Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 39 448
  • 658
  •   1
Отговори
# 210
ЗАД КАДЪР НА "UYKUCU"/"СЪНЛИВЕЦ"
Очаква се снимките да продължат 25 дена.

# 211
🌟🖤🆕🆕🆕🖤✨
Баръш и човек от екипа на каскадьорите и режисьора на каскади на филма "Dehşet Bey - Дехшет Бей" .🎥🎞️🖤✨

# 212
Джаки  Hug  Flowers Tulip Албена  Hug  Flowers Tulip
Тия  каскадьори  с Баръш като от специалните части все едно ,че са . Simple Smile Да се надяваме и екшън сцените във филма да изглеждат така професонални като тях.  Hands Pray 

# 213

Харесват ми като двойка

# 214
Ели  и на мен ми харесват като двойка Баръш и тая червенокоска .Обаче доколкото разбирам героинята и май май е лошата в сериала. Thinking
Една нова/стара снимка от сета на "Помни любовта"

И две припомки от старите времена Simple Smile
"Чоп Адам" Heart

и "Любов под наем"  Heart

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 22:51 от Eny87

# 215
🌞☀️🆕🆕🧡🆕🆕☀️🌞
Клип с Елчин Сангу и "Bioxcin" ☀️💛🧡☀️
"Това лято, смело се изправете срещу слънцето със слънцезащитния крем на "Bioxcin" с формула, която не оставя бели следи и има много висока
UVA /UVB защита☀️🌞
https://www.instagram.com/reel/DMMqpdEIsVQ/?igsh=OWtya2g3d3Zzd3Jq

# 216
От Bioxcin
Блестете като звезда със сияйна кожа! Любимият Bioxcin Gold on Skin на Elchin Sangu придава на кожата ви златист блясък. Незабавен блясък, мекота и привлекателност с формулата на сухото масло Glitter!
Носете блясъка си върху кожата си като Elchin Sangu!

Слънчице! Нежна, ефирна, сладурана!

От Gain 🪀
Щастието ми е сред играчките, които майка ми ми каза да подаря, когато порасна.

и една хубава снимка на Баръш

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 20:53 от eliNIM

# 217
Hug  Hug  Hug
Момичета мерси за всичкото интересно инфо ,снимки и клипчета които сте донеслои в темичката ни  Flowers Rose  Kissing Heart  Flowers Rose  Kissing Heart Flowers Rose  Kissing Heart  
Красива Елчин  Heart

Изкочига две снимчици от шоуто на което беше гост Елчин преди време  .

Берк Джанкат се присъединява към каста на "Кралицата на сълзите".Прочетох ,че щял да влезе в ролята на бивше гадже на Мейра/Ханде Ерчел.

# 218
Ени,

Започнах да гледам сериала ,,Спомни си любовта,, В началото съм , за сега.

Благодаря за превода на екипа!

Много добра операторска работа и чудесно озвучаване. Не мога да кажа, че ме впечатлява така,че да очаквам всеки следващ епизод , как ще продължи историята на Гюнеш и Дениз.
Прочетох не добри отзиви за играта на Баръш. За тази роля, за образа на
Алфа мъжкар,  в Турция, е точното поведение изиграно от него. Отиват му подобни роли. Хареса ми Езги Мола, както и Червенокосата приятелка на Дениз/ Баръш. Освен ,че е симпатична е и добра артистка- обичам да гледам второстепенните образи, така да кажа лошите в историята. Трудни образи са и когато правят впечатление  от екрана, значи си вършат перфектно работата.
Като цяло  сериала  е сякаш предназначен за зрителите извън консервативна Турция.  

...........................................................................
Редактирам се с хубави летни снимки
Баръш със семейството и приятели в Алачатъ

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 23:03 от eliNIM

# 219
Ели  и аз мисля да започна да гледам  "Спомни си любовта" ,че остава само още един епизод да пуснат по Дисни и правят финал.
Много красиви,летни снимки от Алачатъ си  ни донесла Ели ,мерси  Kissing Heart

# 220

От руския форум:
Режисьор на новия телевизионен сериал с участието на Баръш и Ханде ще бъде младият режисьор Енгин Ерден. Той и Баръш първо работиха заедно на снимачната площадка на реклама за Kiıla. А Енгин беше този, който засне последващите реклами за тази марка. След това дойде сътрудничеството по филма „Leave It to the Wind“, рекламен проект за Visit Dubai, а сега O3 Media повери на Енгин голям и очакван телевизионен проект - адаптацията на популярната драма „Кралица на сълзите“.
Ето какво каза Бариш за сътрудничеството им в интервюто си за Esquire Türkiye↘
„...докато с Енгин снимахме рекламата, се разбирахме добре и работихме добре заедно. Неговата мечта за следващата стъпка в кариерата му беше да направи пълнометражен филм и когато имахме сценария, искахме да работим отново заедно. Затова направихме този филм и се радвам, че го направихме. Винаги искам да бъда заобиколен от трудолюбиви хора. Винаги ме е грижа за съотборниците, които се грижат за работата си, работят с всеотдайност, разширяват хоризонтите ми с работата си и от които мога да науча нови неща. Енгин е един от тях.“
За Енгин това ще бъде първият му телевизионен сериал, голяма отговорност, но и голямо предизвикателство. Нека му пожелаем късмет и вдъхновение!

Коментирах преди време... Промотирането на филма ,,Остави го на вятъра,, беше  преди всичко в турските диаспори извън Турция. Рекламата беше мащабна, но недостатъчна за когото трябва. Ханде и Баръш са част от тази реклама,  и най-вече примамка за рекламодатели. То беше от ясно по -ясно.  

Превод  направен от рускиня, потвърждава по- горе написаното:
,,Вчера прочетох интервю с директора на турския клон на Disney и ми стана ясно защо глобалното пускане не е приоритет за платформата. Работата е там, че абонаментният модел за Disney се промени - има опция с реклама и опция без реклама. И следователно клонът печели не само от продажбата на абонаменти, но и от продажбата на реклама на рекламодатели. И става съвсем очевидно, че имената на Баръш и Ханде би трябвало да привлекат не само абонати, но и рекламодатели. Ако си спомняте кои марки бяха рекламирани във външната колаборация с плакатите на сериала, те успяха да привлекат средния ценови сегмент. „Шегата беше успешна“, както биха казали Мародерите от Хари Потър.,,

Берк Джанкат му отива да е лош и отмъстителен. Играе с очи и поглед. Играеше в Кьосем с Мете, Екин Коч и Берен Саат  – Шехзаде Яхйа/Искендер.

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 21:49 от eliNIM

# 221
Ели   мерси за инфото и превода  Kissing Heart
Ай верно ,че тоя Берк Джанкат игра  и в Къосем.Много силна роля направи той там и жалко ,че героя му умря май или го пратиха в изгнание не помня ама история какво да се прави не можеш да я промениш ,че да стане едно такова приказно красиво и по холивудски с хепи енд Simple Smile
Берк го помня и от един сериал с Гизем Караджа май "Селско комиче" се казваше и там ролята му беше хубава ,беше добрия главен герой.така че и за добър става и за лош става и за конспирации ако се наложи става човека.  Simple Smile Предполагам ,че сигурно няма да му е много позитивна ролята освен ако не е някой влюбен мухлъо дето ще му е само важно да е до главната героиня .Ама с тоя външен вид и с инфото ,че ще е бизнесмен ми се струва ,че тероията за мухлъото може да я отхвърлим.  Simple Smile Трябва наистина да взема да погледна корейския оригинал,за да си направя поне някаква първоначална представа кой какъв ще е.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 00:15 от Eny87

# 222

Много хубави снимки и на двамата.
Ени, а коя актриса отказа роля, защото за участие в проект с него беше предложен точно Берк?!
Зарани беше направила превод на интервю с нея, не си спомням коя точно беше- Бурчин, Бурджу, Аслъ или някоя друга, която сме харесвали, имаше нещо такова преди време.  
От минал проект, Елчин след ,, Любов под наем ,, не е спирала да експериментира с роли- театър, кино и сериали на различна тематика.  И е изключително дружелюбна с колеги, доказва го с поведение, различни снимки, коментари от колеги . Слънчево момиче.

Елчин релаксира в жегите с приятелче

https://x.com/elcinsangutr/status/1948077374232572290/video/2
https://x.com/elcinsangutr/status/1948077374232572290/video/3

Скрит текст:

"….."………………
Редактирам се с новина от Бирсен

Обявен е актьорският състав на сериала #atv #LorinMerhart ) #GözyaşıKraliçesi в който Мейра ( #HandeErçel ) се присъединява към актьорския състав като брат си Харун.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/lorin-merhartin-katildigi-go … cu-kadrosu/61101/

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 23:27 от eliNIM

# 223
Ели  мерси за снимките и инфото  Flowers Hibiscus
Новото попълнение в "Кралицата на сълзите" с тоя мустак и къдрава коса хич не буди доверие в мен . Thinking  Simple Smile Ще го видим какъв ще бъде в сериала. Simple Smile
Ели  нямам спомен по тоя въпрос за Берк Джанкат ,потърсих и инфо из интернет ,но не намерих сякаш никакви пикантерии за него ,а само добри отзиви.Е ако се заровя по на дълбоко сигурно ще намеря нещичко ама айде да си останем за сега с добрите впечатления за него пък на там ще видим какъв ще  е героя му.
Днес са излъчили последния епизод на "Спомни си любовта"и май края е бил отворен от това което прочетох  в Х

стара/нова снимка от сета на сериала

# 224
🐢🍀🌞🌳🌞Елчин, време за почивка на снимачната площадка на филма "UYKUCU - СЪНЛИВЕЦ" 🎬🎥🎞️📸🧡🌞🌳

✨✨✨✨✨✨✨✨✨
✨🆕🆕🆕✨
✨Последният 8-ми епизод на сериала
"Aşk Hatırla-Помни любовта" вече е качен на платформата
"Disney +"✨

Общи условия

Активация на акаунт