Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 39 649
  • 663
  •   2
Отговори
# 270
🍀🌸🌻🌹🍀🌻🌸🌹🍀
🎉🎂🎂🎂🧡🎂🎂🎂🎉
Днес една прекрасна жена и актриса празнува своя рожден ден! 🧡🎂🎉
🍀🎂ЕЛЧИН САНГУ 🎂🍀
🎁🎂🧡🎂🎁
💥🎁🆕🧡🎂🆕🎉🎈
Ето какво са написали  в Туитър за рождения ден от фенската страница в Турция на Елчин Сангу🧡
🎉" Оставихме зад гърба си още една година, година, в която обичахме да бъдем до теб във всеки един момент. Приветстваме те в новата ти епоха, година, в която ще бъдем до теб в нови тревоги, нови решения, нови вълнения и всичко, което ще бъде добро за теб. Обичаме да бъдем до теб. 🎈🎂🎉 Обичаме те, Елчин Сангу 🫶🏻🤍"

🌻🌻🌻🧡🌻🌻🌻

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 01:12 от Albena Goranova 606011

# 271

А Елчин и Мерцедес мисля ,че ще е добра комбинация Heart

Отиват си, приляга и колата, и тя на нея.

И тази комбинация си е екстра, феновете създават стилни  колажи .

Честита да е Елчин! Успехи и късмет пожелавам на слънчевото момиче!

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 00:47 от eliNIM

# 272
💥🎂🆕🙏🌳🌳🌳🆕💥
ЕЛЧИН Е ОТПРАВИЛА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ В ПЛАТФОРМАТА X(ЕКС-ТУИТЪР) 🙏🌳:
🙏"Здравейте на всички💫
Имам едно искрено предложение за всеки, който обмисля да ми изпрати подарък за рождения ми ден.
Тази година бих искала да вдъхне живот на природата, която загубихме от пожарите.
Нека засадим фиданки вместо подаръци и да подкрепим грижите за ранените животи.
Най-добрият подарък, който мога да направя, би бил свят, който да излекуваме  заедно. 💚
С любов... "

🎂🎂🧡🎂🎂
💥🎂🧡🆕🆕🆕💥🎂
Снимки от гримьорката Хамиет Акпънар пожелава на Елчин за рождения и ден :
"Пожелавам ти приказна възраст, скъпа моя, най хубавите години тепърва започват, Елчин Сангу
🧚 ♀️🥂🧿🤍💫"

🧡🎂

🎂🧡

🎉🎉🎉🎂🧡🎉🎉🎉
💥🎂🎂🆕🎂🎂💥
Поздрав от Мелиса Инджи  Курт, приятелка и продуцент на предаването "101 с Елчин Сангу".
Написала е:
"Честит рожден ден на моята енергийна бомба🌹"

💫💫💫💫💫💫💫
💥💥🎂🆕🚗🆕🎉💥💥
Журналистката Гюлджан  Таръмоолу е написала в Туитър :
"Мерцедес празнува рождения ден на Елчин Сангу с реклама!
Видеото ще е публикувано(излезе) след малко в Инстаграм🥳"

# 273
Разкошна Елчин! Ами да празнува с Мерцедес, стил и класа е рожденничката, както и германската марка.

Сияйна, нежна, свежа, като нимфа излезнала от приказка
И както винаги с любов- към хората, към животинките, към природата.

https://m.vk.com/video-169284035_456249577

Бариш за сериала „Любов и сълзи”

Изданието Takvim в статия за началото на снимките на новия телевизионен сериал „Любов и сълзи“ публикува цитат от Бариш за новия проект

„Това е проект, който много ме вълнува/вдъхновява. Сигурен съм, че това ще бъде един от най-специалните проекти през последните години”

Много амбициозно, дано трудът му, както и на екипа бъде възнаграден

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 16:44 от eliNIM

# 274
💫🎬🎞️🎥🆕🆕🆕🧡🎂
Първата снимка зад кадър от филма "UYKUCU-СЪНЛИВЕЦ"
Проект мениджъра на филма поздравява Елчин за рождения и ден с думите:
"За много години Елчин Сангу 🌹"

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Поздравления  в стори в Инстаграм за рождения ден на Елчин Сангу 🧡🥳🎂🎉

🎉🎂

🎂🎉

🎉🎂

🎂🎉

🎉🎂🥳

🥳🎂

🎂🥳🎉

# 275
Честит Рожден Ден на Елчинката!

Да е жива и здрава!
Жалая й много лични и професионални успехи!

# 276
Сцена от сериала, (зад камера)сватбата на Селим и Мейра. Какво ще се случи след щастливия край.

https://x.com/birsenaltuntas1/status/1955680029272334657?s=61&t= … mKit43cTjfLHDzZeA

# 277
Hug  Hug  Hug
Честит Рожден Ден на красивата Елчин!  Heart  Да е жива и здрава, много щастлива и  успешна във всяко свое начинание! Flowers Four Leaf Clover  Heart   Flowers Four Leaf Clover  Heart   Flowers Four Leaf Clover  Heart
Елчин е не само красива и талантлива и успешна ,но е и добър човек и го доказва и показва във всяка една възможна ситуация.И днес на своя ден тя пак мисли за околните и природата и вместо феновете да и подаряват подаръци ги моли да засадят фиданка или да помогнат на ранено животно.Hands Clap  Прекрасна Елчин дано един ден  всички заедно наистина да можем да излекуваме този свят  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray

Мейра и Селим са много красиви младоженци.Явно ще имаме като за начало на сериала малко красота и после ще ни подхванат с драмите  Thinking

# 278
🧡🎂🆕🆕🆕🎂🧡
Стори в Инстаграм от
Мюжде Узман.
Написала е на снимката поздрав на Елчин за рождения и ден :
🎂"Както винаги, бих искала да отпразнувам с тази наша епична снимка..И сега дните, когато мога да дойда при теб и да те прегърна, са близо. Ти си една от редките красавици, които бяха до мен, моя Елчом, която ме чувстваше в трудните ми дни, обаждаше ми се, грижеше се за мен повече от мен самата, намираше решения, разбираше ме, изслушваше ме, прегръщаше ме; толкова се радвам, че беше тук и винаги ще бъдеш; със здраве, щастие, мир и успехи. Честит рожден ден, обичам те Елчин Сангу ❤️🙏🏻"

🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
💥🆕🆕🤼🆕🆕💥
От бойния клуб "BUJIN"
Честит рождения  ден
на Елчин с този клип🤼🧡💥
https://www.instagram.com/reel/DNTcy9QIu_P/?igsh=YWp3dTdoZXFnbWxo

🧡🧡🧡🧡🧡
👏🎂🆕🆕🆕🎂👏
От феновете на Елчин 👏🧡
"Елчин Сангу за рождения си ден даде възможност на нейните почитатели да направим дарение от нейно име в подкрепа на деца с церебрална парализа към "Cerebral Palsy Türkiye. 🤍"

💚🌳🌳🌳💚
👏🎂🎉🆕🆕🆕🎉🎂👏
От феновете  на Елчин 🧡
"За да направим страната си по-зелено място, направихме дарение от общо 10 фиданки от името на Елчин Сангу 🌱 Ако и вие искате да допринесете за бъдещето, можете да дарите фиданки 💚"

🎈🎈🎈🐻😂🎈🎈🎈
🎉🎈🎈🎈🆕🎈🎈🎈🎉
Стори от Елчин,получила е подарък и е написала:
"Втори случай с мечка😂"
И на второто Стори е написала:
"Желания бяха отправени и изпратени към небето за доброто на всички💕"

🎈🐻😀🎈

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 00:40 от Albena Goranova 606011

# 279
Hug  Hug Hug
Елчин е получила прекрасни пожелания за рождения си  ден, а феновете са направили дарения от нейно име за чудесни инициативи.  Kissing Heart  Heart  Hands Clap

# 280
Hug  Hug Hug
Елчин е получила прекрасни пожелания за рождения си  ден, а феновете са направили дарения от нейно име за чудесни инициативи.  Kissing Heart  Heart  Hands Clap

Да, Hands Clap  и е благодарила на всички за поздравите.

https://m.vk.com/clip-169284035_456249593?list=abc9e3a0a829d0a07 … -169284035_411608

Сладурана е тя

# 281
💥💥💘🆕🆕🆕❤️💥💥
Първи трейлър на сериала "Aşk ve Gözyaşı-Любов и сълзи" с участието на Баръш Ардуч и Ханде Ерчел 💥
💘"Мислите ли, че са вярвали, че сме щастлива двойка?
Очаквайте сериала през Септември по телевизия "ATV
https://www.instagram.com/reel/DNYnO59vcno/?igsh=ZzVwd21va29pc3ds
💥💘

💘

💘

💘

💥💥💥🆕🆕🆕💥💥💥
ТАЗИ ВЕЧЕР ПЪРВИ ТРЕЙЛЪР НА СЕРИАЛА💥🥰💘🥰
От продуцентите на сериала "Aşk ve Gözyaşı-Любов и сълзи" "O3 Media" и "Dassyapim"
Написали са:
" Моментът, който чакахте, настъпи! Първият ни трейлър ще бъде с вас скоро... 🤩
Препоръчваме ви да включите известията! 🤫"
https://www.instagram.com/reel/DNYXnHyIv8R/?igsh=MWw1ZDk5b2R2N29qNA==

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 21:09 от Albena Goranova 606011

# 282
Hug Hug  Hug
Албена  мерси за първия трейлър на "Любов и сълзи" и за снимките.  Flowers Rose
Много ми харесват Ханде и Баръш/Мейра и Селим в този първи трейлър.  Heart Историята ми се струва ,че ще  е интересна и като добавим и красиви кадри и още по-красиви главни герои надявам се ,че ще се получат нещата за сериала и ще имаме удоволствието да го гледаме дълго.  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover   Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover   Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover

# 283
Настояще

Спомени

# 284
Ели  Kissing Heart  наистина много хубави спомени си имаме от ЛН,но и настоящето също не е лошо.  Simple Smile
Много е хубаво ,че и Елчин и Баръш им се развиват добре кариерите ,а ЛН и ДеФом никой не може да ни ги отнеме  Heart  Simple Smile

https://x.com/DoraStefanova1/status/1956988669073531179

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 14:13 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт