител и трябва ли да я изключвам след всяко ползване?

# 81
10 години старата ни сушилня беше в разклонител. Не съм я изключвала, последните поне 7 работеше целогодишно.
Новата е на същото място, вече няколко месеца. Ние нямаме проблем.

# 82
И моите се на разклонител вече 15 год-няма проблем.

# 83
Щом разклонителят е качествен, няма проблем.

# 84
И аз бих ползвала Duvet за чаршафи, но моята си има Bed Linen. Не погледна ли какви програми има преди да купиш сушилнята?

# 85
И моята няма за бельо-суша на памук. Памук и памучен сатен и крепон.Ако е хубаво бельото - няма проблем или поне аз съм нямала.Памучния сатен си е памук по същество.

# 86
Привет! Може ли сушилня Миле да се сложи върху пералня Миле? Ще бъде ли много тежка?

# 87
Привет! Може ли сушилня Миле да се сложи върху пералня Миле? Ще бъде ли много тежка?

Може ли гащи да се обуят на голо дупе? Ако може, и сушилнята може Simple Smile

Скрит текст:
Тоест да, съвсем нормално е.

# 88
Благодаря, от магазина изразиха съмнение, затова питам.

# 89
Благодаря, от магазина изразиха съмнение, затова питам.

https://www.miele.bg/domestic/1567.htm?&&&info=200028948-ZST

Общи условия

Активация на акаунт