Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 28

• 30 151
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Първоначалните настройки за твърдост на водата направихте ли?

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 22:28 от petiaivanov

# 166
Когато ползвах Miele, опцията drycare40 ги вадеше влажни, аз си ги пусках на Памук на Eкстрасухо и нямах проблем.

# 167
Първоначалните настройки за твърдост на водата направихте ли?

Да. Направих ги

Когато ползвах Miele, опцията drycare40 ги вадеше влажни, аз си ги пусках на Памук на Eкстрасухо и нямах проблем.

Също като мен ли пускахте дрехи микс? И нямахте нищо свито ли?

# 168
Боби26, на Милето/модел 760- не ми се търсят точните букви/ суша всички памучни на програма памук екстра сухо.
и нямам свити дрехи.
На нормалната памук - остават влажни ластици на разни долнища.

# 169
Боби26, на Милето/модел 760- не ми се търсят точните букви/ суша всички памучни на програма памук екстра сухо.
и нямам свити дрехи.
На нормалната памук - остават влажни ластици на разни долнища.

Супер! Много благодаря! Ще пробвам и аз. Беше ме страх,че температурата ще е много висока и дрехите ще се свият.

# 170
# 171
  • Ловеч
Момичета, сушилнята ми протече някъде от кондензатора. Изсушила е дрехите, работи, но има две мокри пътеки от нея. Сименс IQ 700 със самопочистващ кондензатор е моделът. Дали имам основание за притеснение?

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 19:48 от radina_k86

# 172
Огледай кондензатора, доколкото можеш, дали не е мръсен, с наслоен мъх.
Сещам се и за други неща, но засега виж това.

# 173
  • Ловеч
Огледай кондензатора, доколкото можеш, дали не е мръсен, с наслоен мъх.
Сещам се и за други неща, но засега виж това.
Не мога да отворя капака. Преди 2 месеца го чистиха в сервиз. Утре ще звъним на техник, но се чудя мога ли да я пускам до тогава?

# 174
Пускай я.

# 175
  • Благоевград
Здравейте! Никога досега не съм имала сушилня. Бюджетът ми е или до 1000лв. за нова или ще търся нещо втора употреба до към 600лв.
Харесах тази, може ли някой да сподели мнение? Напред в темите четох, че марката не е лоша:
https://zora.bg/product/kd-nhl8s9gw21?click_code_ps=e0c16609b620 … d55b3603d6fdcd937
Пералнята ми е един супер обикновен Индезит, купен преди 2-3 години (на квартира съм) и искам сушилнята да я сложа отгоре. Не знам дали ще е стабилно, центрофугата (1400 оборота) доста клати пералнята... Как мислите, има ли опасност сушилнята да падне? Благодаря!

# 176
Точно тази марка закупих за майка ми, но още се прави ремонт и не са я доставили. Нямам търпение да я пробвам. Прочетете в инструкциите върху какъв размер пералня може да я сложите, за да не се окаже, че няма да може да бъде монтирана. Сушилнята няма да падне, нали за това е свързващият кит.

# 177
Ако пералнята ви се клати, вероятно не е добре нивелирана. Първо това вижте.

# 178
Такава имат нашите-хубава е!

# 179
Момичета,много си мечтая за сушилня🤣
За съжаление килера ни е малък и заради газовото котле казаха,че
Не мога да сложа върху пералнята сушилня,а не знам дали и комбинирана ще е ок заради котлето.
Терасата ни пък трябва да е модерна и да няма простир,затова ползвам сушилник,но перем много и е трудно.
Единствен вариант ни е да я сложим в кухненски шкаф Metod на Ikea(Преди време бяхме на квартира и бяха я поставили в шкаф в кухнята),но като гледам размерите им май идва голяма за стандартен 60/60
Дали някоя дама е срещала по-малка сушилня

Общи условия

Активация на акаунт