Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 39 347
  • 657
  •   2
Отговори
# 180
Здравейтеее,  момичета Hug
Да ни е честито общото партньорство между Елчин и Чаатай.  Да им е на късмет проекта и спорна работа на целият екип.Flowers Four Leaf Clover
С нетърпение очакваме филма. Изглежда ще е интересен и мистериозен. Шпионски филм с игри за ума.  Ще е бомбастичен филм и ще има от всичко. Предвид заглавието главният агент Ферман може би ще страда от сънна болест. Rolling Eyes  

Иначе новото попълнение и актьор съм го гледала в "Мистър Грешен" там беше лекар - хирург.
Сега ще бъде като агент с прякор "Лисицата".

Ето още малко инфо за филма "Сънливеца".

Чаатай Улусой - агент Ферман, чието минало е изпълнено с мистерия и тайни.

Елчин Сангу - Сайе , тя умее да крои хитроумни планове.  

Филмът е предвиден да излезе в кината в Турция и чужбина в началото на  2026 година. В момента се преговаря и с дигитални платформи.

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 19:57 от femmi2

# 181
femmi2, привет!

Още малко подробности за филма. ( превода е от рускините)

Сценарият, в който ще се преплитат екшън, трилър и драма. За разлика от класическите шпионски филми, „Сънливеца“ се фокусира върху вътрешния свят на героите, техните психологически изчисления и избори, които предизвикват моралните им ограничения. В допълнение към екшъна, във фокуса ще бъдат човешките взаимоотношения, предателството, лоялността и борбата за оцеляване.
✨В момента се водят дискусии с дигитални платформи. Филмът се готви и за участие в национални и международни фестивали.
🔥Във филма Елчин Сангу ще играе Сайе, мистериозен и хитър интригант, чиито пътища се пресичат с Ферман, чието минало е обвито в мистерия.
🥊❤️🔥Филмът ще има динамични сцени, ръкопашен бой и престрелки. Режисьорът Джан Улкай казва: „Ще разкажем история на международно ниво в турското кино. Ще имаме не само екшън, но и остроумна история, като същевременно на преден план ще бъдат емоционалните мъки, предателството и сложните планове на героите.“
✍️Сценаристът Кубилай Тат казва: Личните травми и преживявания на героите са централната част на сценария.
,,Сънливеца,, предлага на зрителите не само екшън, но и свят на шпионаж, пълен с психологическа дълбочина и интриги. В тази напрегната шпионска история, която се развива в съвременен град, пътищата на героите се пресичат както професионално, така и емоционално.

Ще имаме от всичко.

Сънливецът е име на вид животинка

От Уикипедия
Наименованието си носят от това, че през по-голямата част от годината (от ноември до май) спятзимен сън, изпадайки в хибернация. Гнездят в хралупи на дървета (някои видове и на открито по клоните на храсти и дървета), в тавани на хижи и стопански постройки (главно големият сънливец). Сънливците са нощни животни – през деня спят, а нощем са активни, събират орехи и лешници и ги складират в близост до гнездата си. (Могат да се открият до няколко килограма орехи и лешници.)

Техни неприятели са котки, порове, белки, нощни и дневни грабливи птици, плъховете, които са около 2-3 пъти по-големи от обикновения сънливец, когато се срещат с тях обикновено ги нападат и убиват.

Очаквам да има интересни ситуации, както обещават.  

# 182
Момичета мерси за новото инфо.  Flowers Rose   Flowers Rose   Flowers Rose
Всичко изглежда много обещаващо и нямам търпение за  това ново и красиво сътрудничество между Чаатай и Елчин.  Heart

Един много мил и красив момент от "Помни любовта".  Heart

https://x.com/savcimiyy/status/1942868244706246659

# 183
🎬🎞️🆕🆕🆕🎥🎬
Подготовката за филма върви с пълна сила скоро ще започнат снимките на филма
"UYKUCU-СЪНЛИВЕЦ"
Първите снимки ще бъдат  Истанбул в квартал "Sarıyel - в  Национален парк Бентлер на моста
" Султан Махмут  Бенди "
✨✨✨✨
https://www.instagram.com/reel/DL8E_5_MYy3/?igsh=cjFidjU0eXNqN3Nh

# 184
Ферит Кая влиза в състава на “Сънливеца”, героя му ще е партньор на Ферман. И той е добър артист, игра с Баръш в няколко проекта.

Мостът където ще се правят снимките изглежда зловещо.Sunglasses

Да сложа и Баръш

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 11:34 от eliNIM

# 185
Ели , в кои проекти е играл Ферит Кая с Баръш. ? Не мога да си спомня. Не че съм гледала всичко. Ако е в "Козгун" може и да си спомня. Иначе "Алпараслан" не съм гледала.

Новият актьор , който ще играе "Афро" - приятелят на Ферман пишат, че в момента участва в "Далечният Град" от най хитовите и рейтингови дизита и се радват,  че ще е в състава.    

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 12:56 от femmi2

# 186
Елчин свежа и нежна.

Ели в кои проекти е играл Ферит Кая с Баръш. ? Не мога да си спомня. Не че съм гледала всичко. Ако е в "Козгун" може и да си спомня. Иначе "Алпараслан" не съм гледала.

Да, в “Козгун”и  Алпарслан”.  Последният не съм гледала, освен първите няколко епизода. Не ми допадна, въпреки участието на Баръш.

Кадри от “ Кузгун”
https://youtu.be/aG167BbGkhQ?si=ZsyFvwCENIjy63o8
Ферит има доста голяма филмография.
Гледала съм го за първи път в ,,Кайяп,, много добър сериал. Беше похитител , отиват му отрицателни роли и в същото време наивен добряк.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 13:47 от eliNIM

# 187
💥💥🆕🆕🆕💥💥
Утре започват снимките на филма
"UYKUCU - СЪНЛИВЕЦ" 💥🎬🎞️🎥🧡🖤

# 188
💥💥🆕🆕🆕💥💥
Утре започват снимките на филма
"UYKUCU - СЪНЛИВЕЦ" 💥🎬🎞️🎥🧡🖤

Мерси Албена Yellow Heart Утре започват снимки на снимачната площадка.  Успех и спорна работа на всички. В тия жеги хич не е лесно да се работи трябва да се внимава и с тези летни пожари навсякъде. Не е добре че няма дъжд.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 20:08 от femmi2

# 189
Hug   Hug    Hug  
Момичета мерси за споделното инфо  и снимки  Flowers Hibiscus   Flowers Hibiscus   Flowers Hibiscus
Охо утре започват снимките на "Сънливец",супер  Hands Clap  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover
Ели,верно ,че Ферит Кая играеше и в "Кайъп",бях забравила.Там той направи също силна роля въпреки че героя му беше второстепен.И в "Кузгун" и "Алп Арслан" също се справи много добре сега да го видим в новия филм какъв ще е героя му.
Другия артист съм го гледала само в"Мистър Грешен" с Джан Яман и там имаше роля на един мазник и сега ще го видим както какъв ще е новия му герой.  Simple Smile

# 190
Другия артист съм го гледала само в"Мистър Грешен" с Джан Яман и там имаше роля на един мазник и сега ще го видим както какъв ще е новия му герой.  Simple Smile
На лисица Ени,   Stuck Out Tongue Winking Eye  хитър, пресметлив, умеещ да изненадва  и покрива следите си. Край, вече го характеризирах по прякора Grinning  Joy  Joy звездите ми говорят Joy  Joy

Сериозна мъжка компания, заедно с тях, нежната Елчин

Още малко инфо за филма:
Историята ще включва динамични сцени, хореография на близък бой и престрелки. Тя ще подчертае и душевните страдания, предателствата и сложните планове на героите. Централните герои създават свят, изтъкан от взаимосвързани конспирации, шпионски схеми и неочаквани предателства.
 Чаатай Улусой ще играе агент Ферман. Героят се откроява със сложното си минало, изпълнено с тайни, експертни шпионски умения и умна личност. За тази роля  преминава специализирано бойно и огнестрелно обучение.
Главният герой, Ферман е противопоставен на Сайе (Елчин Сангу), мистериозна и находчива жена, която измисля планове. Двамата се сблъскват както професионално, така и емоционално. Селим (Гюрген Йоз), друг герой във филма, е ключова фигура, която може да наруши баланса между двете страни.

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 10:29 от eliNIM

# 191
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Днес се очаква да започнат снимките.
Да им пожелаем бързо сработване и лека работа и снимки!
Да се получи запомнящ се проект!

Едно поздравче от феновете!
Много ми харесват заедно!
Елчин има страхотен глас!
https://x.com/gaddarcagatay/status/1943873772869619965

# 192
💥📽️🎬🆕🆕🆕🎬🎞️
💥Днес снимките започнаха на филма "UYKUCU - СЪНЛИВЕЦ" 💥
🎬1-ви снимачен ден📽️Снимка и Стори в Инстаграм от оператора Булут Йълдъз 📽️🎬

# 193
Албена Flowers Bouquet
Хайде, на добър път и на късмет да им е!
Ако може по-скоро някоя обща снимка да ни пуснат, стига с тия колажи!

Имаме и клапа

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 13:22 от jackie.

# 194

Старт Клапа 🎬

Успешна и приятна работа на целият екип. Хубавото е че освен турски ще има и международни премиери по кината и със сигурност ще го купят и от платформите за да можем да го изгледаме и насладим и ние.

Общи условия

Активация на акаунт