Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 39 353
  • 657
  •   1
Отговори
# 195
Късмет и успешна работа на екипа!
Очаквам снимки от снимачната площадка, иначе колажите са супер.
Хубави хора, качествени снимки.
Елчин е дар Божи - пее, професионална певица, визия , талант, стойностен млад човек.

# 196
Клапата била фалшива, ама няма да я махам, защото е хубавичка!

В момента познайте какво слушам с повторение?
Поздравявам ви!

---------------------------------------------------------------------------------------

Редактирам се, за да допълня новите имена и места за снимане

🆕| Днес се проведоха промоционалните снимки за филма #Sleepyhead с участието на #ElçinSangu и Çağatay Ulusoy . Ферит Кая ще играе спътника на Ферман, Афро, докато известният актьор Баръш Фалай ще се появи пред камерата като един от главните герои, Шеф Картал. Междувременно, актьорският състав на Селим е преработен и за ролята е избран ветеранът актьор Дженгиз Бозкурт.

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 22:18 от jackie.

# 197
Hug  Hug  Hug
Момичета мерси за всичко споделно  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus
Успешна да е работата и много късмет да имат от екипа на бъдещия филм.  Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover
Охооо още едно страхотно полълнение имаме към касата-много харесвам Баръш Фалай. Simple Smile

# 198
Благодаря за Елчин и Баръш,

И още снимки от мястото на заснемането на филма, квартал в който са правени снимките на сериала “ Masumlar apartamani”

Не пречат ли в квартала на живущите като гледам как са се настанили между сградите.

Екипът е супер, влиза и артиста който беше “брат “на  Ада( Елчин) във “ Време за щастие“

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 01:21 от eliNIM

# 199
💥✨🌟🆕🆕🆕🌟✨💥
Много заглавия  се изписаха как се казва филма с Чаатай Улусой и Елчин Сангу.
💥💥💥💥💥
🆕🆕🆕🆕🆕
Режисьора Джан Улкай написа, че се казва
"UYKUCU - СЪНЛИВЕЦ", но някои соц.медии продължиха да си измислят имена.
Тази вечер в платформата  X  попитаха и Елчин Сангу за името на филма и тя  написа : "Казва се
"UYKUCU" - "СЪНЛИВЕЦ""

# 200
Проблемът с името идвало от Бирсен, в последния брой на блогърката Teamy, тя говори за това, че Бирсен умишлено е написала името на Хафсанур - другата артистка коментирана за ролята, но се оказва, че първоначално само Елчин е била за тази роля.
ТТ се смеят на Бирсен , че не е разбрала за коя точно Елчин става въпрос и е разпространила новината, опитвайки се да унижи Сангу.
И феновете за това са попитали Елчин за името, а ето отговора на оператора

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 07:50 от eliNIM

# 201
И все пак, името на филма остава загадка.
Защото, поне според мен, "човек, който има проблеми със съня" и "сънливец" са две различни неща...
По-вероятно е да е "Сънливецът " /"Uykucu "

# 202
И все пак, името на филма остава загадка.
Защото, поне според мен, "човек, който има проблеми със съня" и "сънливец" са две различни неща...
По-вероятно е да е "Сънливецът " /"Uykucu "
👍 Абсолютно, както е уточнила и самата Елчин

Работата за промо представянето, снимки зад камерата

# 203
💢Колкото до заглавието на филма мога да кажа, че и  по двата начина може да се преведе заглавието "Сънливец"
или "СънливецЪТ",  дума на турски е "UYKUCU".
😊За да съм по точна думата "UYKUCU" в буквален превод  означава - "Поспаланко". 😊😄
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🖤🖤🖤🆕🆕🆕💪🤼🖤🖤🖤
Сторита от Баръш в Инстаграм

💪🖤

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 21:53 от Albena Goranova 606011

# 204
Hug  Hug  Hug
Момичета мерси за инфото и снимките  Flowers Hibiscus   Flowers Hibiscus    Flowers Hibiscus  
В "Кралицата на сълзите",новия сериал на Баръш и Ханде има още едно пъпълнение Санем Чилик .

https://x.com/OopsHelena/status/1944347940262461788

# 205
Момичета, правилно ли съм разбрала, че Дженгиз Бозкурт е на мястото на Гюрген?
Поне аз така го разбрах, ама този колаж ме обърка.

# 206
Момичета, правилно ли съм разбрала, че Дженгиз Бозкурт е на мястото на Гюрген?
Скрит текст:
Поне аз така го разбрах, ама този колаж ме обърка.

Така го разбирам и аз

Семейна сбирка на семейството на Елчин , братовчедката е завършила обучението си.Все хубави дами са

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 09:32 от eliNIM

# 207
От Бирсен:

Муса Узунлар и Тамер Левент във филма "Спящият човек" с участието на Чаатай Улусой
📌 Новият проект на шефа на Poll Films Polat Yağcı, който подготвя 14 нови филма, Sleeping Man, ще се появи на снимачната площадка тази седмица. Can Ulkay е режисьор на филма, за който през уикенда се проведоха горещи репетиции и подготвителни снимки .
📌 В шпионската история, написана от Kubilay Tat , Barış Falay ще играе шефа на агент Ферман ( Çağatay Ulusoy ) Картал , Ферит Кая ще играе партньора му Афро, а Elçin Sangu ще изиграе изненадващия герой Сайе. Cengiz Bozkurt ще добави цвят към филма с ролята на собственика на агенцията Селим .
ДВАМА ГИГАНТСКИ АКТЬОРИ ГОСТУВАТ
📌 Двама много ценни актьори Муса Узунлар и Тамер Левент се присъединиха към силния актьорски състав на филма "Спящият човек". МусаУзунлар ще играе ролята на "Асъм" във филма и ще се превъплъти в бащата на Ферман (Чаатай Улусой). ТамерЛевент ще играе ролята на шейха.

# 208
Скрит текст:
[От Бирсен:

Муса Узунлар и Тамер Левент във филма "Спящият човек" с участието на Чаатай Улусой
📌 Новият проект на шефа на Poll Films Polat Yağcı, който подготвя 14 нови филма, Sleeping Man, ще се появи на снимачната площадка тази седмица. Can Ulkay е режисьор на филма, за който през уикенда се проведоха горещи репетиции и подготвителни снимки .
📌 В шпионската история, написана от Kubilay Tat , Barış Falay ще играе шефа на агент Ферман ( Çağatay Ulusoy ) Картал , Ферит Кая ще играе партньора му Афро, а Elçin Sangu ще изиграе изненадващия герой Сайе. Cengiz Bozkurt ще добави цвят към филма с ролята на собственика на агенцията Селим
.
ДВАМА ГИГАНТСКИ АКТЬОРИ ГОСТУВАТ
📌 Двама много ценни актьори Муса Узунлар и Тамер Левент се присъединиха към силния актьорски състав на филма "Спящият човек". МусаУзунлар ще играе ролята на "Асъм" във филма и ще се превъплъти в бащата на Ферман (Чаатай Улусой). ТамерЛевент ще играе ролята на шейха.

Страхотен каст се очертава,страхотен.
Много благодаря за новината.
Муса Узунлар го гледах в ,,Пойраз Караел,, с Бурчин и Илкер. Направи невероятна роля на мафиот. Ле-ле много го бива. Тамер Левент в ,,Истанбулска невеста,, и ,, Cesur ve Güzel" ,, с Къванч и Туба. Шейх много му отива, има поведение и осанка . И двамата артисти са класа. Заявката за филма е много сериозна.

# 209
jackie  ,мерси за инфото   Hug  Flowers Hibiscus
Ели  Kissing Heart
Каста все по-страхотен  Hands Clap 
Муса Узунлар и Тамер Левент  са много сериозни актъри и ще бъде голямо удовлствие да ги гледам заедно с Елчин и Чаатай в общ филм.  Heart
Ох и супер ,че  мазника се махна и на негов място дойде Дженгис Бозкурт .Hands Clap  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт